Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Tyhle hodinky jsou děsně fotogenický a na fotkách fakt nádherný, docela bych je rád  viděl naživo, zjistil jsem v průběhu času, že někdy je realita trochu zklamáním, ale u těchto jsem přesvědčený, že i v reálu budou takhle impozantní.

Odesláno (upraveno)

Tyhle hodinky jsou děsně fotogenický a na fotkách fakt nádherný, docela bych je rád  viděl naživo, zjistil jsem v průběhu času, že někdy je realita trochu zklamáním, ale u těchto jsem přesvědčený, že i v reálu budou takhle impozantní.

Děkuju, také je mám pořád rád.

EDIT: napadlo mě, že pokud je chceš vidět naživo tak jezdím téměř každý týden do Mladé Boleslavi. Pokud si tam uděláš výlet, tak ti je předvedu.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Děkuju, také je mám pořád rád.

EDIT: napadlo mě, že pokud je chceš vidět naživo tak jezdím téměř každý týden do Mladé Boleslavi. Pokud si tam uděláš výlet, tak ti je předvedu.

Děkuji za nabídku, rád Tě někdy potkám, já jezdím do MB sporadicky, ale shodou okolností tam budu 22.10., 31.10., 18. a 19.11. tak kdyby náhodou...

Odesláno (upraveno)

Děkuji za nabídku, rád Tě někdy potkám, já jezdím do MB sporadicky, ale shodou okolností tam budu 22.10., 31.10., 18. a 19.11. tak kdyby náhodou...

Poslal jsem SZ.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

tuším jsem je viděl v pasáži Paláce U Stýblů na Václavském náměstí, když se jde z Václaváku do Františkánské zahrady. Je tam uprostřed stánek s hodinkama a mají tam vystavené LUM-TECy...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Na přednášce o embéčkách.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Včera na srazu se mi konečně splnilo přání a krásky V1 jsem si vyzkoušel. Zpracování je teda perfektní do posledního detailu. Nic hodinkám nechybí a naproti tomu nejsou přeplácané. Hloubka dialu je přímo magická a je problém z nich spustit oči. Ikdyž na mé zápěstíčko je V1 asi moc masivní, pořád na ně musím myslet. :D Moc povedené hoďky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...