m107 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Ahoj, chlapi, prosím prosím, můžete se mi mrknout na inzerát viz níže a vyjádřit se mi jestli to půjde v pořádku na speedmastery moonwatche limitované s tím průhledem na strojek - nyní na klasika 20mm tah originál. bude to sedět a je ta cena dobrá? Je to v podstatě za rios, čili ne orig. omega a tu motýlovku, tak nevím. díky za vaše vyjádření, inzerát zde: http://www.ebay.de/itm/Omega-Faltschliese-fur-Planet-Ocean-Seamaster-Speedmaster-mit-Rios-Lederband-/321025528789?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item4abe9cd3d5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Ahoj, melo by to jit, moony maji 20mm, spona pise 18mm, cena nemusi byt konecna jelikoz je to aukce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno 20. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 ahoj, diky, kdyz odectu cca 1000 za ten kozeny rios, vychazi spona na 3500 bez dopravy - to je standard cena ? dobra nebo spatna? (za predpokladu ze nikdo neprihodi samozrejme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Ty překlápěcí spony jsou drahé... Trnovka přitom stojí 390Kč ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 U AD stojí ta překlápěčka standardně myslím kolem 6 tisíc (kdyžtak mě někdo opravte prosím). Nedávno se tu mihla jedna v prodejní sekci za výrazně méně a byla okamžitě pryč.... Použité jsou většinou podle stavu za 3-4 tisíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Mě se ji podařilo loni koupit tady na fóru za 2,5tis., ale byla to rychlovka: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/35973-preklapecka-omega/page__p__548729__hl__%2Bomega+%2Bspona__fromsearch__1#entry548729 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno 21. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Takže tohle je košer cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Cena je taková normální. Jen jestli ti to pošle do ČR... V aukci má pouze německo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno 21. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 zjistuji zda posle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 vse bylo receno, cena je mozna trosku vyssi, s postou do CR to bude pres 5000, ja tu stejne kombo na foru koupil za 4. Taky tam neni zadna rvacka zatim, ale muze byt. Posle do CR bez problemu dle meho, bere Paypal a tito prodejci jsou vetsinou v pohode co se tyce domluvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 BTW ja tuto sponu koupil zde na foru za 1600Kc novou, chce to mit stesti . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Já to štěstí neměl a kupoval jsem u Dušáka 22mm na PO za 6400,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Přesně tak, prakticky u všeho příslušenství od Omegy to chce rychlou ruku, když už se tu a tam objeví za dobrou cenu...já sponu sháněl docela dlouho a až dneska se na mě konečně na italským eBay usmálo štěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se