People Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Ahoj, no normalne s vystezejkovacom, jj nato fakt nepasuje.
Zdeněk H. Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Tak to u mě nejde, já mám stěžejky jen u spony.
eloga Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 No nazdar, koukám na ten detail, to sem docelá rád, že tam žádný logo Eloga neni. ani s polepšenou korunkou,V šedesátých letech, kdy se plast "nosil" a byl na postupu jako modní matroš to je k chápání, dnes ne. Tohle není dobrý, když flipper tak má být z materiálu jako je delfín schopnostmi i inteligencí extřída mezi obyvateli moří. Sakra, dyk na těch starejch elogách je to tak evokovaný. Měli to spíše být pořádný stroje jako titanová ponorka, a superfestovní a přitom s nádechem odpolední lehkosti brízy v přístavu, když už je po plavbě a na stole je portské. *-* or */* ? **ok
Zdeněk H. Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 (upraveno) V 4. 7. 2014 v 10:14, People napsal: image.jpg Upraveno 4. července 2014 uživatelem Zdeněk H.
kuncák7 Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 No zdenku,to teda potes,do....l jsi to pekne.
Zdeněk H. Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 V 4. 7. 2014 v 21:51, kuncák7 napsal: No zdenku,to teda potes,do....l jsi to pekne. Jo, ale až poté co jsem ze zoufalství uřízl silikon a ani po hodinovém snažení neprotáhl strap. Chtěl jsem se podívat, jak je osička v pouzdře uchycená, což jinak než zničením pouzdra udělat nelze. Proto mě teď štve, když vidím, že tam má někdo normální stežejky. Já mám doma sety tři a všude tyhle debilní osičky na jedno použití. Se stežejkami bych je mohl hodit na nějaký textilní strap místo silikonu, který mi vůbec nesedí. Takhle jsem vyhodil 1000 Kč za koupi nového čtvrtého silikonu s pouzdrem :-(
Radek124 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 (upraveno) Co bys čekal od Číňanů - nech chvíli žluťáka bez dozoru a už máš v "dolalová hodynka" místo stěžejek nastříhanej drát. Tohle Fortis prostě pohnojil - a vyvalit víc než litr za lisovanej plastikovej šmejd s nejlacinějším quartzem mi nepřijde normální, ani kdyby k tomu byl kufr výměnných pouzder - protože i s tou "korunkou" na ciferníku to v reálu furt vypadá jak dětskej Auriol z Lidlu za kilo. Když už dát přes 3 litry za baterkové otloukánky, tak radši funkčně nadupané Suunto Core... a když laciný ručičkový quartz "s aspoň nějakou přidanou hodnotou" (je snad tou "přidanou hodnotou" logo Fortis?), tak nějaký základní Traser a nebo solární Seiko... Upraveno 5. července 2014 uživatelem Radek124
eloga Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 V 4. 7. 2014 v 19:04, Zdeněk H. napsal: IMG_20140704_184153.jpgoceňuji tvou schopnost a snahu podělit se o mínusový zážitek, to by udělal málokdo.... **
kuncák7 Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Odesláno 5. července 2014 V 5. 7. 2014 v 5:18, Zdeněk H. napsal: Jo, ale až poté co jsem ze zoufalství uřízl silikon a ani po hodinovém snažení neprotáhl strap. Chtěl jsem se podívat, jak je osička v pouzdře uchycená, což jinak než zničením pouzdra udělat nelze. Proto mě teď štve, když vidím, že tam má někdo normální stežejky. Já mám doma sety tři a všude tyhle debilní osičky na jedno použití. Se stežejkami bych je mohl hodit na nějaký textilní strap místo silikonu, který mi vůbec nesedí. Takhle jsem vyhodil 1000 Kč za koupi nového čtvrtého silikonu s pouzdrem :-([/size]Zdenku,napis me sz.mam doma jeden bilej tah navic,luneta je trochu zpecena od svicky. Daruju ti jej za odvoz
People Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 take krasne vlakno a tak nam zapadlo.
kuncák7 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Panove zdravim,chci se optat,jak dlouho vam vydrzi ten reminek? Hodinky mam 2 roky a vcera me praskl treti a to je nosim opravdu svatecne. Zacinaj se lehce prodrazovat.
Zdeněk H. Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Já jsem na tom úplně stejně, manželka taky.
kuncák7 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 V 17. 3. 2015 v 15:26, Zdeněk H. napsal: Já jsem na tom úplně stejně, manželka taky.Dík za zprávu, moc nepotěšila, jsem jen o trochu klidnější, myslel jsem si, že se k nim chovám nějak špatně.
People Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Urobte fotky. Ja som na svoje uz dlhsi cas nepozeral, ale rad ich skontrolujem.
Radek124 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Je to smutné, ale vyznívá to jako že lakotnej Švýcar dodal drahou značku+design, zatímco Číňan do "joint-venture" dodal tradiční know-how kterak om?dat materiál po vzoru dolarovejch křapek z asijské tržnice. Zajímavé že původní gumák na (už 3 léta dost používaných) Suunto Core je dodnes jak nový, asi si Finové v Číně připlatili za echt kaučuk...
kuncák7 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 V 17. 3. 2015 v 16:27, People napsal: Urobte fotky. Ja som na svoje uz dlhsi cas nepozeral, ale rad ich skontrolujem.Než to nafotím, tak to lépe popíšu- poslední roztržení proběhlo tak, že osička rozřízla celej pásek, jak nožem. Nijak jsem na hodinky netlačil, nenamáhal je, jen je měl na ruce a najednou neměl :-)). Výhoda je v tom, že roztržení osičky dovolí výměnu za jinou gumu bez toho, abych při výměně hodinky škrábl.
Radek124 Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 A jsou v tom ještě stěžejky, nebo už jenom "cenově optimalizované" kusy drátu (viz výše)?Upřímně, nějakou dobu jsem o flipperech uvažoval, tuplem kdyby časem začali dělat variantu z Peoplova avataru a třeba ještě s celoplošnou luminiscencí ala Marinemaster White - ale to co tady vidím na reálných fotkách je fakt bídná čína, srovnatelná s pastelovýma "Auriol" v Lidlu
Zdeněk H. Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Já tam stěžejky neměl ani na jednom z 5 kusů, co mi prošli rukama. Stěžejky jsou akorát ve sponě. U třech kusů praskla spona v rozích od dírek na stěžejky. U jednoho praskl strap výše popsaným způsobem.
People Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 Ako nemal? Ved hore vo vlakne mas fotky puzdra so stezejkami. Afera flipper gate.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se