Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 11. 2012 v 12:30, bandicoot napsal:

Z profilu je to megamrcha, žádný oblekový tintítko.

Designově moc povedený. A ten bicompax tomu nahrává.

no tintítka to nejsou,už jsem začal posilovat zápěstísmile_anim.gif a do obleku fakt ne

Odesláno

Gratuluju a docela ti nezávidím to čekání ... jak chronograf u potápek moc nemusím, tak tady se to machrům z Omegy povedlo, jen dva budíky a datumovku šikovně na 6 miluju... ať ti to uteče a už jsou ty Vánoce biggrin.gif

Jinak to už skoro vypadá, že v chlubícím vláknu může vzniknout samostatné podvlákno Omega a nebude mít nouzi o příspěvky

Odesláno

Už je představa, že na tyhle krásky musím 1,5 měsíce jen čekat a potajmu se dívat, je devastující :). Gratuluji ke skvělým hodinkám.

Odesláno

Kluci, já s tím opravdu nemám problém to vydržet, horší bylo to čekání. Teď už je mám a nikam mi neutečou. Kecal bych ale kdybych tvrdil že se na netěším.

Odesláno
  V 23. 11. 2012 v 17:42, Georf napsal:

ty POčka mi leží v žaudku už delší dobu...Gratuluji !

no aby mi je moje neusadila na vánoce ještě hloubějcgora.gif

• po měsíci...
Odesláno

Tak vážení, jak jsem si hodinky nadělil pod stromeček, tak vězte že jsem je na Štědrý den nastavil a včera jsem si při loučení se starým rokem zkontroloval odchylku která za ten týden vznikla a rozdíl činí 5 sek..d (jdou napřed), takže já jsem spokojen.smile_anim.gif

Odesláno
  V 1. 1. 2013 v 6:33, haky73 napsal:

Tak vážení, jak jsem si hodinky nadělil pod stromeček, tak vězte že jsem je na Štědrý den nastavil a včera jsem si při loučení se starým rokem zkontroloval odchylku která za ten týden vznikla a rozdíl činí 5 sek..d (jdou napřed), takže já jsem spokojen.smile_anim.gif

hodně slušná odchylka, mě po roce nechrona dělají cca 1s denně do mínusu,

Odesláno
  V 2. 1. 2013 v 19:50, VITASS napsal:

To lumino se mi moc líbí. Mám TH carrery a v noci ani nepoznám kolik je hodin :/

tak před focením jsem dal hodinky na světlo aby to bylo výraznější. Jinak to tak nezáří ale v noci to přečtu.

Odesláno
  V 3. 1. 2013 v 6:29, haky73 napsal:

tak před focením jsem dal hodinky na světlo aby to bylo výraznější. Jinak to tak nezáří ale v noci to přečtu.

Nové POčka (nevím jak starší model) svítí celou noc parádně, perfektní čitelnost.

• po měsíci...
Odesláno
  V 17. 2. 2013 v 18:23, jogurt napsal:

Jaky mas obvod zapesti?

něco k 18 cm.Kdybych byl krapet soudnej, tak možná že mi je ten průměr trochu větší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...