Vit Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 V bazénu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vendaf Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 Já si nemůžu pomoct, ale od doby, kdys je tady vystavil o nich pořád uvažuji....
Vit Odesláno 15. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2013 Nový řemen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 16. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Jiný řemen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Včera před Brnem na D1. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 ... ovšem nejlepší je u nich výdrž, holt rok je rok ;-)
Vit Odesláno 10. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. října 2013 ... ovšem nejlepší je u nich výdrž, holt rok je rok ;-) Podívej, jak dlouho mám model M8.
Vit Odesláno 11. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 13. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Dneska s klukama v lese. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Tma v práci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Tyhle hodinky jsou děsně fotogenický a na fotkách fakt nádherný, docela bych je rád viděl naživo, zjistil jsem v průběhu času, že někdy je realita trochu zklamáním, ale u těchto jsem přesvědčený, že i v reálu budou takhle impozantní.
Vit Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2013 (upraveno) Tyhle hodinky jsou děsně fotogenický a na fotkách fakt nádherný, docela bych je rád viděl naživo, zjistil jsem v průběhu času, že někdy je realita trochu zklamáním, ale u těchto jsem přesvědčený, že i v reálu budou takhle impozantní. Děkuju, také je mám pořád rád. EDIT: napadlo mě, že pokud je chceš vidět naživo tak jezdím téměř každý týden do Mladé Boleslavi. Pokud si tam uděláš výlet, tak ti je předvedu. Upraveno 14. října 2013 uživatelem Vit
JR_2010 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Děkuju, také je mám pořád rád. EDIT: napadlo mě, že pokud je chceš vidět naživo tak jezdím téměř každý týden do Mladé Boleslavi. Pokud si tam uděláš výlet, tak ti je předvedu. Děkuji za nabídku, rád Tě někdy potkám, já jezdím do MB sporadicky, ale shodou okolností tam budu 22.10., 31.10., 18. a 19.11. tak kdyby náhodou...
Vit Odesláno 14. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2013 (upraveno) Děkuji za nabídku, rád Tě někdy potkám, já jezdím do MB sporadicky, ale shodou okolností tam budu 22.10., 31.10., 18. a 19.11. tak kdyby náhodou... Poslal jsem SZ. Upraveno 14. října 2013 uživatelem Vit
Vit Odesláno 15. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Děkuji za nabídku, rád Tě někdy potkám, já jezdím do MB sporadicky, ale shodou okolností tam budu 22.10., 31.10., 18. a 19.11. tak kdyby náhodou... tuším jsem je viděl v pasáži Paláce U Stýblů na Václavském náměstí, když se jde z Václaváku do Františkánské zahrady. Je tam uprostřed stánek s hodinkama a mají tam vystavené LUM-TECy...
Vit Odesláno 24. října 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2013 Na přednášce o embéčkách. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 9. listopadu 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 (upraveno) . Upraveno 9. listopadu 2013 uživatelem Vit
Jeronimo Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2013 Včera na srazu se mi konečně splnilo přání a krásky V1 jsem si vyzkoušel. Zpracování je teda perfektní do posledního detailu. Nic hodinkám nechybí a naproti tomu nejsou přeplácané. Hloubka dialu je přímo magická a je problém z nich spustit oči. Ikdyž na mé zápěstíčko je V1 asi moc masivní, pořád na ně musím myslet. Moc povedené hoďky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se