zemko Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 Ahoj, tak už mám svá Seika déle jak půl roku a docela by potřebovaly vyčistit víc než běžnou údržbou (rozebrání tahu a očistění). Takže bych se rád zeptal kde v Praze nechat vyčistit hodinky pokud možno na počkání a za co nejblíže studentskou cenu? zároveň bych se chtěl zeptat jestli se dají nějak vyleštit škrábance, tah i pouzdro je z oceli. Díky za rady
Lukas Havran Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 daji, lestene napriklad pomoci Cape cod ubrousky (ebay) a brousena plocha se da podomacku upravit houbickou na nadobi
zemko Odesláno 29. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 diky a ted jeste neco jaky hodinarstvi v Praze navstivit kvuli cisteni? nechci je davat jen tka nekde
Karlos Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Moc nerozumím tomu co chceš čistit po půl roce nošení, že si to nedokážeš vyčistit sám?
zemko Odesláno 29. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 clanky tahu jsou asi slozeny z vice dilku, respektive neni to hladky vzor, a v miste, kde se meni tloustka tahu se zachytava strasne moc spiny, ktera nejde dostat ven, pouzdro ma vroubkovani a v miste napojeni tahu ho taky nevycistis
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 (upraveno) Kartáček+mýdlo+voda.Pokud máš obavu o vodotěsnost, tak ten tah sundej.Fungovalo to i na Breguety... Upraveno 29. listopadu 2012 uživatelem bandicoot
paolous Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Navstiv hodinare ve Stresovicich - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42494-knespl-majzlik/ Tezko bys nejake lepsi sehnal, ti uz si budou vedet rady...
bohus76 Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 (upraveno) Tah sundat z hodinek,kartáček na zuby a malý kartáček co je na ruce a trocha saponátu do umyvadla a jedem. Vidím,že Bandi byl rychlejší.Za mechanem s tím ani nechoď,tah si sundáš sám. Upraveno 29. listopadu 2012 uživatelem bohus76
bandicoot Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Navstiv hodinare ve Stresovicich - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42494-knespl-majzlik/To bude mechano rád, až bude čistit tah od bordelu, to je přesně jeho parketa
Karlos Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 To já bych se styděl, chodit za někým s tím, že jsem čuně a mám špinavý tah hodinek a jsem líný si ho sám vyčistit.Jak už tu psali ostatní - tah sundat, horkou vodu a saponát, kartáček... možná jsi zvyklý, že se ti o věci staral někdo jiný, ale už jsi velký.
Honza.manta Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Seika by měla být vodotěsná. Já bych tah nesundaval a dle uvedeného návodu bych to vzal komplet.
zemko Odesláno 29. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 pod vodou uz byly, ale kartacek pouzit nebyl...fajn, jdu na to, diky :-)
ggrand Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Dyť je to radost,vyčmáchat hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se