tolja Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 trošku na bruselskou notu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Krásné trio Toljo a v moc hezkém stavu.Chci se zeptat co ukazuje rámeček pod dvanáctkou ? V kolik hodin chci vzbudit nebo něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Reklama na budík Prim https://www.novinky.cz/veda-skoly/487653-zdravi-nejprospesnejsi-by-bylo-zavedeni-zimniho-casu-tvrdi-vedci.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 (upraveno) Pod 12 to je v kolik chceš vzbudit. Místo ručky je pod číselníkem kotouček. A stroj je B-70 Upraveno 30. října 2018 uživatelem Jiří9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Dík myslel jsem si to ale raději jsem se zeptal,protože myslet je ho... vědet.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 (upraveno) Mají i nástěnného brášku ... ) Upraveno 31. října 2018 uživatelem honza.hasic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinářL Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Taky používám jednoho kokrháče Prim B-90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojo79 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Máš krásny budicek moc krásny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinářL Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Taky používám jednoho kokrháče Prim B-90V případě zájmu je na prodej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Zdravím,je to PRIM ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Chronotechna Šternberk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Zdravím,je to PRIM ?Navíc s krásným designem v moc pěkném stavu. Jsem zvědavý, jestli se o němu bude psát v nové knize od pana Hovorky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Je v tom stroj B 90. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlachov Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Mám dotaz. Mají oba budíky kameny (ten vpravo uvádí 2jewels)? A k čemu slouží to stříbrné "tlačítko" vzadu na jednom z nich?Díky předem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Dneska byl blešák. Nemohl jsem tam tohodle modráčka nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Vlachov To tlačítko je na zastavení chodu kůli seřízení času na vteřinu. kameny jsou na rotoru. Tyto budíky měly různé tipy Integrovaných obvodů a signálních jednotek. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Navíc s krásným designem v moc pěkném stavu. Jsem zvědavý, jestli se o němu bude psát v nové knize od pana Hovorky:) jasně že bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlachov Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Já se zase těším na informace o tomhle méně častém modelu. Tvarem mně připomíná "koblížek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Taky B-90 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se