Jiribartl Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Často jsem přemýšlel, co jsou to velké hodinky na ruku. Cibule, nebo snad kukačky.Viděl jsem obrovité a mohutné Invicty, nebo potápky ala Vodolaz. Ale tento týden jsem objevil v jednom Holešovickém bazaru vcelku zachovalé pilotky ZENO. A to hned v té největší verzi "Velikost pouzdra: 5,55 x 1,5 cm".Hodinky jsem koupil společně s origo dřevěnou krabičkou a dokonce nechyběl ani účet za jejich pořízení. Cena byla víc než sympatická a tak mě ani nevadí stopy nošení na "lupa" sklíčku. Jinak ETA 2824, která je pohání šlape perfektně přesně, což mě vzhledem k jejich sedmiletému stáří příjemně potěšilo. Vzhledem k velikosti číslic a ruček na číselníku a tím danému množství použité lumi, hodinky v přítmí skutečně září.K hodinkám jsem pořídil prozatím nový řemínek, ale cítím, že to není to pravé ořechové, chtělo by to něco stejně širokého i u spony a asi spíše s vintážním nádechem?No a pro stejné šílence, jako jsem já pár obrázků těchto Jumbo Jetů. Velikost vynikne v porovnání a Aquaracery 500. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) Jsou to parádní hodiny pro přádný chlapy.Gratuluju. Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Vrazit je na tyč od plotu mohly by posloužit jako pouliční prosím tě, dej nám sem fotku na ruce, pls, nedovedu si je představit na zápěstí.Ale jsou krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Pouzdro je relativně plochý a nožičky krátký, tak překvapivě na ruce sedí dobře. Možná korunka mohla být na druhé straně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Ty by byly velký i Sibiřanovi kolem ptáka a to už je co říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Dýnkem nahoru se to už dá použít jako pivní tácek, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Pouzdro je relativně plochý a nožičky krátký, tak překvapivě na ruce sedí dobře. Možná korunka mohla být na druhé straně. Díky za foto. Narostly opravdu znamenitě. Pokud jsem si někdy dřív myslel, že nějaké hodinky jsou nepřehlédnutelné, tak se stydím a odvolávám, až tady to fakt platí!Gratuluju k opravdu hezkým hodinkám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Ty by byly velký i Sibiřanovi kolem ptáka a to už je co říct by ses divil, vod ty doby, cos ho posledne drzel v ruce, trochu povyrost kazdopadne gratuluju, to jsou fakt jumba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 tak teto super odpovedi jsem se fakt srdecne zasmal. urcite nekdy pouziju v hospode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Poctivej rozměr,to už je pomalu na stehno,nebo přes rukáv kožený bundy,co se mi ale pekelně nelíbí,je ten průhled,ten si mohli odpustit.Ta datumovka je dost,na můj vkus,vytažená do středu,ale jinak dobrý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 hodinky pekne...ale tiez ich ma jeden znamy a na ruke vyzeraju divne az priam komicky a nevkusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 21. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Hodinky se zatím tomu komu jsem je predvedl líbily, jen uznali, že nejsou na každou ruku. Ale zřejmě měli komicky a nevkusny názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Nevím proč, ale připomínají mi nádražní hodiny. Omlouvám se, ale nelíbí se mi. Na druhou stranu věřím, že jsi je koupil za dobrou cenu a dělají Ti tak radost :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Ta velikost mě opravdu zaujala, mám rád velké hodinky. Jakou mají váhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 Tyto hodinky svojí velikostí cosi představují, nejde o módní záležitost, ale to asi víte. Jinak váha s novým řemínkem od mistra spinach činí 128 g. Pro porovnání moje Steinhart Timepieces Le Mans GT na meshi váží rovných 180 g. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 pořádný hodiny :-) super volba...ať dělají jen samou radost St* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Díky dnešnímu Standovu nájezdu na chlubící vlákno jsem je teprve teď zaregistroval. Tomu tedy říkám orloj! Zajímavý kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se