Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud bych se mel rozhodnout mezi certinou a midem, tak fakt nevim. Cenove jsou na tom hodne podobne. Ale neco me moc pritahuje na tech midech. Rekl bych, ze vypadaji originalneji a i ten cifr mi prijde takovy vyvazenejsi. Napr. umisteni day date oproti certine pusobi mnohem lip a ta cervena vterinovka jim zase dava takovej sportovnejsi charakter. Ta varianta co sem dal emba je taky moc pekna. Ale ja se klonim spise k te klasicke cerno-stribrne variante. Prijde mi universalnejsi...

Odesláno

Ty zixeny určitě ne. Jsou to rozhodně zajímavé hodinky, ale pro mě by to nebylo, ale díky za zajímavý typ. Zatím opravdu vedou ty mida :speak_cool: , ale zítra může být vše jinak (znáte to), takže pokud máte nějaký další zajímavý typ, tak sem s ním :smile_anim: .

Odesláno

Ty Zena uz mi prijdou moc ultimátní. Jinak Kadloo dneska vidím poprvé a nevypdají špatně, ale dost mi připomínají steinhart ocean 1, a to bych v tom případě volil steiny. Ale díky moc za další typy :thumbsup_anim: . Ale kazdou hodinou zjistuju, ze jsem se fakt zakoukal do těch Mido, nejlépe na tahu. Škoda, že nikde v nejbližším okolí nejsou k vidění. Moc rád bych je zkouknul naživo. Ale tuším, že finální rozhodnutí už je blízko...

Odesláno

Vykašli se na hodinky podobné PO. Nikdy to Omegy nebudou, a mohlo by tě štvát, že si hodinky na něco podobného jenom hrajou.

přesně tak - pro začátek spadni na zem a šáhni po tomhle - krásný potápkový hodinky, které nikdo další nemá, a ještě ušetříš na hadraplán...!

:)

Odesláno

ještě typ: Zeno ......... http://www.ebay.de/i...=item35bc397cef ............................................ http://forum.chronom...utomatic-green/ ale ty Mida jak jsem nahazoval u mě vedou,ale záleží na Tobě.

zeno-watch-basel-airplane-diver-black.jpg

Airplane diver jsou s minerálem. Safír je na objednání, což je cca +5K. Mě se osobně moc nelíbí to vystouplé sklíčko nad lunetu. U těhle GMT mi byla zdělena cena po slevě se safírem nějakejch 29k.

Btw ty Mida jsou ucházející.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...