Jakubisko Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Slušný! Tu první jsi nějak přisvěcoval odrazkou, viď? Ten náramek tam úžasně kontrastuje s pozadím!
semi001 Odesláno 14. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 Nene nepřisvěcoval proběhla jemná úprava obrázku
semi001 Odesláno 2. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2013 (upraveno) Vím, že jsem tvrdil, jak keramiky nikdy nebudou a tuším, že za to budu i řádně linčován K tomuto modelu asi není co dodat. Jsem první majitel a je v celku zajímavé mít nové hodinky, nicméně ten strach z prvních škrábanců je otřesný, takže nové asi poslední Mám je dva dny a první dojmy jsou velmi pozitivní, tah a spona je opravdu změna a vypadá líp než u plechovek. Také se víc lesknou, ale to je věc vkusu. Za dva dny 0 sek..d odchylka - prostě Rolex Nicméně to chrastění mi prostě chybí Snad se to podá. Přidávám pár foto z mého 10 let starého kompaktu (nic jiného teď doma nemám) Jak bude čas, vyfotím lépe. Upraveno 2. června 2013 uživatelem semi001
sect Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Nádhera, gratuluju k nějpěknějším Rolexům. Taky se na ně chystám, ale tak za 2 roky......
ladisu Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 No je to fakt nádhera. Připojuju se s gratulací. Jsem staromilec, ale musím uznat, že ta keramika za to stojí. Ještě jednou gratuluju.
semi001 Odesláno 2. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Díky kluci, zatím jsem z nich unešen - jsou parádní
Andrew Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Koukám, že jsi stále krok přede mnou, kam se chystás potom, abych věděl co mě čeká Gratuluji Ti a ten lesklej střed trochu závidím.
semi001 Odesláno 2. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Ondro, jsem na konci (ale to už jsem říkal) Můžeme dát někdy kávu, rád bych je porovnal na živo se Subama
kulix Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Keramika je proste keramika.. Ale plechace je treba taky mit.. To je dalsi krok.. 2x Rolex..
semi001 Odesláno 2. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Keramika je proste keramika.. Ale plechace je treba taky mit.. To je dalsi krok.. 2x Rolex.. Kdyby to šlo, tak jsem toto jen přikoupil
kulix Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Jj, je mi to jasne.. Proto je to dalsi krok..Mel jsem to uplne stejne..
semi001 Odesláno 2. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2013 vonavka k vonavce :-) :-)jsou pekne, kava to jisti!Z.
panedge Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Odesláno 2. června 2013 Moc pekny to mas a funglovky,tak to mam nejradsi:-)
Daemonultimate Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 (upraveno) Paráda a obrovská gratulace.Já na nich keramickou lunetu zbožnˇuju,mají úplně jinej šmrnc.Mám v merku suby,ale ta cesta k nim bude ještě proklatě dlouhá,ale určitě stojí za to.Nic lepšího jsem zatím na ruce neměl,dokonce ten pocit netroufly ani Breguety za dvakrát tolik.A pěkný fotky. Upraveno 3. června 2013 uživatelem Daemonultimate
semi001 Odesláno 3. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Děkuji Jinak Suby jsem měl v merku také, nicméně jsem se bál, že přestanou bavit Cesta je dlouhá to máš pravdu, ale bohužel čím delší tím ještě dražší
stopa99 Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Dobre si sa rozhodol ak mat jedny Rolex tak GMTc to je ono :-)Gratulujem uzi si ich a aj tu mas zelenu.
Daemonultimate Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Děkuji Jinak Suby jsem měl v merku také, nicméně jsem se bál, že přestanou bavit Cesta je dlouhá to máš pravdu, ale bohužel čím delší tím ještě dražší Jo,stojí mě to pěkný sebepřesvědčování-nic nechci,nic nepotřebuju,nic nekupuj,smysl má jen vrchol, potom vidím jak se jich tu lidi zbavujou a zas-nemá to cenu,vem něco za půlku,budeš to mít rychlejš, potom zase otočka-žádný kompromisy, a tak pořád dokola.Měl jsem toho na ruce dost,ale žádný velký pocity jako z prvních PO se nekonají,až na jednu návštěvu,že já do toho monobrandu lezl.
semi001 Odesláno 3. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Jo,stojí mě to pěkný sebepřesvědčování-nic nechci,nic nepotřebuju,nic nekupuj,smysl má jen vrchol, potom vidím jak se jich tu lidi zbavujou a zas-nemá to cenu,vem něco za půlku,budeš to mít rychlejš, potom zase otočka-žádný kompromisy, a tak pořád dokola.Měl jsem toho na ruce dost,ale žádný velký pocity jako z prvních PO se nekonají,až na jednu návštěvu,že já do toho monobrandu lezl.Ano to znám, to je tak vždy Chtěl jsem lézt postupně, než mi jeden kamarád ukázal jaké jsi koupil rolády.. I když jsem je jednou chtěl, zmocnila se mě nepřekonatelná touha mít je hned Však se za tebou mohu stavit v Nera a ukázat
Daemonultimate Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 Ano to znám, to je tak vždy Chtěl jsem lézt postupně, než mi jeden kamarád ukázal jaké jsi koupil rolády.. I když jsem je jednou chtěl, zmocnila se mě nepřekonatelná touha mít je hned Však se za tebou mohu stavit v Nera a ukázat Super nabídka :-) SZ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se