Přejít na obsah

Budíky, nástěnné a XXXL Primky

Doporučené příspěvky

Máš pravdu, základny jsou z konvic na čaj, další části jsou u jedné z kliky dveřního kování a druhá z vodovodu, háčky na obrazy. Již přemýšlím o dalších, ale ty konvice se tak často nevyhazují a tak budu muset ty základny vyrobit z něčeho jiného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu, základny jsou z konvic na čaj, další části jsou u jedné z kliky dveřního kování a druhá z vodovodu, háčky na obrazy. Již přemýšlím o dalších, ale ty konvice se tak často nevyhazují a tak budu muset ty základny vyrobit z něčeho jiného.

:eek: :eek: :eek: Dobrý nápad ....

Odkaz ke komentáři

Ale jsou pěkný. To muselo dát práce a přitom taková blbost.

Marku, není to, pokud máš nachystané komponenty, žádný velký problém a výroba zabere cca 15 minut. Nejlepší nápady jsou ty nejjednoduší. Kapesní hodinky se mi začínají trochu kupit, tak spíš přemýšlím o nějaké skříňce na zeď.

Odkaz ke komentáři

No ono to ve skutečnosti bylo tak že nabídku na ponechání jsem zdvořile odmít, páč vůbec nevím, kam bych to dal, tak doufám že se tu teď nedozvím, že šlo o limitku pro hraběte ze Šternberka.

Tak vidíš, super echt rarita, pro rodinu Štenberků, se zakázkovým hnědým vrchem, jediným vyrobeným. A ty je tam necháš ?? !!!!

Odkaz ke komentáři

Děkuji pánové. Chodil jsem kolem nich jak mlsný kocour víc jak rok, v jednom zapadlém starožitnictví, na jednom nejmenovaném maloměstě.

Až jsem pro ně konečně došel. Má tam ještě jedny Prim a tak se bráním pocitu, jestli je třeba taky nepotřebuju??????

Oboje jdou, jen jsem do nich cvrnknul a vychytal úhly zavěšení, které vyžadovaly. :)

Na to, co jsem za ně dal, se raději neptejte, cena víc a ještě jednou víc, než příznivá. Mám z nich obrovskou radost.

Půl a celou udávají velmi decentně, až mile.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...