moco Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Odesláno 28. února 2014 (upraveno) ja to davam obycajnemu hodinarovi...vsak to je len ETA..:-D co riesitePokud mas dobreho a pecliveho hodinare,ktery muze sehnat origo dily (myslim napr. tesnení,to pouziva breitling sve origo,pokud se nemylim),tak je to dobra volba. Taky bych radeji dal hodinky sikovnemu hodinari,ale mam strach,ze soucastky,ktere jsou primo od Breitlingu hodinar bude tezko shanet pokud se neco pri servisovani nepovede. Co se strojku tyce,tak by nemel byt u Ety problem Upraveno 28. února 2014 uživatelem moco
dan010 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 To myslíš vážně? Takhle se věnuješ obyčejnejm Béčkám, nebo si z náš děláš srandu. To nedělám ani pro JLC s turbem. Jasně, jsou to moje vysněné hodinky, které jsem vždycky chtěl a jsou pro mě víc než panerai nebo iwc, které mám také. Do budoucna si třeba koupím pateky Nautilus na které dlouhodobě koukám, ale prostě Navitimer pro mě bude vždycky nejvíc, protože to byl můj klukovský sen. IWC do fabriky neposílám dokud půjdou, tak servis neuvidí a Panerai asi raději půjdou těsně před koncem záruky z domu, nemám v Italy moc důvěru. :-D Ale Navitimer je pro mě top.
vitasvitas Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 Servis se odvíjí od nošení, pokud se nezpoždují významně, nebo jsou na ruce občas tak naběhají servisní interval podle mně za dlouho.. Navíc servis ETY není nutný u autorizovaných dealerů, narozíl od B01 srojku, tam si asi běžný hodinář rady a díly nesežene..jentak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se