Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 5. 2013 v 9:45, Cyril napsal:

Člověk si na den odskočí............. a už sa tu jebů! Já osobně řemeny neřeším....Přehazuju celý PAMy..... :whistling: . Ale nějakej takovej stylovej bych asi taky bral.....A potvrzuji, že nero8 není rusák, ale príma chlap.  :cheers:

Doufám, že NERA.8 někdy potkám osobně. Ale jsem z Liberce, a jak tak koukám, v Lbc srazy nějak často nejsou. Tak třeba budu moci přijet na pivo do hlavního města. Jestli je to tedy povoleno, jezdit mimo trvalé bydliště na sraz  :drunk:

Odesláno

Frantik: omlouvat se? Za co?

Cyrdo nikdo netvrdí, že Nero.8 není prima chlap, o rusákovi začal sám...

Michalval: nos co se ti líbí, je to tvoje volba, tvoje hodinky, tvůj pocit...

Květen asi bude na fóru druhý prosinec... :)

Odesláno
  V 12. 5. 2013 v 8:19, Frantik napsal:

Ja si ted šiju řemen sám :-) A to bude něco - rozstrihal jsem kvůli tomu boty :-)

Fany a nebojíš s, že budeš dřív cítit než vidět? :D

• Po letech...
Odesláno

Můj přírůstek a zároveň i premiérový vstup do světa Chronomagu a odstartování hodinkové obsese :-)

Impulzivní nákup, aneb šel jsem si původně pro Breitling Navitimer. Po vyzkoušení všeho možného od Hublotů po pár modelů PAMů jsem odešel naprosto zmaten. Jsou Breitle to co vážně chci? Následující týden utekl prakticky beze spánku, objevení Chronomagu a hlavně jeho fóra, čtení všeho možného a nemožného, nekonečné hledání na internetu. Trénování oka pro rozpoznávání rozdílů mezi jednotlivýmy PAM modely ... detailní porovnávání všeho možného, bolestivé zúžení výběru na 312, 320, 321, 351, 359, nekonečně rozhodování tam a zpět ... a po týdnu srdce rozhodlo a já se vydal pro PAM00312.

Nákupu jsem se nemohl dočkat a i jsem si ho při tom všem vzrušení dokázal užít. 

Hodinky obecně jsem dlouho nenosil, až loni jsem si pořídil Citizen Navihawk s meshem, ze kterých mám dodnes radost :-) a teď po roce PAMy.

Byl to naprosto neplánovaný nákup a láska na první pohled.

Dnes po 2týdnech vlastnictví a nošení přibyl kožený hnědý vintage look řemen z ebay a rozhodně nezůstanu u jednoho.

A jako vždycky s jídlem roste chuť a co jsem zatím pochopil je, že 1) řemenů není nikdy dost, 2) jedny PAMy jsou málo :-)))

No a teď bych potřeboval ještě nějaký oblekovky, ale vzhledem k tomu, že o víkendu jsem byl PAMům nevěrný s Navihawkem a celou dobu jsem měl pocit "že mi něco prostě chybí", tak to vidím k obleku na PAMy a origo krokouše.

Díky za čas :-)

post-47029-0-83939100-1475049753_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Krasny! Vitej! Vstupujes do tohodle sveta s poradnym kouskem. Tohle "hobby" te bude stat jeste hodne casu ....a taky par penez:-))

Upraveno uživatelem Kid_A
  • Dát hlas 1
Odesláno
  V 28. 9. 2016 v 8:30, Cancri napsal:

Můj přírůstek...

Gratuluju! Tohle jsou paradni hodinky. Me vydrzely skoro 2 roky nez se muj Chronobundus vydal jinym smerem. Nadherny a prehledny cifernik a krasny pouzdro, to je to co se na nich libi me, a stale. Tak at Ti slouzi a delaji radost.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...