Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

dej do placu něco k hodinkám a neurážej pořád,ty mi připadáš jako kdyby jsi sežral Šalamounovo h...o,rád bych se s tebou někdy potkal,takového hajzlíka jsem asi ještě neviděl. :smile_anim:

Upraveno uživatelem vraby
  • Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já měl za to, že všichni, kdo se do Parnisů naváží, tak je aspoň viděli??? Někde na srazu nebo tak. Nikdo přece nemůže hodnotit něco, když to neviděl na vlastní oči?? Je to opravdu rozdíl vidět je na obrázku a pak ve skutečnosti. Pořád tady mluvíme o užitně hodnotě za ty peníze. Neříkám, že se kvalitou zpracovaní vyrovnají 10x dražším hodinkám. Líbí se mi přístup Quida - ikdyž má hodinky lepších značek, tak si pořídil Parnisy a teď aspoň ví, o čem píše. Toto je hodinkové forum, sekci Čínské hodinky tu máme. Tak proč by se (nechci říct příznivci) ale zájemci o tuto značku nemohli v klidu bavit v této sekci? Je to stejné jako odpůrce G-Shocků taky neleze do této sekce...

Odesláno (upraveno)

Zmizík,zatím tady postuješ jen své domácí foto,minule z obchůzky a jinak nic.

pooletr: také to nechápů,slušné hodinky snad také mám a jen potřebuji jedny oblekovky na 1 akci a je z toho zase bramboračka a od toho pána s tou korunkou na hlavě poslední dobou nevypadlo k hodinkám nic,jen prudí. :cheers:

Odesláno

nooooo, ale zase, kdo může říct, že má takhle veselou a sledovanou recenzi...?

:D

(to zmizík: osobně proti tobě vůbec nic nemám, rád si vyslechnu i opačný názor a pádné argumenty, bych se mohl poučit, v čem se třeba mýlím, a vyvíjel si svůj světonázor dál, leč v tomto případě od tebe postrádám cokoli v tomto smyslu.... a také se domnívám, že se naopak podobným výroky, jako "vytáhnout květák zprdele", kterými nahrazuješ argumentaci, shazuješ sám, tudíž bys zase soudit druhé tolik nemusel...)

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 7. 11. 2012 v 9:39, Quido Morava napsal:

nooooo, ale zase, kdo může říct, že má takhle veselou a sledovanou recenzi...?

(to zmizík: osobně proti tobě vůbec nic nemám, rád si vyslechnu i opačný názor a pádné argumenty, bych se mohl poučit, v čem se třeba mýlím, a vyvíjel si svůj světonázor dál, leč v tomto případě od tebe postrádám cokoli v tomto smyslu.... a také se domnívám, že se naopak podobným výroky, jako "vytáhnout květák zprdele", kterými nahrazuješ argumentaci, shazuješ sám, tudíž bys zase soudit druhé tolik nemusel...)

Hele ale já žádný argumenty nemám. Neberu todle jako hodinky, to je celý. Jako nežeru klobásy ze separátu, nenosím na plesy polyesterový vobleky a boty od vietnamců, tak zrovna tak nenosím čínský hodinky. Kdyžs sem tu recenzi dával, věděls přesně, jaký reakce to vyvolá, tak teď nedělej zagorku a nebreč, že tady všichni nejásaj nebo nepřinášej nějaký argumenty. A venkoncem můj první příspěvek nebyl nijak agresivní - za to, že Jouda furt číhá za bukem a ňafá, fakt nemůžu. :D :D :D

Odesláno

Na Zmízíka mi nesahejte, úplně s ním souhlasím a je to férovej kluk.

Štvou mě bláboly o užasných hodinkách protože prostě jenom hodnotíte okopčenej design a snažite se sami sebe přesvěčit jak jsou to skvělý hodinky.

Dej je nějakýmu hodináři( tím myslím hodináře ne vyměňovače baterek) třeba Mechanovi, ať je rozebere a napíše recenzi, pak se můžeme bavit o kvalitě hodinek, ale tyhle bláboly fakt nemáte zapotřebí.

Řemínek stojí za prd, ručky stojí za prd, strojek posoudit neumíte, jsou skoro zadarmo ( v poměr cena/ výkon je nejlepší na světě)

Za tuhle cenu se prostě nedají udělat kvalitní hodinky. Je to brak na úrovni reklamních a pouťových hodinek. V tomto případě jsou quazky o mnoho lepší.

Nepíšu to proto abych vás přesvědčil, to očividně nejde, ale snad odradím začátečníky.

Odesláno (upraveno)

tady někdo napsal,že jsou to úžasné hodinky? Okopčenej design? Včera jsem koukal zrovna na Jazzmastery a IWC a řeší to někdo? Nikdo je tady nevychvaluje,ale proč bych je nemohl vzít a ozkoušet jaké jsou než tu poslouchat ty keci, hned je využiji na jednu akci a pak se uvidí.

Odesláno

Dali: Možná neumím číst, ale co jsem si zapamatoval, tak nikdo nepíše, že jsou to hodinky se strojkem na úrovni ETA, ale jenom to, že pouzdro je za ty prachy naprosto perfektně zpracované a že strojek není s přesností na tom špatně. Na pásek taky nadávají.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ale to přece v roce 2012 není téma, že jakejkoli moderní NC stroj nebo jak se tomu nadává, dokáže kvalitně obrobit nerez. Přece to nebudou brousit flexou, ani číňani ne... Termínu "za ty prachy" vůbec nerozumím - furt tady chcete pádný argumenty a pak jako svůj argument uvedete "za ty prachy".

A sorry, ale když tady Plesař pak hodí "Už se vidím na maturáku, každý pozná stejně chofno,svůj účel splní a je to" tak se mně to přesně prolne a to mi pak nedá si do chudáka nerejpnout. :D :D :D Hele, du pryč, přeji příjemné rochnění.

Odesláno
  V 7. 11. 2012 v 10:46, Zmizík napsal:

Hele ale já žádný argumenty nemám. Neberu todle jako hodinky, to je celý. Jako nežeru klobásy ze separátu, nenosím na plesy polyesterový vobleky a boty od vietnamců, tak zrovna tak nenosím čínský hodinky. Kdyžs sem tu recenzi dával, věděls přesně, jaký reakce to vyvolá, tak teď nedělej zagorku a nebreč, že tady všichni nejásaj nebo nepřinášej nějaký argumenty. A venkoncem můj první příspěvek nebyl nijak agresivní - za to, že Jouda furt číhá za bukem a ňafá, fakt nemůžu. :D :D :D

dyť jo... tušil jsem něco podobného, ale netušil jsem, že to sklouzne až na tuhle květákovou úroveň - to už ale není to můj obrázek

a kde vidíš, že bych brečel, naopak se náramně bavím

.... já se přece už nevyjadřuju k tvému prvnímu příspěvku, to je samo sebou... nicméně jsem psal jen k tvému dalšímu příspěvku, o nikom a ničem jiném, tak nebuď alibista;

jasněže za žádnýho joudu nemůžeš, můžeš jen za své vajdřování - a o tom mluvím

takže si asi rozumíme

:blow:

Odesláno
  V 7. 11. 2012 v 11:37, Dali napsal:

Štvou mě bláboly o užasných hodinkách *1) protože prostě jenom hodnotíte okopčenej design a snažite se sami sebe přesvěčit jak jsou to skvělý hodinky.

Dej je nějakýmu hodináři( tím myslím hodináře ne vyměňovače baterek) třeba Mechanovi, ať je rozebere a napíše recenzi *2), pak se můžeme bavit o kvalitě hodinek, ale tyhle bláboly fakt nemáte zapotřebí.

Řemínek stojí za prd *1), ručky stojí za prd, strojek posoudit neumíte, jsou skoro zadarmo ( v poměr cena/ výkon je nejlepší na světě)

Za tuhle cenu se prostě nedají udělat kvalitní hodinky *3). Je to brak na úrovni reklamních a pouťových hodinek. V tomto případě jsou quazky o mnoho lepší. *4)

Nepíšu to proto abych vás přesvědčil, to očividně nejde, ale snad odradím začátečníky. *5)

ad *1) tys tu recenzi buď nečet, anebo neumíš písmenka

ad *2) a kdo něčemu (někomu) podobnému brání - proč to neuděláš sám?

ad *3) kvalitní hodinky se definují jak?

ad *4) větší blábol jsem tu ještě nečetl

ad *5) konečně nějaká motivace - ale tady nikoho nikdo nemá zapotřebí přesvědčovat, ani odrazovat - názor ať si udělá každý sám... tvůj už známe, to ale nemusí znamenat, že ho budeš někomu vnucovat, třebajen začátečníkům

B)

Odesláno
  V 7. 11. 2012 v 11:59, ggrand napsal:

Dali: Možná neumím číst, ale co jsem si zapamatoval, tak nikdo nepíše, že jsou to hodinky se strojkem na úrovni ETA, ale jenom to, že pouzdro je za ty prachy naprosto perfektně zpracované a že strojek není s přesností na tom špatně. Na pásek taky nadávají.

spíše neumí číst někdo jiný

;)

Odesláno (upraveno)

tohle nikam nevede - nechci aby těmato plkama zabíralo místo na serveru - už to vůbec není o hodinkách

pro uklidnění zamykám

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

Nechci se te Quido dotknout, hodinky jsem nevidel, ale z tvych fotek jde hruza. Pritom bych se rad na detailni foto tehle kontroverznich hodinek podival.

Co zkusit vyfotit u nejakeho kamose, nenastvi se, ale kdyby jsi fotil Pateky tak tu znacku odpiskam jen podle fotek.

Jestli jsem se te dotkl tak se ti omlouvam predem. Ale vazne, uz z fotek na prvni strane jsem si rikal, jestli je to vubec z kovu...

Odesláno (upraveno)
  V 9. 11. 2012 v 13:08, cody napsal:

Nechci se te Quido dotknout, hodinky jsem nevidel, ale z tvych fotek jde hruza. Pritom bych se rad na detailni foto tehle kontroverznich hodinek podival.

Co zkusit vyfotit u nejakeho kamose, nenastvi se, ale kdyby jsi fotil Pateky tak tu znacku odpiskam jen podle fotek.

Jestli jsem se te dotkl tak se ti omlouvam predem. Ale vazne, uz z fotek na prvni strane jsem si rikal, jestli je to vubec z kovu...

ale nedotkl - vim, že jsou fotky hrozne, foceno ve spechu, a ten mesh jsem vyzkousel jen na chvilku, kdyz jsem ho dostal, a vyfotil starym mobilem (tam neni dobry makro rezim) ...

kdyz zapnes trochu fantasii, tak si asi treba skutecnost domyslis...

tady foto z netu

post-19918-058665000 1352470170.jpg

Upraveno uživatelem Quido Morava

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...