Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Jsem takhle jednou vyjel z KV1S, že na něj skočím shora a on mě trefil v letu, ale můj vrak ho stejně zničil :D Sakra, už asi 4 dny jsem nehrál... Asi jsem zlomil tu závislost :D

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsem takhle jednou vyjel z KV1S, že na něj skočím shora a on mě trefil v letu, ale můj vrak ho stejně zničil :D Sakra, už asi 4 dny jsem nehrál... Asi jsem zlomil tu závislost :D

Ty ses dlouho neozral, ze ne? :-)

Odesláno

Alkohol a rizeni tanku nejde dohromady :-D

.. naopak, zjistuji ze to neni vubec spatne ridit tank pod vlivem. Neresis stromy, domy .... :-)

Návštěvník Tada
Odesláno

To jo, ale coje ten novej fyzikalni model tak obcas nekam spadnes nebo tank utopis... Ja psal sms a utopil jsem KV1 v jezirku... :D

Odesláno

.. naopak, zjistuji ze to neni vubec spatne ridit tank pod vlivem. Neresis stromy, domy .... :-)

Me se uz 2x podarilo utopit nepratelsky tank .... a 1x sebe, kdyz jsem ve Snipermodu jel prez most :-(

• po 3 týdnech...
Odesláno

Take si dovolim :-)

shot007lb.th.jpg

shot008t.th.jpg

Taky prima, ja u toho relaxuju. Ted jsem se zamiloval do britu tier II, III a V, jdou jim pred horizontem hodne sklopit kanony a da se toho vyuzit.

Odesláno

Jsme si jisti, že jste se všichni starali o své tanky pečlivě celý rok, proto na vás čeká sladká odměna. Do 12. prosince můžete využít následujícího bonusového kódu.

HAPPYSTNCKDAY

(zachovejte velká písmena)

Po vložení bonusového kódu obdržíte následující pamlsky:

1 den prémiového účtu

5x Zvláštní příděl potravy

5x Plechovka Coly

5x Chutnější potravinové dávky

5x Čokoláda

5x Puding a čaj

5x Silná káva

Pamatujte, že svůj bonusový kód můžete použít pouze do 12. prosince! Poté jeho platnost vyprší, takže neváhejte a použijte ho co nejdříve!

• po 5 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem si za zvedavosti poridil ELC AMX. Vzdycky jsem si myslel, ze je to jen hloupy scout, ale prekvapive me moc bavi sniper.gif

shot_034.jpg

Upraveno uživatelem snackmc
Odesláno

Tak jsem si za zvedavosti poridil ELC AMX. Vzdycky jsem si myslel, ze je to jen hloupy scout, ale prekvapive me moc bavi sniper.gif

Taky ja, vubec neni spatne vozitko

shot_034.jpg

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Takže řikáte že je to fakt dobrý, jo?

No instalovat to radši nebudu, stačilo mi na jaře CS:GO. Ale na to už ste starý chlapi, dostali by ste na prdel...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...