stenly Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Což o to. Pěkný jsou, ale kde to skladovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Presne! Ja se znam, ze by u jednech nezustalo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 mám takový malý koutek, kde tu veteš věším a krásně to tam tiká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2018 Zdravicko, dokazal by mi nekdo rict, o jaky typ budiku se jedna? O vikendu ho otec nasel mezi hodne dlouho skladovanyma vecma, bude chtit vycistit, ma tendenci se zastavovat, ale ma krasny design a naprosto dokonalou bakelitovou nozicku. Lak je osoupany, cifernik naopak v krasnem stavu, ma urcite svuj krasny zivotni pribeh.ten rudas nemá chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelGott Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Dobrý den vespolek, jsem tu nový a rád bych s podělil (tzn. pochlubil ) o pár mých strojků.Zatím bych začal minikrasavečkem B50 z Chronotechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelGott Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 (upraveno) Nafotil jsem a přidávám další kousky. U první skupinky bych si dovolil malý kvíz. Upraveno 24. března 2018 uživatelem KarelGott Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Opravdu jsi TEN Karel Gott...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
areuratty Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 ten rudas nemá chybu Diky, to i tva sbirka Mimochodem, celkem ti takovy koutek zavidim, nam to doma tika az do loznice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Je u mně jen na návštěvě - servisoval jsem ho, ale fotku jsem si udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Nafotil jsem a přidávám další kousky. U první skupinky bych si dovolil malý kvíz. P3240005.JPGP3240011.JPGP3240017.JPGVšechny vypadají, že jsou v hezkém stavu! Byli všechny hodiny u hodináře ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 A jaký kvíz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 6. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2018 Dnes mi je donesla matka z nějaké vyklízečky. Ketamiky, plně funkční. 18 x 28 cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 7. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2018 Pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 I dnes dělají parádu!!! Gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 I dnes dělají parádu!!! Gratulace!!!Díky, po dvou dnech jsou bez odchylky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 Hodně pěkný přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 19. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2018 Hodně pěkný přírůstek.Krasavec!!!!!!Existuje vícero obdobných hodin. Zrovna nedávno jsem je viděl a i v dnešní době dělají parádu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 20. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2018 Kuchynské hodiny ELTON QUARTZ 303s minutkami PRIM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ten mi prinesla mamka. Ma za ukol nosit vse s logem Prim. Chvili mi to trvalo, ale pak jsem uznal, ze je roztomilej. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ten mi prinesla mamka. Ma za ukol nosit vse s logem Prim. Chvili mi to trvalo, ale pak jsem uznal, ze je roztomilej. Mne sa veľmi páči Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se