jožko Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Ale stojánky na vreckové máš pekné! Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Beztak si je vyráběl sám ze zbytků materiálu odloženého v kontejneru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 28. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2017 Máš pravdu, základny jsou z konvic na čaj, další části jsou u jedné z kliky dveřního kování a druhá z vodovodu, háčky na obrazy. Již přemýšlím o dalších, ale ty konvice se tak často nevyhazují a tak budu muset ty základny vyrobit z něčeho jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Ale jsou pěkný. To muselo dát práce a přitom taková blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Máš pravdu, základny jsou z konvic na čaj, další části jsou u jedné z kliky dveřního kování a druhá z vodovodu, háčky na obrazy. Již přemýšlím o dalších, ale ty konvice se tak často nevyhazují a tak budu muset ty základny vyrobit z něčeho jiného. :eek: Dobrý nápad .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 Ale jsou pěkný. To muselo dát práce a přitom taková blbost.Marku, není to, pokud máš nachystané komponenty, žádný velký problém a výroba zabere cca 15 minut. Nejlepší nápady jsou ty nejjednoduší. Kapesní hodinky se mi začínají trochu kupit, tak spíš přemýšlím o nějaké skříňce na zeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2017 (upraveno) Nic ve zlým, je to jen legrace. Nejlepší dárek je ten ručně vyrobený. To platí i u přípravků na hodinky. Co si sám neuděláš, to nemáš. Upraveno 29. prosince 2017 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Potkal sem to na rodinné návštěvě. Nepočítám s tím, že by to byla nějaká rarita, ale třeba to tu ještě nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Jsou opravdu pěkné a navíc jsou to Primky ! Doufám,že Ti je rovnou věnovali ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Stopil jsem je, když se nedívali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Mám z Tebe radost, reagoval jsi jako správný primkař. (Už jsi se taky registroval u Chocholouška ?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Tam mám kartu od roku 2014. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Ještě že ti nezačal zvonit v kapse, když jsi prchal z místa činu. Jinak gratuluji k ulovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 No ono to ve skutečnosti bylo tak že nabídku na ponechání jsem zdvořile odmít, páč vůbec nevím, kam bych to dal, tak doufám že se tu teď nedozvím, že šlo o limitku pro hraběte ze Šternberka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Je to budík B 71, ale je zajímavé, že má vršek hnědý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 No ono to ve skutečnosti bylo tak že nabídku na ponechání jsem zdvořile odmít, páč vůbec nevím, kam bych to dal, tak doufám že se tu teď nedozvím, že šlo o limitku pro hraběte ze Šternberka.Tak vidíš, super echt rarita, pro rodinu Štenberků, se zakázkovým hnědým vrchem, jediným vyrobeným. A ty je tam necháš ?? !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak jsou holky konečně doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Moc hezké, jak jsi k tomu přišel ? Vypadají velmi zachovale, jak to vypadá s funkčností ? Klobouček !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak jsou holky konečně doma. hodinky 789.jpghodinky 790.jpghodinky 791.jpgVyvedení toho nápisu "Chronotechna" osobně považuji za velice zdařilé!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Děkuji pánové. Chodil jsem kolem nich jak mlsný kocour víc jak rok, v jednom zapadlém starožitnictví, na jednom nejmenovaném maloměstě.Až jsem pro ně konečně došel. Má tam ještě jedny Prim a tak se bráním pocitu, jestli je třeba taky nepotřebuju??????Oboje jdou, jen jsem do nich cvrnknul a vychytal úhly zavěšení, které vyžadovaly. Na to, co jsem za ně dal, se raději neptejte, cena víc a ještě jednou víc, než příznivá. Mám z nich obrovskou radost.Půl a celou udávají velmi decentně, až mile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se