Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já myslím, že za tu cenu jistě nelze očekávat Haute horologerie ze Švajcu, nicméně na běžné použití na mě působí docela solidně model Q-Q DA 20J315Y v ceně 39,95 EUR s tím, že se zcela jistě při pravidelném pročítání tohoto "nakažlivého" fóra nebude jednat o hodinky poslední...:smile_anim:

Odesláno

Aj mne sa pacia prave tie.Z hodinkami to zacalo tak,ze som nasiel v sufliku stare wostoky co boli otcove.Potom som dostal spolocenske Tissoty,ale tie nechcem bezne nosit.Tiez si myslim ze to nebudu posledne hodinky lebo toto forum je MEGA nakazlive a teraz som pn. tak to tu prezeram kazdy den:)

Já myslím, že za tu cenu jistě nelze očekávat Haute horologerie ze Švajcu, nicméně na běžné použití na mě působí docela solidně model Q-Q DA 20J315Y v ceně 39,95 EUR s tím, že se zcela jistě při pravidelném pročítání tohoto "nakažlivého" fóra nebude jednat o hodinky poslední...:smile_anim:

post-24896-038536000 1350990336.jpg

post-24896-038045000 1350990345.jpg

• po měsících...
Odesláno

Ked ja na ciselniku znacka Q&Q nemusi byt strojcek taky,hlavne u neznackovej predajni!Damske strojceky Q&Q su velmi kvalite,ale drahe suciastky,mam do strojceku asi vsetko.

Odesláno

Tu davam obrazky velmi kvalitnych damskych Q&Q strojcekov,su tam aj ceny co volakedy stali cievky ,bloky atd.

Odesláno

post-27037-083711500 1359194688.jpgpost-27037-083711500 1359194688.jpg

Tu davam obrazky velmi kvalitnych damskych Q&Q strojcekov,su tam aj ceny co volakedy stali cievky ,bloky atd.

Odesláno

Nevedel som pridat ten obrazok,a potom som to nechtiac pridal trikrat!Ako tie dva zrusit neviem,aby len jeden ostal.Mate to mazanie prispevkov neako zvlastne tu oproti druhym foram .Prepacte.

Odesláno

Q&Q jsem měl před dávnými lety jako jedny z prvních hodinek jako kluk a to co snesly to bylo hustý, neudolatelný držíci. Tehdy jse to tak beral a nevníma, bral jsem je jen jako hodinky, ale s odstupem času poklona. Tah i pouzdro sice spousta a spousta šrámů, luneta taky, ale jinak s chodem nijaký problém a i přesost v poho. Kdoví, jak jsou na tom s kvalitou nyní?

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Pred mesiacom mi doniesol kamos z elektrofora hodinky co kupil na internete za 200? s tym ,ze mu ich v Bratislave nechcu opravit.Ked som pozrel strojcek tak som vedel, ze ho poriadne oklamali .Strojcek nema cenu ani jedno euro.Je neopravitelny!Zavolal som mu ,ze ak suhlasi, mozem mu dat(prisposobit) do nich kvalitny strojcek ale bez datumu aj s inym ciselnikom.Povedal ze bude rad, ak to hociako urobim.Dam aj obr.tych 200? hodiniek aj s novym kvalitnym strojcekom Q+Q.Bolo s tym dost roboty

Ten samy spony obrazok je s tym povodnym strojcekom.

Na vrchnom obr.je vedla hodiniek na lavo povodny ciselnik zo strojkom z tych 200? hodiniek.Na strednom obr.je uz nahradny strojcek Q+Q v hodinkach ,pravo od hodiniek je ten šmejdovy povodny strojcek s ciselnikom.

Upraveno uživatelem hodinar 1953
Odesláno

Pred mesiacom mi doniesol kamos z elektrofora hodinky co kupil na internete za 200? s tym ,ze mu ich v Bratislave nechcu opravit.Ked som pozrel strojcek tak som vedel, ze ho poriadne oklamali .Strojcek nema cenu ani jedno euro.Je neopravitelny!Zavolal som mu ,ze ak suhlasi, mozem mu dat(prisposobit) do nich kvalitny strojcek ale bez datumu aj s inym ciselnikom.Povedal ze bude rad, ak to hociako urobim.Dam aj obr.tych 200? hodiniek aj s novym kvalitnym strojcekom Q+Q.Bolo s tym dost roboty

post-27037-0-25714300-1386545417_thumb.jpg

post-27037-0-83306500-1386545445_thumb.jpg

post-27037-0-86822600-1386545520_thumb.jpg

Odesláno

Ano ,kupil uz davno na internete tie hodinky, len mu nesli ,tak ich mal odlozene.Zpoznal ma z el.fora ze som hodinar,a tak ked isiel okolo sa zastavil.Doniesol aj druhe co na nete kupil,tie mu zastavovali.Tam bol krystal slabo pripajany na bloku.Dam aj obr.za chvilu ked ho urobim.

Odesláno

Ano ,kupil uz davno na internete tie hodinky, len mu nesli ,tak ich mal odlozene.Zpoznal ma z el.fora ze som hodinar,a tak ked isiel okolo sa zastavil.Doniesol aj druhe co na nete kupil,tie mu zastavovali.Tam bol krystal slabo pripajany na bloku.Dam aj obr.za chvilu ked ho urobim.

Ten ciselnik co som dal ku tomu strojku sa nehodi k puzdru,dal som ho preto ,ze ma nozky,nemusel som ho ku strojku upevnovat.Aj medzi ciselnik a puzrdo som musel urobit vymedzovaci kruzok ,lebo povodny strojcek s datumom bol vyssi!

post-27037-0-39077700-1386751927_thumb.jpg

• po měsících...
Odesláno

Zdravím. Jsem tu nový a nebudu zakládat vlákno kvůli jednomu dotazu. Takže pořebuju poradit.....Koupil jsem si hodinky Casio

http://hodinky.heureka.sk/casio-mrw-200h-1b2/

a po nastavení přesného času dávaly klidně odchylku 20 vteřin za hodinu. Toto trvalo cca 12 hodin, možná trochu méně. Teď už to vypadá, že jdou přesně. Napadlo mě, jestli to "zaváhání" na začátku nebylo způsobené například tím, že se musely napřed naformovat kondenzátory, nebo něco zaběhnout a podobně. S tímto bych se dokázal vyrovnat. Horší by bylo, kdyby to bylo výsledkem nějakého studeného spoje a tak. Takže stalo se někomu něco podobného? Děkuju za rady.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...