JAJA Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 (upraveno) Pořídil jsem v karbon provedení bez chrona... Upraveno 4. listopadu 2012 uživatelem JAJA
lastam Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 tyhle kukajdy vypadají skvěle, znám je dobře, líbí se mi moc!
Návštěvník dlubix Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 OK, s fotem už to má smysl. Tak gratuluju, pěkné.
Flipik Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Unesli bychom i více fotek (třeba na ruce, lumi atd :-)
Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Unesli bychom i více fotek (třeba na ruce, lumi atd :-) , báječná červená vteřinka,at Ti dělají radost.
JAJA Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Unesli bychom i více fotek (třeba na ruce, lumi atd :-)další fotky dodám, ale nějak mi aktuálně nejdou vkládat :-(
JAJA Odesláno 11. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 OK, s fotem už to má smysl. Tak gratuluju, pěkné.Děkuji mnohokrát
instant Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2012 chlape hodinky mas super, karbon paradny, ale ked uz to fotis niecim co nebolo vyrobene na fotenie tak tam aspon nastav ludske rozlisenie /max 1000bodov/ a hlavne to rob na dennom svetle. toto je zlocin pachany na hodinkach. /jedna fotka ma 2MB.. au!/
Elmagico Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 chlape hodinky mas super, karbon paradny, ale ked uz to fotis niecim co nebolo vyrobene na fotenie tak tam aspon nastav ludske rozlisenie /max 1000bodov/ a hlavne to rob na dennom svetle. toto je zlocin pachany na hodinkach. /jedna fotka ma 2MB.. au!/ Myslím, že si to všimol už aj admin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se