Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

sousedé našli doma kapesní IWC po (pra?)dědovi a zajímala by je jejich hodnota. Podle sériového čísla jsou vyrobené mezi lety 1913-1924 (spíše ve spodní polovině), jsou tříplášťové,dle průvodního papíru je plášť 14k zlato. Dokázal by někdo určit přibližnou cenu, aby je (případný) starožitník nenatáhl?

Díky za pomoc

post-20303-032029400 1351629944.jpg

Odesláno

Jako skoro pokaždé na takovéhle dotazy bych napsal ať se podíváš sám do ukončených aukcí na Aukru, ale nemělo by to význam, stejně se tam nikdy nikdo nepodívá.

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny,

sousedé našli doma kapesní IWC po (pra?)dědovi a zajímala by je jejich hodnota. Podle sériového čísla jsou vyrobené mezi lety 1913-1924 (spíše ve spodní polovině), jsou tříplášťové,dle průvodního papíru je plášť 14k zlato. Dokázal by někdo určit přibližnou cenu, aby je (případný) starožitník nenatáhl?

Díky za pomoc

post-20303-032029400 1351629944.jpg

Reálná cena je asi 38.000.Na Aukru možná víc.

Upraveno uživatelem Chosé24
Odesláno

Jako skoro pokaždé na takovéhle dotazy bych napsal ať se podíváš sám do ukončených aukcí na Aukru, ale nemělo by to význam, stejně se tam nikdy nikdo nepodívá.

Prosím tě, kde na Aukru najdu ukončené aukce? Zkoušel jsem to už dvakrát a nenašel. Díky.

Odesláno

Na hlavní stránce Aukra je vlevo nahoře vyhledávací pole a hned pod ním tlačítko Pokročilé. To tě přenese na stránku s podrobnějším vyhledáváním, kterou už vložil Pavel.

Odesláno

Na hlavní stránce Aukra je vlevo nahoře vyhledávací pole a hned pod ním tlačítko Pokročilé. To tě přenese na stránku s podrobnějším vyhledáváním, kterou už vložil Pavel.

Jo, už to umím najít, díky. Je zajímavé, že v historii nejsou ani jedny hodinky Panerai a přitom si pamatuju nejméně dvoje, které se tam prodávaly (originály).

Odesláno

Kolik ti dá starožitník, to nevím. Tak desítku tipuju.

A pak je prodá za 20.000 - 25.000Kč (pokud budou ve výborném stavu, pouzdro neobouchaný a strojek nedodrápanej).

Díky za info, tak nějak to byl můj odhad. Předám prodávajícím ať se rozhodnou, zda jim to za to stojí či ne....

Díky, koukl jsem a našel jsem tam podobné mezi 25-30k... Uvidím jak se nakonec majitelé rozhodnou

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...