ggrand Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 1. 11. 2012 v 17:40, Quido Morava napsal: Tak bych se s dovolením vrátil k recenzicce....Nechal jsem je 24 hod. ležet a jet na rezervu ( zádný winder ) a odchylka je 2,5 sekundy Nekecam - kdo chce, ať ma vztek Mám zkušenosti, že přesnost hodinek, které leží nebo se vrtí na vrtiči jsou hodnoty k ničemu. Třebá já hodinky nosívám na ruce, tak by mě zajímalo spíš číslo získané nošením. Ď za info.
Quido Morava Odesláno 1. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 (upraveno) V 1. 11. 2012 v 18:32, ggrand napsal: Mám zkušenosti, že přesnost hodinek, které leží nebo se vrtí na vrtiči jsou hodnoty k ničemu. Třebá já hodinky nosívám na ruce, tak by mě zajímalo spíš číslo získané nošením. Ď za info. Všeho do času (Já mám zkušenost, ze hodnota odchylky pri nošení na ruce bývá někde mezi oběmi uvedenými pripady, pritom nikdy více, než na winderu) Upraveno 1. listopadu 2012 uživatelem Quido Morava
pooletr Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 V 1. 11. 2012 v 17:40, Quido Morava napsal: Tak bych se s dovolením vrátil k recenzicce....Nechal jsem je 24 hod. ležet a jet na rezervu ( zádný winder ) a odchylka je 2,5 sekundy Nekecam - kdo chce, ať ma vztek Já ti říkal, že přesnost celkem ujde
Quido Morava Odesláno 2. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 o vikendu zkusim odpozorovat, jak se chovaji kolem 0 u rezervy natahu a vyzkousim presnost na ruce...
Quido Morava Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 doplňuji - ručička ukazatele rezervy nátahu jde hluboko pod nulu, až do nápisu "POWER RESERWE" na supcifru, hodinky tedy šly s určitostí více než 48 hod. odložené bez natahování - dál jsem to nezkoušel nechat a natáhl jsem je... možná by nebylo od věci nechat posunout ručičku ukazatele rezervy nátahu na osičce minimálně o 30° doleva (proti směru chodu), ale to jsou malé věci
pooletr Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Tak to je dobrá výdrž. To jsem ani nezkoušel. Takže zatím samé klady, to jsem rád. Co takhle zkouška největší.......vodotěsnost :D
Quido Morava Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 V 5. 11. 2012 v 19:39, pooletr napsal: Tak to je dobrá výdrž. To jsem ani nezkoušel. Takže zatím samé klady, to jsem rád. Co takhle zkouška největší.......vodotěsnost :D to už jsem psal - normálně jsem je opláchl pod tekoucí vodou a vpohodě... víc nechci riskovat, abych pak nezaplatil za opravu více než za hodinky já myslím, že to má klasicky 30-50M, ale Číňani se holt nebudou obtěžovat přesnými zkouškami WRa dnes jsem je měl na ruce, odchylka mi vyšla na +3 sek/den
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Rozumím. Přesnost měříme, páč to vychází, ale vodotěsnost raději ne, páč by to vyjít nemuselo.
Quido Morava Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) V 5. 11. 2012 v 22:38, J. V. Pleva napsal: Rozumím. Přesnost měříme, páč to vychází, ale vodotěsnost raději ne, páč by to vyjít nemuselo. Děkuji za ukázku nestrannosti .... Přesnost měříme, abychom věděli, jak vychází... vodotěsnost neměříme, ale jen zlehka zkoušíme, páč nechceme přijít o, byť levné, hodinky...a když není na dýnku napsáno water resistant, předpokládá se obecně max. WR 30m, mně to jako informace stačí - jinak jsem výsledek domácí zkoušky sdělil v závěru svého popisu hodinek a pravděpodobný důvod neuvedení hodnoty WR jsem taky někde zmínil... samozřejmě bych přivítal, coby seriozní, uvedení přesného údaje WR, ale prostě uveden není Takže pro nechápavé (pochopitelně záměrně nechápavé) upravuji svou recenzi na toto znění:Hodinky PARNIS Automatic stojí za ho**o, jelikož byly vyrobeny v Číně čínským výrobcem. To samo už stačí, abychom se o ně dál nezajímali. Mají sice AR, ale to jim právě škodí, neb je dobře vidět na příšerně třpytivé nerezové ručičky a reliéfovaný ciferník plný podivných odlesků. Lesklé nerez pouzdro jim nesluší, neb je toho lesku už moc a na oblekovky tohoto ražení be se asi hodilo spíše nějaké matné PVD nebo tak něco. Průhled na dýnku dělat raději něměli, protože na plechárnu sea-gull, vydávanou za hodinový strojek, se nedá dívat. Rachot kyvadla je strašný, rve uši všem v okolí 20 m od vás a na diskotéce přehluší i nejortodoxnější techno produkci. Přestože jsou hodinky poměrně velké, ruku vám neurvou, což asi svědčí o ošizeném materiálu pouzdra. Tyto hodinky sice ukazují čas s odchylkou +2 až 4sek/den, ale do vody by se s nimi skákat nemělo, takže jsou vlastně neopoužitelné. Namísto trapárny Parnis si za stejné prachy kupte kvartzové Q&Q, MPM nebo JVD, nebo lépe za dvojnásobek PRIMky ala China. (Edit: opravy) Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem Quido Morava
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 No vidíš, nakonec jsi na to přišel sám :-)
Roman-ZA Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Takže pro nechápavé (pochopitelně záměrně nechápavé) upravuji svou recenzi na toto znění:Hodinky PARNIS Automatic stojí za ho**o, jelikož byly vyrobeny v Číně čínským výrobcem. To samo už stačí, abychom se o ně dál nezajímali. Mají sice AR, ale to jim právě škodí, neb je dobře vidět na příšerně třpytivé nerezové ručičky a reliéfovaný ciferník plný podivných odlesků. Lesklé nerez pouzdro jim nesluší, neb je toho lesku už moc a na oblekovky tohoto ražení be se asi hodilo spíše nějaké matné PVD nebo tak něco. Průhled na dýnku dělat raději něměli, protože na plechárnu sea-gull, vydávanou za hodinový strojek, se nedá dívat. Rachot kyvadla je strašný, rve uši všem v okolí 20 m od vás a na diskotéce přehluší i nejortodoxnější techno produkci. Přestože jsou hodinky poměrně velké, ruku vám neurvou, což asi svědčí o ošizeném materiálu pouzdra. Tyto hodinky sice ukazují čas s odchylkou +2 až 4sek/den, ale do vody by se s nimi skákat nemělo, takže jsou vlastně neopoužitelné. Namísto trapárny Parnis si za stejné prachy kupte kvartzové Q&Q, MPM nebo JVD, nebo lépe za dvojnásobek PRIMky ala China. (Edit: opravy) Jo, asi si ma presvedcil prakticky uplne, ze do nich pojdem.
kuncák7 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 V 5. 11. 2012 v 22:38, J. V. Pleva napsal: Rozumím. Přesnost měříme, páč to vychází, ale vodotěsnost raději ne, páč by to vyjít nemuselo. Úplně jsem nepochopil kam míříš ? Ukázat, že je to šmejd ? Je tam jasně napsáno water resist, max wr 30m. Mám doma mnohem dražší hodinky od jedné slovutnější ruské značky- wr100m a bylo mě přímo prodejcem doporučeno, nezkoušet s nima ani plavat ( což jsem stejně učinil a držej ). Proto znovu opakuju- smiř se s tím, že ta značka existuje, že se prodává. Nikdo ti ji nevnucuje. Je to míněno lidem, co o nich uvažují, protože se jim líbí a nechtěj např za oblekovky, které použijou 2x v roce , dávat ranec.Ber to v dobrém, možná drsnějc napsaný, ale tento přístup mě vadí. Recenzi píše vlastník a měřit si může u toho třeba chlupy na ruce ( zaměřil se na přesnost strojku ). Asi tak.
Quido Morava Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 V 6. 11. 2012 v 11:25, kuncák7 napsal: Úplně jsem nepochopil kam míříš ? Ukázat, že je to šmejd ? Je tam jasně napsáno water resist, max wr 30m. Mám doma mnohem dražší hodinky od jedné slovutnější ruské značky- wr100m a bylo mě přímo prodejcem doporučeno, nezkoušet s nima ani plavat ( což jsem stejně učinil a držej ). Proto znovu opakuju- smiř se s tím, že ta značka existuje, že se prodává. Nikdo ti ji nevnucuje. Je to míněno lidem, co o nich uvažují, protože se jim líbí a nechtěj např za oblekovky, které použijou 2x v roce , dávat ranec.Ber to v dobrém, možná drsnějc napsaný, ale tento přístup mě vadí. Recenzi píše vlastník a měřit si může u toho třeba chlupy na ruce ( zaměřil se na přesnost strojku ). Asi tak. klídek, to nemá smysl se takhle hašteřit... co od Bobše čekáš, dyť to tam má napsáno pod avatrem ...a ode mne, podle toho co tam mám napsáno já, zase každý muže čekat, že taty vlepím třeba recenzi hodinek vyrobených v Grónsku - tak nechápu, proč je tu kolem tolik vln ...?
vraby Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Klucí v klídku,ty co už je doma měli nebo mají tak nejvíc šňafou. Projel jsem i jiná cizí fóra a tam to tak nikdo neřeší,tady to prostě nechápu. Jsou tu zakázané MM(patent atd.) chápu,ale proč někdo pořád mektá na ty Parnisy,měl je? ví jaké jsou a může hodnotit ? nebo jen tak ?
Quido Morava Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 jedno mobilní rychlo-foto, ať kverulanti dál kverulují... docela se bavím
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 (upraveno) Kverulanti? Proč kverulanti? Popisovaný předmět skutečně vypadá jako hodinky a zřejmě to asi i hodinky budou - to tady ještě nikdo nezpochybnil. A na ples perfektní. :D Upraveno 7. listopadu 2012 uživatelem Zmizík
Quido Morava Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 V 7. 11. 2012 v 8:10, Zmizík napsal: Kverulanti? Proč kverulanti? Popisovaný předmět skutečně vypadá jako hodinky a zřejmě to asi i hodinky budou - to tady ještě nikdo nezpochybnil. A na ples perfektní. :D a jeden se hned chytil... BTW: máš sympatickou partnerku!
vraby Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 (upraveno) Též jsem se divil že Zmizík dlouho odolával,myslím že recenze od Quida byla fajn a teď by se měli ukázat bojovníci proti Parnisu a všem nám vysvětlit proč ty hodinky jsou tak špatné. Né jen tady plkat. Rád se poučím, protože si myslím že většina je vyzkoušela,jen jim to je asi trapné se k tomu hlásit. Upraveno 7. listopadu 2012 uživatelem vraby
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 (upraveno) V 7. 11. 2012 v 8:41, vraby napsal: Též jsem se divil že Zmizík dlouho odolával,myslím že recenze od Quida byla fajn a teď by se měli ukázat bojovníci proti Parnisu a všem nám vysvětlit proč ty hodinky jsou tak špatné. Né jen tady plkat. Rád se poučím, protože si myslím že většina je vyzkoušela,jen jim to je asi trapné se k tomu hlásit. Vraby kdyby se někdy volil Největší Jouda tohodle fóra tak určitě vím, koho budu volit. :D Hele, já uznávám, že chudoba cti netratí ale tímdle se úplně zbytečně dobrovolně shazuješ. Zkus si někdy vytáhnout květák ze zadku a podívat se na todle fórum očima někoho, kdo má hodinky rád a přitom mu nejde o předvádění se po plesech a odpovědi, proč sou tydle hodinky lacinej krám, se nebudeš muset domáhat dokola jak trapák. Hele, čus, venku stojí ho\/nocuc, du se trochu nadechnout čerstvýho vzduchu. Upraveno 7. listopadu 2012 uživatelem Zmizík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se