uranic Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Zdravím všechny stejně postižené...jako jsem já ....ťikot a zpřevodovaný pohyb hodinového soukolí...ze kterého se poté vyloudí obraz nezastavitelného...na životě ubírajícího času...mě fascinuje už od malička!!Hodinařině se věnuju aktivně nějakejch 15let...amatérsky..a podle toho jak mám čas!!..takže opravy-rozborkyzborky a nějaké ty hodinky do sbírky mě taky neminuly(Prim-Poljot-Dugena-Vostok-Certina a další značky-včetně asi 50budíku:):)Nevím-možná by vás to mohlo zajímat...tenhle blog jsem založil nedávno...je sice neuplnej...ale hodlám ho postupně doplnit!V žádném případě to neberte jako reklamu...neživím se tím...váš názor mi stačí ...a když ani názor nebude...tak se taky nic neděje:) /www.uranic.estranky.cz/
NIGHTinGALE Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 Moc tam toho zatím nemáš, ale ta cyb3r lepá děva na titulní stránce je sexy Jinak je vidět, že jsi manuálně zručnej šikula. Pár věcí vypadá dobře. Not bad, buddy
Honza49 Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 Moc jich tam sice nemáš, ale kdo z nás si vyrobil byť jen jedny hodinky. Jsi dobrý.
uranic Odesláno 15. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2007 Jo-jo...moc jich tam nemám...je to jenom část z asi 30kousků...snažím se postupně poshánět ten zbytek...a pak to tam nahážu...mám ale strach...že některý už asi nikdy neuvidím
Jerryl Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 Vítej nový člene. Tvá práce zasluhuje obdiv. Výroba vlasních hodinek bude jistě dost náročná. Mohl bys nám pro orientaci napsat jak zhruba vychází materiálové náklady a kolik to zabere času? No prostě česky: na kolik to přijde? Přeji mnoho dalších úspěchů a ať se ti u nás líbí.
hciq Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 Nádherná lidová tvořivost s řemeslným fortelem, pevná línie návrhu podle vzorce "tak abych to mohl vyrobit". A to se mi líbí. Vítej mezi duševně "vyšinuté jedince" Držím ti palce, ať tě život nesemele. PS realizace návrhu tužek pro HP je oproti hodinkám jenom dobře provedený design propagačního předmětu
cigi Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 Výborný hodinky! Opravdu výborný! gratuluju! Mnohem mnohem hezčí, než výtvory študovanejch stylistů!
xmenm05 Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 Njn, stará dobrá ruční práce ... ty "svatební" a ty úplně první, laicky na to koukám a je tam posun od kutilství k řemeslu nebo se mi to jenom zdá? Gratuluju ...
old black Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 Jasně, my tady (většinou) umíme jen kecat, Ty můžeš hned do předsednictva.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 Jasně, my tady (většinou) umíme jen kecat... Ale zase nám to jde docela dobře.
uranic Odesláno 15. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2007 Díky všem za samá pozitiva Ani jsem s tím nepočítal...když vidím...jakej luxus se tady probírá!Co se týče otázek od Jerryla...náklady na materiál jsou minimální...čítej řádově deseti až stokoruny...u titanu trošku víc...záleží na slitině!A časová náročnost..?..tak tam je to horší Model který tady někdo pracovně nazval "svatební"...mi trval cca sedum hodin deně...asi tak měsíc a půl...prostě jednoduše řečeno:Návrh mám v hlavě...v jedné ruce kvantl materialu...v druhé ruce pilník...a piluju...a piluju...až z toho sou hodinky Malá nevýhoda...potom jsem z toho měl zánět šlach
PanzerBear Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Pekny, moc pekny. Me se libi ty tvoje posledni, ty maji styl.
uranic Odesláno 20. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2007 Okno z ponorky....nebo žeby PRIM sport zero....?Designed by URANIC....jen aby se vědělo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se