Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Já myslím, že jsou celkově na géčka tak nějak jiný - na první pohled bych řekl, že to jsou jasný edifice, což by mi vůbec nevadilo - to že jsou to vlastně géčka beru jako takové malé bezvýznamné plus:)

Upraveno uživatelem Chilliluk
Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)

Jojo. to je vážně zvláštní - a je to důvod, proč je nemám doma už dávno. Nakonec ale to, že se mi opravdu líbí, zvítězilo nad takovými těmi rozpaky z plastu - už mi to nějak nevadí.

Odesláno

Tady ten model (modrý cifr - něco v galerii) jsem měl a opravdu G-Shock ;-) krásně zapuštěné sklo takže nehrozí škrábance, sedí na ruce. Je to dobrá volba když máš rád "těžší" hodinky.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Henatko: Já vím, že jsi je měl (myslel jsem, že ještě máš). Dlouho jsem už po nich pokukoval a našel i tvoje fotky tady z fóra - chtěl jsem ti kvůli nim dokonce i napsat, jak jsi spokojený a tak (jsem rád, že jsi je pochválil). Pořád jsem tak nějak zvažoval jejich koupi, až jsem dneska narazil na tu mojí variantu na německým E-bay a bylo rozhodnuto - já totiž když už analog, tak mám rád římský číslice, a navíc ta barva - bylo rozhodnuto. Ten ciferník se dělá v hodně verzích, myslím, že těch verzí je minimálně 5. Dneska už ale nejsou tak úplně běžně k sehnání.

Odesláno
  V 29. 11. 2012 v 21:32, Chilliluk napsal:

G-011-tkama jsem byl spokojen ale víc hodinek neunosím na ruce tak to točím když omrzí a pomalu postupuji nahoru .

Jediné co mě "štvalo" tak nastavování času analogů , předbíhali se (jedou samozřejmě nezávisle na digi) a pokaždé jsem musel přetočit o 12hodin wacko.gif a zrovna fofrem to nešlo (samozřejmě nutné to nebylo)

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tyhle digi snad jako jediný, co tu zatím jsou, přesně splňují kritéria tématu "Celokovové G-cka"....jen škoda, že je to už minulost.. i když sehnat se pořád dají a ani nestojí tak závratné peníze:

Casio DW-8900 / MRG-100

post-12565-095366100 1355252011.jpg

Odesláno
  V 11. 12. 2012 v 18:54, Chilliluk napsal:

Tyhle digi snad jako jediný, co tu zatím jsou, přesně splňují kritéria tématu "Celokovové G-cka"....jen škoda, že je to už minulost.. i když sehnat se pořád dají a ani nestojí tak závratné peníze:

Casio DW-8900 / MRG-100

Ty jsou krasny ... kde se daji sehnat? :)

Návštěvník Chilliluk
Odesláno
  V 12. 12. 2012 v 12:22, Dantechno napsal:

Ty jsou krasny ... kde se daji sehnat? :)

Nové už ne, ale já tyhle DW-8900 sehnal na E-bay a jsou skoro jako nové:-)

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)
  V 14. 12. 2012 v 21:00, Radimk napsal:

Kolikrát já už na ně koukal..jenže mi trochu vadí, že jsou titanové a ne ocelové. Já titan nikdy moc nemusel - vůbec mi nevadí, když jsou hodinky těžké, naopak je to spíš dobře - když chci lehké, koupím si plastové.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno (upraveno)
  V 14. 12. 2012 v 21:32, Henatko napsal:

Krasné ale mám pocit že brzo omrzí.

Na první pohled se zdá, že by mohly brzo omrzet, ale jde o to, co člověk od hodinek očekává..pokud se někdo rád kochá vyjímečně kvalitním provedením, pak jsou tohle hodinky pro něj a jen tak ho neomrzí :)

Dnes mě jedny MRG-100 čekaly na poště z Japonska, už jsem nedoufal, že to stihnou do Vánoc, ale nakonec dneska poslední možný den dorazily:-) Oproti těm DW-8900, co už delší dobu mám, jsou tyhle docela omlácené, ale pořád jsou to krásné hodinky. Konečně budu moct udělat ze dvou pásků jeden a vzít je občas na procházku, ani jedny tak jak jsou totiž nezapnu, tak musím pásky zkombinovat.

Zajímalo by mě, jestli se s tak krátkými pásky už vyráběly, nebo si je předchozí majitelé zkrátili a zbývající články už nedodali?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...