Návštěvník Tada Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Jsem takhle jednou vyjel z KV1S, že na něj skočím shora a on mě trefil v letu, ale můj vrak ho stejně zničil Sakra, už asi 4 dny jsem nehrál... Asi jsem zlomil tu závislost
snackmc Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Mno ... to tedy rict nemohu :-)
prizak Odesláno 21. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Jsem takhle jednou vyjel z KV1S, že na něj skočím shora a on mě trefil v letu, ale můj vrak ho stejně zničil Sakra, už asi 4 dny jsem nehrál... Asi jsem zlomil tu závislost Ty ses dlouho neozral, ze ne? :-)
Návštěvník Tada Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Alkohol a rizeni tanku nejde dohromady :-D
snackmc Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Alkohol a rizeni tanku nejde dohromady :-D .. naopak, zjistuji ze to neni vubec spatne ridit tank pod vlivem. Neresis stromy, domy .... :-)
Návštěvník Tada Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 To jo, ale coje ten novej fyzikalni model tak obcas nekam spadnes nebo tank utopis... Ja psal sms a utopil jsem KV1 v jezirku...
snackmc Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 .. naopak, zjistuji ze to neni vubec spatne ridit tank pod vlivem. Neresis stromy, domy .... :-) Me se uz 2x podarilo utopit nepratelsky tank .... a 1x sebe, kdyz jsem ve Snipermodu jel prez most :-(
prizak Odesláno 7. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Musím se pochlubit přátelé a to jsem nebyl ani v hospodě. :-)
prizak Odesláno 10. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Take si dovolim :-) Taky prima, ja u toho relaxuju. Ted jsem se zamiloval do britu tier II, III a V, jdou jim pred horizontem hodne sklopit kanony a da se toho vyuzit.
Libunda Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2012 Jsme si jisti, že jste se všichni starali o své tanky pečlivě celý rok, proto na vás čeká sladká odměna. Do 12. prosince můžete využít následujícího bonusového kódu. HAPPYSTNCKDAY (zachovejte velká písmena) Po vložení bonusového kódu obdržíte následující pamlsky: 1 den prémiového účtu 5x Zvláštní příděl potravy 5x Plechovka Coly 5x Chutnější potravinové dávky 5x Čokoláda 5x Puding a čaj 5x Silná káva Pamatujte, že svůj bonusový kód můžete použít pouze do 12. prosince! Poté jeho platnost vyprší, takže neváhejte a použijte ho co nejdříve!
snackmc Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 (upraveno) Tak jsem si za zvedavosti poridil ELC AMX. Vzdycky jsem si myslel, ze je to jen hloupy scout, ale prekvapive me moc bavi Upraveno 9. ledna 2013 uživatelem snackmc
prizak Odesláno 9. ledna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Tak jsem si za zvedavosti poridil ELC AMX. Vzdycky jsem si myslel, ze je to jen hloupy scout, ale prekvapive me moc bavi Taky ja, vubec neni spatne vozitko
azeppelin Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 ach jéjé, tohle jsem neměl instalovat
Igicz Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Tak jsem si před prací zajel jednu bitvu. 5x zkušeností za první vyhranou bitvu dne občas pomůže:-D
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 tag sem se konečně dočkal, sice zatím beta, ale vypadá to dobře
Trojan Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2013 Takže řikáte že je to fakt dobrý, jo?No instalovat to radši nebudu, stačilo mi na jaře CS:GO. Ale na to už ste starý chlapi, dostali by ste na prdel...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se