Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ja to davam obycajnemu hodinarovi...vsak to je len ETA..:-D co riesite

Pokud mas dobreho a pecliveho hodinare,ktery muze sehnat origo dily (myslim napr. tesnení,to pouziva breitling sve origo,pokud se nemylim),tak je to dobra volba. Taky bych radeji dal hodinky sikovnemu hodinari,ale mam strach,ze soucastky,ktere jsou primo od Breitlingu hodinar bude tezko shanet pokud se neco pri servisovani nepovede. Co se strojku tyce,tak by nemel byt u Ety problem

Upraveno uživatelem moco
  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To myslíš vážně? Takhle se věnuješ obyčejnejm Béčkám, nebo si z náš děláš srandu. To nedělám ani pro JLC s turbem.

Jasně, jsou to moje vysněné hodinky, které jsem vždycky chtěl a jsou pro mě víc než panerai nebo iwc, které mám také. Do budoucna si třeba koupím pateky Nautilus na které dlouhodobě koukám, ale prostě Navitimer pro mě bude vždycky nejvíc, protože to byl můj klukovský sen. IWC do fabriky neposílám dokud půjdou, tak servis neuvidí a Panerai asi raději půjdou těsně před koncem záruky z domu, nemám v Italy moc důvěru. :-D Ale Navitimer je pro mě top. :)

• po měsících...
Odesláno

Servis se odvíjí od nošení, pokud se nezpoždují významně, nebo jsou na ruce občas tak naběhají servisní interval podle mně za dlouho.. Navíc servis ETY není nutný u autorizovaných dealerů, narozíl od B01 srojku, tam si asi běžný hodinář rady a díly nesežene..jentak

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...