Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník vitasonny
Odesláno
  V 23. 11. 2012 v 18:02, vitasonny napsal:

Podle mně jsou to šílené dědkovské hodinky. Fuj..

• Odpovědi 64
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník JN1276
Odesláno

Já tady nejsem moc dlouho, ale tohle bych si napsat nikdy nedovolil. I kdyby se mi nelíbily. A tyhle se mi líbí. Akorát cenou jsou úplne mimo moje možnosti. Snad někde něco vyhraju :)

Návštěvník JN1276
Odesláno

Já? To doufám ne. Mě se ty hodinky fakt líbí! Hlavně kombinace modré s červeným detailem. A tak néjak celkové :)

Odesláno (upraveno)
  V 23. 11. 2012 v 18:23, JN1276 napsal:

Já? To doufám ne. Mě se ty hodinky fakt líbí! Hlavně kombinace modré s červeným detailem. A tak néjak celkové :)

ne ne, tebe jsem nemyslel. Míněn byl týpek Vitasonny se zjevnou orientací v haute-horologerie a plnými dvěma příspěvky. Omylem mi to skočilo pod tebe...

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno
  V 23. 11. 2012 v 18:25, gas napsal:

chces po tlame ? tak v tom pokracuj :)

to jsme si zase nasrali do bot, s takovým znalcem typu Vitasonny...

Odesláno
  V 23. 11. 2012 v 18:30, baza napsal:

Ale držme klučinovi palce, ať dostane třeba taky časem rozum.

ale to tady bude muset chlapec chvíli v klidu pobýt, pilně se začíst a zdržet se nemístných komentářů ignoranta...

Návštěvník JN1276
Odesláno
  V 23. 11. 2012 v 18:24, Frostie napsal:

ne ne, tebe jsem nemyslel. Míněn byl týpek Vitasonny se zjevnou orientací v haute-horologerie a plnými dvěma příspěvky. Omylem mi to skočilo pod tebe...

Aha, díky :) Jsem měl strach, jestli jsem nenapsal něco nevhodného. Protože příspěvků právě taky nemám moc.

Návštěvník JN1276
Odesláno

Jsem to nechtěl nijak rozmazávat. Tohle jenom člověku zkazí náladu. Lepší je se bavit o hodinkách! Zvlášť o takových :cool02:

Odesláno

gratulace veliká, povedené strojovny :-)

Odesláno

Nádhera, gratuluju! thumbsup_anim.gif

Decentní, elegantní, sedí Ti skvěle.

Jen škoda, že si musel absolvovat ten začátek - to by se u takového zboží stávat fakt nemělo.

No tak ať fungujou už na furt .

Odesláno
  V 23. 11. 2012 v 18:18, Frostie napsal:

agent provocateur?

Spis blbec, co nikdy nevidel inzenyry z vintage kolekce nazivo. Ty hodinky jsou pecka, tenhle design nikdy nezestarne a i kdyz je opravdu uz z casu nasich dedecku, tak hodinky maj koule jak mandarinky a jsou maximalne chic!

Odesláno
  V 25. 11. 2012 v 18:23, skalis napsal:

Spis blbec, co nikdy nevidel inzenyry z vintage kolekce nazivo. Ty hodinky jsou pecka, tenhle design nikdy nezestarne a i kdyz je opravdu uz z casu nasich dedecku, tak hodinky maj koule jak mandarinky a jsou maximalne chic!

velmi rozumný názor!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...