Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny stejně postižené...jako jsem já :)....ťikot a zpřevodovaný pohyb hodinového soukolí...ze kterého se poté vyloudí obraz nezastavitelného...na životě ubírajícího času...mě fascinuje už od malička!!Hodinařině se věnuju aktivně nějakejch 15let...amatérsky..a podle toho jak mám čas!!..takže opravy-rozborkyzborky a nějaké ty hodinky do sbírky mě taky neminuly(Prim-Poljot-Dugena-Vostok-Certina a další značky-včetně asi 50budíku:):)Nevím-možná by vás to mohlo zajímat...tenhle blog jsem založil nedávno...je sice neuplnej...ale hodlám ho postupně doplnit!V žádném případě to neberte jako reklamu...neživím se tím...váš názor mi stačí :)...a když ani názor nebude...tak se taky nic neděje:) /www.uranic.estranky.cz/

Odesláno

Jo-jo...moc jich tam nemám...je to jenom část z asi 30kousků...snažím se postupně poshánět ten zbytek...a pak to tam nahážu...mám ale strach...že některý už asi nikdy neuvidím :(

Odesláno

Vítej nový člene.

Tvá práce zasluhuje obdiv. Výroba vlasních hodinek bude jistě dost náročná.

Mohl bys nám pro orientaci napsat jak zhruba vychází materiálové náklady a kolik to zabere času?

No prostě česky: na kolik to přijde?

Přeji mnoho dalších úspěchů a ať se ti u nás líbí.

Odesláno

Nádherná lidová tvořivost s řemeslným fortelem, pevná línie návrhu podle vzorce "tak abych to mohl vyrobit". A to se mi líbí. Vítej mezi duševně "vyšinuté jedince" Držím ti palce, ať tě život nesemele. :)

PS realizace návrhu tužek pro HP je oproti hodinkám jenom dobře provedený design propagačního předmětu

Odesláno

Njn, stará dobrá ruční práce ... ty "svatební" a ty úplně první, laicky na to koukám a je tam posun od kutilství k řemeslu nebo se mi to jenom zdá? :) Gratuluju ...

Návštěvník Kamil
Odesláno
Jasně, my tady (většinou) umíme jen kecat...

Ale zase nám to jde docela dobře.:)

Odesláno

Díky všem za samá pozitiva :) Ani jsem s tím nepočítal...když vidím...jakej luxus se tady probírá!Co se týče otázek od Jerryla...náklady na materiál jsou minimální...čítej řádově deseti až stokoruny...u titanu trošku víc...záleží na slitině!A časová náročnost..?..tak tam je to horší :( Model který tady někdo pracovně nazval "svatební"...mi trval cca sedum hodin deně...asi tak měsíc a půl...prostě jednoduše řečeno:Návrh mám v hlavě...v jedné ruce kvantl materialu...v druhé ruce pilník...a piluju...a piluju...až z toho sou hodinky :) Malá nevýhoda...potom jsem z toho měl zánět šlach :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...