Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny uzivatele toho skveleho fora,

zajimam se o hodinky a pri vyhledavani na internetu jsem pred par tydny narazil na toto forum, procetl jsem si ho, i kdyz samozrejme ne vsechny prispevky, ale hlavne to co me zajimalo a ted pisu prvni prispevek...

Jak jsem jiz psal, ze se o hodinky zajimam, ale jinak jsem docela "novacek v oboru" :D

Vlastnim par hodinek, ale chtel bych nejake "lepsi". Mechanicke hodinky jsou opravdu nadherne, ale o tech uvazuju az pozdeji. Ted bych si chtel koupit nejake hodinky SWISS MADE a docela se mi zalibila znacka WENGER. Maji tam hodne peknych modelu, ale ze zacatku bych si koupil nejake levnejsi, konkretne se mi zalibil model Mounatineer. Stoji necele 4000Kč a s kozenym reminkem o neco mene. Vim, ze jste tady sipse "odbornici" pres mechanicke hodinky, ale co na ne rikate?

Návštěvník tolja
Odesláno

Rozhodně si je kup s ocelovým tahem.Kdybys ho chtěl dokoupit později,tak tě originál bude stát hromadu peněz.

Odesláno

jak tady prochazim toto forum, tak opravdu uvazuju o tom, ze si koupim hned nejake mechanicke hodinky, je to nadhera :) a hodne se mi libi pruhledne zadni viko, kde jde videt ten strojek...

Odesláno

zajimam se o hodinky a pri vyhledavani na internetu jsem pred par tydny narazil na toto forum, procetl jsem si ho, i kdyz samozrejme ne vsechny prispevky, ale hlavne to co me zajimalo a ted pisu prvni prispevek...

Jak jsem jiz psal, ze se o hodinky zajimam, ale jinak jsem docela "novacek v oboru" :D

Vlastnim par hodinek, ale chtel bych nejake "lepsi". Mechanicke hodinky jsou opravdu nadherne, ale o tech uvazuju az pozdeji. Ted bych si chtel koupit nejake hodinky SWISS MADE a docela se mi zalibila znacka WENGER. Maji tam hodne peknych modelu, ale ze zacatku bych si koupil nejake levnejsi, konkretne se mi zalibil model Mounatineer. Stoji necele 4000Kč a s kozenym reminkem o neco mene. Vim, ze jste tady sipse "odbornici" pres mechanicke hodinky, ale co na ne rikate?

Ještě bych kousek našetřil, a šel do vyšší třídy z druhé ruky - pro začátek. Wenger dobrý nože, ale pro milce hodinek spíš exotika.

Odesláno

Ještě bych kousek našetřil, a šel do vyšší třídy z druhé ruky - pro začátek. Wenger dobrý nože, ale pro milce hodinek spíš exotika.

Asi mas pravdu a pujdu do nejakych mechanickych :) ... musim rict, ze toto forum je nejak navykove :D a clovek nekdy opravdu nevi, co ma vybrat :D

Odesláno
hmmmm, ja bych si rozhodne wenger nebral, ale respektuji Tvou volbu....

Muzu se zeptat proc? Jinak me osobne se hodne libi a myslim, ze jsou "cele" Swiss Made"

Cyber ti odpovedel za me - wenger nuz je ok, ale to neznamena ze kdyz je to ze svycarska musi to hned vyrabet i hodinky :-)))

Odesláno

Tak jsem se dival na nejake ty mechanicke hodinky a rozumna volba pro zacatek by mohla byt Seiko 5. co na to rikate? (myslim, ze jak jsem si procital forum, tak jste je doporucovali).

Odesláno

Cyber radil dobře. Běž trochu výš tak o jedno patro, pak tě to chytí a skončíš jeko mnoho zde, to znamená že hodinky

jsou nade vše i kdyby na chleba a činži a pivo nebylo, denně budeš prohlížet stránky a hledat a porovnávat modely,

zapomeneš na okolí, přestaneš kouřit, pít, jíst, mýt se a holit a pod., hlavně že v zahradním altánku bez vody a topení

budeš mít Internet a zapnutý CHRONOMAG. Jo, jo i tak se možná někdy zde končí.

Odesláno

Propána, Mikino, kdybych tě osobně nenavštívil ve tvém království, myslel bych si, že z tebe hovoří vlastní (traumatizující) zkušenost! :D

BTW, už jsi přestěhován?

Návštěvník tolja
Odesláno
Cyber radil dobře. Běž trochu výš tak o jedno patro, pak tě to chytí a skončíš jeko mnoho zde, to znamená že hodinky

jsou nade vše i kdyby na chleba a činži a pivo nebylo, denně budeš prohlížet stránky a hledat a porovnávat modely,

zapomeneš na okolí, přestaneš kouřit, pít, jíst, mýt se a holit a pod., hlavně že v zahradním altánku bez vody a topení

Nevyplaš ho,už zabírá. =D

Odesláno

Nevyplaš ho,už zabírá. =D

Mate pravdu :D ... mel jsem dneska jeste neco na praci, ale porad tady procitam forum :D :D :D.

Návštěvník tolja
Odesláno
..jen trochu menší průměr pouzdra..

Ja vim, ale nemam zrovna nejak moc siroke zapesti, tak snad to nebude vadit :).

No pro začátek to určitě nevadí,ale počkej až vyzkoušíš nějaký větší průměr.Stejně nakonec budeš nosit něco s průměrem 40mm a výš,a seika5 se budou krčit v šuplíku.Tak proč to nekoupit rovnou?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...