Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ty pseudo-skeletony jsou moje, nestály moc a člověk pěkně vidí, jak se to tam celé hýbe. Na přední straně je vyryté velké psací R. Pouzdro je pravděpodobně ruské.

Nicméně na foru se objevily i dva hezčí kousky od ruského zlatníka - zde a zde.

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ptam se jen, ze me jeden znamy hodinar varoval, ze pry skeletony maji byt navrzene jako skeletony a ne jinak. Jakmile pry se zacne ubirat material tam kde nebylo planovano pri konstrukci strojku, je to pry spatne. Co mustek vydrzi v praxi a jake sily na nej pusobi ale nevim.

Odesláno

Skeletonizace zajímavá je, to ano, ale určitě musí být provedena dobře, elegantně a hlavně řemeslně perfektně. S fotkama těch hodinek Omega to asi chtělo vydržet do doby, až budou ve finálním stavu, zatím je to docela laicky provedené a mně se to vůbec nelíbí. Ale vím, byli jsme varováni, já se těším na finální výsledek. No a teprve pak se pozná, jestli budou případní další zájemci.

Odesláno

No tak teda "u mě dobrý" a palec nahoru. S ohledem na to, že se nejedná o finální produkt, je to myslím zajímavý a v celku povedený pokus. Záleželo by samozřejmě na ceně, ale PRIM skeleton bych já osobně bral.

Odesláno

Asi nejsem puritán... Mně se to taky docela líbí a hlavně oceňuji tu práci, kterou si s tím autor dal...

Nicméně, co se Primek týče, myslím, že by mi stačily nějaké "OpenHeart" ...

Ale všeho do času... Frézky už jsou objednány u Ježíška ...

To zas bude rozbitých strojků :)

Odesláno

Nevím kam to dát, ale patří to sem? Prosím odborníky o identifikaci, jde o Prim?

Jinou a kvalitnější fotku nemám. Jsem rád, že jsem sehnal tyto.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Bohužel doma se strojkem ZJS žádné hodinky nemám, ale teď jsem si našel foto

a není vloučeno, že aby to mohlo být ono, ale zkus mi, prosím, zjistit jestli

tomu tak je skutečně. Dá-li se to z těchto fotek poznat. Pokud by bylo potřeba

jiných foto, časem by se mi je podařilo sehnat, ale je to v horizontu týdnů .... Díky

Odesláno (upraveno)

podle "inca" perka je to čína (asi to ZJS)

ad skeleton-watch - mně se to kecá dobře, neumím to, ale ... Na té skeletonizaci Omega vidím minimálně 3 druhy základních chyb (hrany, symetrie/rádiusy vybrání okolo kamenů a otvorů, přechody mezi různými úhly)

Imho je hezčí skeletonizace z jedné pohledové strany a ponechání ciferníku, je to takové uspořádanější.

Prim sport je špatná volba, skeleton do sportovních hodinek je nonsenc.

pod čarou - jak tam drží to hodinové kolo ?

Upraveno uživatelem Rs.
Odesláno

Já to doma mám, je to čína jak vyšitá a je to v dřevěném pouzdře..... Funguje už 12 let bez problémů

Taky je mám, koupeny na AUKRu před pár měsíci. Potřeboval jsem je právě jako zdroj nd pro ZJS, jsou to ony.

Mischo, kdybych Tě neznal a nevěděl, jaké parády Ti krášlívají Tvé něžné zápěstí, měl bych teď pocit, že už 12 let denně nosíš čínský skeletony :gora: i když, na kotníky pod nohavice jsem nekoukal...

Odesláno (upraveno)

No tak dobře, za těch 12 let, co bez problémů fungují, jsem je natáhnul tak třikrát a na ruce nebyly nikdy...ehm

Upraveno uživatelem mischa
Odesláno

No tak dobře, za těch 12 let, co bez problémů fungují, jsem je natáhnul tak třikrát a na ruce nebyly nikdy...ehm

No vidíš, tomu už bych věřil. Mně hodinář vždycky předává sporty se ZJS se slovy ,,věřte, že šlapou, a proboha živýho je nenatahujte!!!"

Odesláno (upraveno)

Nevím kam to dát, ale patří to sem? Prosím odborníky o identifikaci, jde o Prim?

Jinou a kvalitnější fotku nemám. Jsem rád, že jsem sehnal tyto.

Díky za diskusi a jestli dobře chápu je jich více kusů, pak se naskýtá otázka "Kdo je vyráběl?"

a co znamená cit. mischa: "Já to doma mám, je to čína jak vyšitá a je to v dřevěném pouzdře..... "

Upraveno uživatelem Nodus
Odesláno

No je to tak, jak píšu, stroj je čínský a pouzdro ve kterém to je, je dřevěné. Dřevo nevím, kde vyrostlo, ale vyrobili ho asi také v Číně:smile_anim:

Odesláno

Aha :smile_anim:

...a já to koupil na Aukru jako skeletonový hodinky za 299 právě že jsem v nich poznal ZJS, na náhradní díly. Po natažení šly několik dlouhých minut. Pak mi hodinář vysvětlil, že se vys.ala přesně ta součástka, co mi ve SPORTech se ZJS taky nefunguje. Obohatil jsem češtinu několika zcela novými výrazy a život jde dál :furious:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...