Matthew Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 rád bych se zeptal místních znalců všech dobrých věcí kde je k dostání flaška dobré medoviny v Praze... dny se krátí a večery protahujou a u nás na vsi neni co dělat
jacob Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Nevím kde, ale je možné, že ji někde uvidíš. Dopočuji medovinu "Originál Slovenská" od společnosti APIMED. Já jsem si jí koupil na Slovensku a z cca 5 vzorků co jsem tam chutnal na trzích, mi zachutnala nejvíce.
Qwuiddo Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 (upraveno) Doporučuju medocentrum v horních počernicích. Obrovskej výběr, výbornej přístup!http://www.medocentrum.cz/eshop/ a pod APIMED se podepisuju, je vyborna! a jeste doporucuju medovou slivovici (žihadlo) nebo whisku, případně medový likér ! Upraveno 22. listopadu 2012 uživatelem Qwuiddo
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Mívali jí v krámku pod italskou cukrárnou naproti novoměstské radnici, ale jestli tam ten krámek ještě je už nevím. A nejlepší dle mého je mělnická.
Matthew Odesláno 22. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 páteční trhy na Jiřáku to se mi líbí, měl bych to jenom pár kroků pěšky, zítra bych tam mohl zajít... máš s tím dobré zkušenosti? můžeš doporučit něco konkrétního?
Pavlucha Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 ... Mělník a pak farmářské trhy, bohužel i tam občas s medovinou čarujou.
Moty Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Až pojedeš domů, stav se v Roudnici, ve vinotéce na kraji maj super medovinu, i mandlovou, výborna:smile_anim:
Matthew Odesláno 23. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 tak jsem si dneska na Jiříku koupil zlatou Křivoklátskou medovinu - Jan Halada, z Rakovníka... pokud to bude balast tak příště objedu ty vaše tipy. Jinak jsem se na trzích potkal s panem ministrem Blažkem, evidentně máme společný zájem potulovat se během pracovní doby po Praze (spíš on, já žádnou pracoví dobu nemám )
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Já si dával na Křivoklátě horkou medovinu x-krát a vždycky byla dobrá. Zlatá je lepší - mandlová mi přijde moc sladká.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se