typograf Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Odesláno 17. září 2006 Prime, také se připojuji ke gratulaci. Jsem rád, že si pevně stojíte za svým přesvědčením!!!
roon Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Odesláno 17. září 2006 také se připoju ke gratulaci a přeji, aby se Vám nadále dařilo minimálně stejně dobře
watch Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Odesláno 17. září 2006 Ondraj napsal: VŠICHNI SE PŘIPOJUJEME :D a tesime na novy original PRIM kalibr. Nynejsi uspechy fa Elton snad tento projekt urychli.
old black Odesláno 17. září 2006 Nahlásit Odesláno 17. září 2006 To bude ten správný skok kupředu! A co brání vyrábět kalibry jako např. 96, už se o tom psalo a něco jsem přehlédl?
Prokop Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 Děkuji za nebývalý projev podpory,moc si toho vážím. Pro JJ mám smutnou správu, že drtivý nárust obratu mají skutečně nasvědomí zlaté a platinové hodinky. Ono to docela naskakuje. V pátek jsem získal nového zákazníka právě na další platinový kus, letos už třetí a do Vánoc máme už objednávky na dalších 18ks, převážně v bílém zlatě. Dobrá zpráva pro ostatní je, že takovéto zakázky skutečně urychlují vývoj nového vlastního strojku. Termín po mě ale nečekejte. Pro old blacka: Je už jedno jaký kalibr budeme vyrábět, nejdříve musíme rozšířit výrobní technologie a na to jsou potřeba peníze.
old black Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 PRIM napsal: Pro old blacka: Je už jedno jaký kalibr budeme vyrábět, nejdříve musíme rozšířit výrobní technologie a na to jsou potřeba peníze. A ty původní stroje už nemáte? Oprášit, promazat a jedem!
JJ Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 PRIM napsal: Pro JJ mám smutnou správu, že drtivý nárust obratu mají skutečně nasvědomí zlaté a platinové hodinky. Ono to docela naskakuje. Na tom není nic smutného, naopak. Pokud okolo těch čísel nemlžíte a netvrdíte třeba, že jste o 50% zvýšili výrobu, lze jen blahopřát a doufat, že Vám to vydrží.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 old black napsal: A ty původní stroje už nemáte? Oprášit, promazat a jedem! Podle mých informací je někdo v devadesátých letech rozprodal. Nebo se pletu PRIME? PRIM napsal: Obrat v hodinkách, v meziročním srovnání, vzroste letos o více jak 50%, možná i více. A nepočítáte to jako tady: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=2382&p=3 ???
Prokop Odesláno 18. září 2006 Nahlásit Odesláno 18. září 2006 To old black: ty původní stroje již samozřejmě nemáme, ale popravdě, je to dobře, protože by už svými parametry nedokázaly splnit kriteria na přesnost. To JJ: Nemám důvod moc mlžit, ale je zřejmé, že ty 3 ks platinových a celkově 26 celozlatých solitérů, které jsou k dnešnímu dni potvrzené musí být někde vidět. To Kamil: :) Ještě, že se můžu spolehnout, že mě někdo zkontroluje.
mechano Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 PRIM napsal: To old black: ty původní stroje již samozřejmě nemáme, ale popravdě, je to dobře, protože by už svými parametry nedokázaly splnit kriteria na přesnost. No, mě teda jejich přesnost vyhovuje.
VS Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 mechano napsal: PRIM napsal: To old black: ty původní stroje již samozřejmě nemáme, ale popravdě, je to dobře, protože by už svými parametry nedokázaly splnit kriteria na přesnost. No, mě teda jejich přesnost vyhovuje. Spíš půjde o přesnost opracování a ne konečnou přesnost strojku. I když to spolu souvisí.
cigi Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Přesnost mají pro mě naprosto dostatečnou, spíš bych pracoval na prodloužení rezervy chodu.
old black Odesláno 19. září 2006 Nahlásit Odesláno 19. září 2006 Tak si myslím, že je to škoda když jsou pryč. Přesnost je určitě dostatečná, strojky dnes umíte namašlit a to, že do dneška šlapou 50 let staré kalibry je reference jak Brno (alespoň pro mě)!
mechano Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 old black napsal: Tak si myslím, že je to škoda když jsou pryč. Ale oni nejsou pryč , jen nejsou v Eltonu.
Prokop Odesláno 20. září 2006 Nahlásit Odesláno 20. září 2006 Myslel jsem skutečně přesnost strojů. Vždyť většina jich byla z roku 1970, a tak za sebou měly docela dlouhou kariéru. Za tu dobu už na strojích byly vůle, které by už akceptovatelné nebyly. Přesnost strojků je jiná otázka.
mechano Odesláno 21. září 2006 Nahlásit Odesláno 21. září 2006 VS napsal: mechano napsal: PRIM napsal: To old black: ty původní stroje již samozřejmě nemáme, ale popravdě, je to dobře, protože by už svými parametry nedokázaly splnit kriteria na přesnost. No, mě teda jejich přesnost vyhovuje. Spíš půjde o přesnost opracování a ne konečnou přesnost strojku. I když to spolu souvisí. Pánové , všimněte si laskavě že je řeč o OBRÁBĚCÍCH strojích pro VÝROBU hodinkových součástí.
mechano Odesláno 21. září 2006 Nahlásit Odesláno 21. září 2006 mechano napsal: VS napsal: mechano napsal: No, mě teda jejich přesnost vyhovuje. Spíš půjde o přesnost opracování a ne konečnou přesnost strojku. I když to spolu souvisí. Pánové , všimněte si laskavě že je řeč o OBRÁBĚCÍCH strojích pro VÝROBU hodinkových součástí. Pardon , Prim už to řekl předemnou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se