Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 27. 10. 2012 v 22:56, Jexil napsal:

cca 16,5 cm

tak to je asi optimální tebou zvolená velikost kolem těch 42mm

Upraveno uživatelem haky73
Odesláno
  V 27. 10. 2012 v 23:37, Seamaster napsal:

Ja si kopil svy prvni SMP taky ciste pac se mi libily, aniz bych je kdy videl nazivo a o kalibru jsem slysel jen v souvislosti se zbranemi. Chronomag jsem objevil az jsem je mel, a taky jsem to prezil a mam je dosud, jsou to srdcovky, vic nez PO.

Vidim ze mas rozum, Xl PO bych na 16.5 zapesti vazne nevesel... jdi do coaxialnich SMP ve 42mm max, novy PO uz jsou tlusty sudy.

Tím jdi do SMP, myslíš které?

Odesláno
  V 28. 10. 2012 v 0:47, lastam napsal:

jo to je dilema, 2500 nebo 8500? Ja myslim, ze je to snad jasny:-)

Přesně jsi to trefil :-) Je to dilema :-)

Odesláno

No 8500 je technicky vyspělejší a je to in-haus, čili hodnotnější po všech stránkách. K tomu krásných 60 hodin rezervy nátahu. Takže jestli 2500 tak jedině kvůli finančnímu limitu, jinak se není proč rozhodovat. A ještě jedna neopomenutelná věc, PO s 8500 má keramickou lunetu...(ta se ti jen tak neodře, oproti klasické)

Řeknu to jinak, jestli máš 100K připravených na hodinky, pak kup Omega PO s kalibrem 8500, těžko budeš hledat něco lepšího...

cca před rokem sem řešil stejný dilema jako ty, a teď mám na ruce 11 měsíců tyhle hodinky a nenašel sem, ani neviděl zatím nic co by je překonalo...smile_anim.gif

Odesláno
  V 27. 10. 2012 v 23:05, IzTaPa napsal:

ja bych se tak neukvapoval se zavery - ja jsem taky hodne implusive shopper, ktery si koupil SM 300 jen proto, ze se mi libily, aniz bych vedel, co v nich je presne za stroj... :-)

To já právě zase do pořádný hodinařiny nakoukl až zde na fóru a proto jsem si svůj kup docela promyslel a prošel všechny informace.

Každopádně s rukou 16,5cm bych to taky viděl na Seamaster Professional- těch 41mm bude pro tebe ideální. Já mám ruku něco okolo 18,5cm a těch 45mm je u mě už na hraně. A nemyslím jenom průměr ale i výšku, která je u SMP parádní a hodinky jsou potom univerzálnější.

Odesláno (upraveno)
  V 28. 10. 2012 v 10:48, Kristian.nov napsal:

No 8500 je technicky vyspělejší a je to in-haus, čili hodnotnější po všech stránkách. K tomu krásných 60 hodin rezervy nátahu. Takže jestli 2500 tak jedině kvůli finančnímu limitu, jinak se není proč rozhodovat. A ještě jedna neopomenutelná věc, PO s 8500 má keramickou lunetu...(ta se ti jen tak neodře, oproti klasické)

Řeknu to jinak, jestli máš 100K připravených na hodinky, pak kup Omega PO s kalibrem 8500, těžko budeš hledat něco lepšího...

cca před rokem sem řešil stejný dilema jako ty, a teď mám na ruce 11 měsíců tyhle hodinky a nenašel sem, ani neviděl zatím nic co by je překonalo...smile_anim.gif

Jo tak pod toto se můžu podepsat, hlavně pod tu poslední větu, já mam stejný hodinky úplně stejně dlouho jako kolega Kristian.nov, jen od dva dny méně dlouho a lepší hodinky na běžný nošení se mi taky těžko hledají a zatím nemám proč měnit, přesnost vynikající, poslední dny mi dělají skoro 0s denně, co víc si přát po 11měsících nošení, jsem fakt hodně happy, že jsem nešlápl vedle, tyto hodinky z domu jen tak rozhodně nepujdou...

Upraveno uživatelem lastam
Odesláno
  V 28. 10. 2012 v 6:18, haky73 napsal:

tak to je asi optimální tebou zvolená velikost kolem těch 42mm

Ja mam cca 17,5cm obvod a 42mm 8500 PO su mi akurat a je to podla mna klasika. post-21386-021569700 1351452175.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...