Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  horal napsal:
Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit kde v Praze a okolí KL, SL, je možné vidět SEIKO 5 SNK807 nebo SNK809 ?

Díky.

Jseš-li z Prahy, můžeš je vidět u mě. Mám teď od kubsona modré, černé, zelené i béžové ;)

Odesláno
  horal napsal:
Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit kde v Praze a okolí KL, SL, je možné vidět SEIKO 5 SNK807 nebo SNK809 ?

Díky.

Když se domluvíme, tak je příští týden do Prahy vezmu. Mám černé a béžové.

Odesláno
  Rimsy napsal:
Ano, ale dnes uz telefony umoznuji automaticke zjistovani casu pres sit. Ja cas na mobilu snad nenastavoval nikdy.

Ale ne každá síť a ne každý telefon to podporuje. A i když ano, je třeba to aktivovat.

Odesláno

Tímto veřejně děkuji kolegům dubraro a lolohh za poskytnutí nabídky na ukázku. Včetně briskně zaslané fotodokumentace z a vlastní rukou vytvořené. :speak_cool:

• po měsících...
Odesláno

Zdravim coby novy clen fora!

Mam vintage petky z 1. pol. 70´s (6119-8430), chodi velmi spolehlive, ale uz je nechci nosit prilis casto (pamatecni). Chci si koupit nejake nove petky na kazdodenni noseni. Nejake sportovne-spolecenske (nejsem potapec, ale zase nechodim kazdy den ve smokingu...). Velice se mi libi SNZC27K1 (http://www.azwatch.cz/hodinky/se402-seiko-5-superior-i-indigo-dial) coz je pry asijsky model z hongkongske tovarny. V teto cenove kategorii je safir docela vyjimecny? Je to za takovou cenu dobry kup? Zaslechl jsem tady, ze u nejakeho Mr. Kubsona lze sehnat nektera Seika velice vyhodne?

Diky predem za nazory!

Odesláno
  bassman napsal:
Zdravim coby novy clen fora!

Mam vintage petky z 1. pol. 70´s (6119-8430), chodi velmi spolehlive, ale uz je nechci nosit prilis casto (pamatecni). Chci si koupit nejake nove petky na kazdodenni noseni. Nejake sportovne-spolecenske (nejsem potapec, ale zase nechodim kazdy den ve smokingu...). Velice se mi libi SNZC27K1 (http://www.azwatch.cz/hodinky/se402-seiko-5-superior-i-indigo-dial) coz je pry asijsky model z hongkongske tovarny. V teto cenove kategorii je safir docela vyjimecny? Je to za takovou cenu dobry kup? Zaslechl jsem tady, ze u nejakeho Mr. Kubsona lze sehnat nektera Seika velice vyhodne?

Diky predem za nazory!

Ciao, safir opravdu neni v kategorii pod 5K obvykly. Tebou vybrane hodinky maji navic plus v podobe masivniho tahu (to je takovy neduh zakladnich rad hodinek Seiko 5 - plechovy tah).

Zkus se Kubsona zeptat, jestli ma i tyhle, pripadne se podivej na jeho web (chronoshop.cz). Je to podle me docela dobra volba.

Odesláno

Dekuju za schvaleni volby! Kdybyste meli nejake dalsi tipy na zajimave petky, sem s nimi!

Jak se pozna ten masivni tah? Podle fotek? Ted koukam, ze to je patrne na prvni pohled... A zjistuju, ze moje vintage petky maji jenom plech... Jak moc se vlastne ceni petky z 1. pol. 70´s? Predpokladam, ze moc ne...?

Odesláno
  bassman napsal:
Dekuju za schvaleni volby! Kdybyste meli nejake dalsi tipy na zajimave petky, sem s nimi!

Jak se pozna ten masivni tah? Podle fotek? Ted koukam, ze to je patrne na prvni pohled... A zjistuju, ze moje vintage petky maji jenom plech... Jak moc se vlastne ceni petky z 1. pol. 70´s? Predpokladam, ze moc ne...?

Videl bych to tak na 10 - 20 dolaru, pokud to neni nejaka raritka...

Odesláno

Z ty makrofotky je videt jeste vic nez normalne jak jsou chudinky obnoseny... misty opadana fosforova barva (zbytky odstranil hodinar), poskrabane sklicko i ocel... ale jdou neuveritelne presne!

Co se necha delat s tim sklickem (plexisklickem)? Slysel jsem cosi o rozlesteni zubni pastou... jakou doporucujete? :)

Taky premyslim, ze bych jim poridil nejakej cernej kozenej remen, ale jak jsem psal vys, asi je budu brat uz jen tak cas od casu, jsou pamatecni a zazily toho tolik, ze si nezaslouzi kazdodenni noseni... Kde sehnat nejakej peknej cernej reminek (18mm), aby nebyl drazsi nez ty hodinky samotny?

Odesláno (upraveno)
  bassman napsal:
Z ty makrofotky je videt jeste vic nez normalne jak jsou chudinky obnoseny... misty opadana fosforova barva (zbytky odstranil hodinar), poskrabane sklicko i ocel... ale jdou neuveritelne presne!

Co se necha delat s tim sklickem (plexisklickem)? Slysel jsem cosi o rozlesteni zubni pastou... jakou doporucujete? :)

Taky premyslim, ze bych jim poridil nejakej cernej kozenej remen, ale jak jsem psal vys, asi je budu brat uz jen tak cas od casu, jsou pamatecni a zazily toho tolik, ze si nezaslouzi kazdodenni noseni... Kde sehnat nejakej peknej cernej reminek (18mm), aby nebyl drazsi nez ty hodinky samotny?

Sklíčko ti klidně rozleštím, pouzdro taky, budou vypadat jak nové. Co se týká pásku tak koukni třeba na: http://www.chrono.cz/reminky/ jsou tam pěkné kousky za slušnou cenu. Pokud bys ses zbavoval toho původního tahu tak bych měl zájem - vypadá zajímavě, hodil by se mi na jednu předělávku.

Upraveno uživatelem koblih69
Odesláno

O rozlesteni sklicka i pouzdra bych zajem mel. Pohybuju se ale na ose K. Vary-Praha, ty jses z jiznich Cech?

Na chrono.cz jsou skutecne dost zajimavy modely reminku za unosnou cenu (nepocitam v to louisianskeho aligatora...). Videl bych k nim nejakou cernou jesterku, nebo tak neco... aby to odpovidalo duchu 70tych let...

Odesláno
  bassman napsal:
O rozlesteni sklicka i pouzdra bych zajem mel. Pohybuju se ale na ose K. Vary-Praha, ty jses z jiznich Cech?

Na chrono.cz jsou skutecne dost zajimavy modely reminku za unosnou cenu (nepocitam v to louisianskeho aligatora...). Videl bych k nim nejakou cernou jesterku, nebo tak neco... aby to odpovidalo duchu 70tych let...

Jsem poblíž Týna nad Vltavou, ale klidně to dej do bublinkový obálky a pošli. Ve většině případů ti to můžu poslat druhej den nazpátek.

Odesláno

Do ty revitalizace pujdu urcite, ale nejdriv si musim koupit nejaky nositelny hodinky (asi ty SNZC27K1).

Trochu se ale bojim ty dopravy... myslite, ze je Ceska posta spolehliva? Konkretne o tyhle hodinky bych HODNE nerad prisel... vidina hodinek rozmlacenych dopravou, nebo nejdejboze ztracenych mne moc nelaka...

Odesláno
  bassman napsal:
Do ty revitalizace pujdu urcite, ale nejdriv si musim koupit nejaky nositelny hodinky (asi ty SNZC27K1).

Trochu se ale bojim ty dopravy... myslite, ze je Ceska posta spolehliva? Konkretne o tyhle hodinky bych HODNE nerad prisel... vidina hodinek rozmlacenych dopravou, nebo nejdejboze ztracenych mne moc nelaka...

Myslím, že je pošta spolehlivá přiměřeně tomu jak to zabalíš, mám za sebou cca 130 aukcí na AUKRU a nikdy se nic neztratilo ani nerozbilo. Z toho hodinek bylo tak 40 ks, všechno doručené přes poštu. Průšvih se s tát může, ale myslím, že to příliš nehrozí a když to pojistíš na 5000,- tak zkrátka nepříjdeš...

Odesláno
  Karol napsal:
vedel by mi prosim niekto objednat safirove sklo na atlasy?po dvoch mesiacoch nosenia mam už škrabance

Jak jsi dopadl s tím safírovým sklíčkem, podařilo se ti něco zjistit ? Mám zájem atlasy koupit taky a safír by se mi moc zamlouval...

Odesláno

Tak se omlouvam Koblihovi a Ceske poste, ze jsem je pripravil o kseft... :) ale nedalo mi to, prekonal jsem pocatecni strach... a tady je vysledek... (vyrobeny v cervnu roku 1971, renovovany poprve) detaily o lesteni v threadu o lesteni plexiskla... slo by to vylestit jeste lip, ale nechtel jsem je tyrat moc.

post-2012-1188911725.jpg

Odesláno
  koblih69 napsal:
Myslím, že je pošta spolehlivá přiměřeně tomu jak to zabalíš, mám za sebou cca 130 aukcí na AUKRU a nikdy se nic neztratilo ani nerozbilo. Z toho hodinek bylo tak 40 ks, všechno doručené přes poštu. Průšvih se s tát může, ale myslím, že to příliš nehrozí a když to pojistíš na 5000,- tak zkrátka nepříjdeš...

Také se mi ještě nestalo, že by mi na poště něco ztratili, ale kamarádovi jednou místo balíku přišel omluvný dopis s vysvětlením, že zásilka byla zničena při požáru vagónu a poukaz na pojistnou částku :huh:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...