Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 29. 11. 2016 v 14:34, accutron napsal:

Dle obrázků by to měly být originály ze Šternberka.  Horní "šišatý" model se jmenoval Goliáš. Ty dva spodní modely, které mají nápis TRI TON patří ze sběratelského hlediska k tomu nejlepšímu co lze sehnat. Měly by mít tři stupně budícího signálu. Nejprve jen slabé klepání, pak o něco silnější zvuk a nakonec klasické zvonění. Pokud ovšem v tom jsou ty správné verze strojku B71. To lze ale celkem jednoduše otestovat přímo v obchodu kde je nabízejí.

Budík Tri Ton jsem si koupil a strojek B71 tam skutečně byl.Byla to nějaká stará zásoba,co zůstala v obchodě.Zvonění je úžasné,takové na 3x jsem slyšel poprvé.Na jedno natažení šel 65h.

Děkuji tímto za radu o budíku Tri Ton.

Odesláno
  V 13. 12. 2016 v 10:10, prim-ky napsal:

Budík Tri Ton jsem si koupil a strojek B71 tam skutečně byl.Byla to nějaká stará zásoba,co zůstala v obchodě.Zvonění je úžasné,takové na 3x jsem slyšel poprvé.Na jedno natažení šel 65h.

Děkuji tímto za radu o budíku Tri Ton.

Gratuluji k tomuto úlovku!!!

Já vůbec netušil, že něco takového existovalo...  :eek:

Odesláno

když je tady takové stádo těch B90, bohužel není můj, kolegovi jsem opravoval tohohle krasavce s nádherným reliéfním číselníkem. Nikdy jsem takový neviděl. Bohužel jen foto z nekvalitního mobilu.

post-2302-0-56190700-1482313456_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  V 25. 12. 2016 v 17:53, accutron napsal:

... a zde je velmi vkusná dobová reklama na dotyčný dvojzvonkáč značky Prim. Spoustu dalších podobně rozkošných reklam najdete na http://www.antik-hovorka.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=38

Kam se hrabe Lidl, PRIM znal mapu už v šedesátkách  :clap:

post-16236-0-89667100-1483785557_thumb.jpg

Upraveno uživatelem zbuddy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...