Colisa Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Další novinka a to Orient ET0P002B , ET0P002W , ET0P001W , ET0P003W , co na ně říkáte a prosím o ignoraci kontroverzního loga Specifications Mechanical Movement : ORIENT caliber 46B46 Made in JapanSelf-winding movement21 jewels21600/hour vibrationsDate indicator, Day hand, AM/PM disk-shaped indicator(Sun & Moon display) Stainless steel caseSapphire crystalStainless steel bracelet or genuine leather strapScrew see-through caseback?(Crystal glass)Water resistant to 30mDiameter 41.50mmThickness 13.29mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) Nádherné stroje, téměř na úrovni Orient Star. Na rozdíl od zde zavedeného názoru se mi logo Orient líbí. Snad nebudu vyloučen z klubu... Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Mě se líbí ty obrázky, ale kdyby na cifru nebyly ty šrouby, to nemám rád. Ale dal bych přednost měsíční fázi jako u Ballu.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Ale jo, libi se mi. Dokonce bych rekl, ze tady to logo i celkem vyvazuje ty dva ciferniky. Zpracovani se zda byt fajn a urcite je to pro orient lepsi cesta, nez ty pilotky... Jinak uz se vi cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colisa Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 na zahranicnich webech jsem nasel cenu 295 dolacu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Hodinky pěkné,ale komplikace sluníčko-měsíček mi přijde tak nějak infantilní,skoro jako panáček a panenka z té dřevěné"meteostanice". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Hodinky pěkné,ale komplikace sluníčko-měsíček mi přijde tak nějak infantilní,skoro jako panáček a panenka z té dřevěné"meteostanice". Tak komplikace slunicko-mesicek neni zas tak neobvykla. Byva i na jinych hodinkach, ale je fakt, ze aspon podle toho obrazku, se tam to slunicko celkem debilne tlemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medák Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 (upraveno) Mně se ty hodinky moc líbí v černé i v béžové s modrýma ručkama. Jsou vyvážené, přehledné. Jedny z nejhezčích Orientů, když pominu modely z vyšší řady Orient Star. Mimochodem tahle značka, která vyráběla řadu pro mě dost hnusných až kýčovitých modelů, je mi v poslední době čím dál víc sympatická. Třeba model Bambino nebo tyhle jsou naprosto super! Upraveno 9. listopadu 2012 uživatelem Medák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medák Odesláno 9. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2012 Tak komplikace slunicko-mesicek neni zas tak neobvykla. Byva i na jinych hodinkach, ale je fakt, ze aspon podle toho obrazku, se tam to slunicko celkem debilne tlemiLíbí se mi to včetně toho vyobrazení slunce a měsíce. Nepříjde mi to ošklivé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Ošklivé to není,ale když už ne infantilní,tak vzhledem k celkem společenskému určení hodinek,ne moc důstojné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 (upraveno) V reálu u světlých provedení není šance, že by někdo na tvar nebo výraz sluníčka zaostřil, takže ten "udivený výraz" vůbec neruší ani u obleku. Naopak tahle komplikace dost upoutává a jiné pozorovatele zajímá. Logo je hezky uklizené a zajímavé je sladění hříčky SUN & MOON vůči SUN | MON (sluneční den a měsíční den ). Upraveno 24. února 2016 uživatelem Nino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 mne sa páčia tie béžové na tahu ale chcelo by to vidieť naživo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 Informace po měsíci (26 dní) k přesnosti: - minimální denní odchylka +3s- maximální denní odchylka +7s- průměrná denní odchylka +4,5s Po prvních 13 dnech byl průměr +5s.Při položení na noc na korunku je průměr za 12 dní (střídáno) +3,25s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se