Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Vím, že jsem tvrdil, jak keramiky nikdy nebudou a tuším, že za to budu i řádně linčován :)

K tomuto modelu asi není co dodat. Jsem první majitel a je v celku zajímavé mít nové hodinky, nicméně ten strach z prvních škrábanců je otřesný, takže nové asi poslední :)

Mám je dva dny a první dojmy jsou velmi pozitivní, tah a spona je opravdu změna a vypadá líp než u plechovek. 

Také se víc lesknou, ale to je věc vkusu. Za dva dny 0 sek..d odchylka - prostě Rolex :)

Nicméně to chrastění mi prostě chybí :(

Snad se to podá. 

Přidávám pár foto z mého 10 let starého kompaktu (nic jiného teď doma nemám) :)

Jak bude čas, vyfotím lépe.

post-19492-0-75451400-1370171835_thumb.jpg

post-19492-0-63527100-1370171842_thumb.jpg

post-19492-0-02229600-1370171847_thumb.jpg

post-19492-0-06473700-1370171851_thumb.jpg

post-19492-0-65725400-1370171858_thumb.jpg

post-19492-0-93066100-1370171862_thumb.jpg

post-19492-0-00661200-1370171868_thumb.jpg

post-19492-0-74519600-1370172125_thumb.jpg

Upraveno uživatelem semi001
Odesláno

No je to fakt nádhera. Připojuju se s gratulací. Jsem staromilec, ale musím uznat, že ta keramika za to stojí. Ještě jednou gratuluju.

Odesláno

Koukám, že jsi stále krok přede mnou, kam se chystás potom, abych věděl co mě čeká ;)

Gratuluji Ti a ten lesklej střed trochu závidím.

Odesláno

Ondro, jsem na konci (ale to už jsem říkal) :)

Můžeme dát někdy kávu, rád bych je porovnal na živo se Subama ;) 

Odesláno

Keramika je proste keramika.. Ale plechace je treba taky mit.. To je dalsi krok.. 2x Rolex.. ;)

Kdyby to šlo, tak jsem toto jen přikoupil ;)

Odesláno (upraveno)

Paráda a obrovská gratulace.Já na nich keramickou lunetu  zbožnˇuju,mají úplně jinej šmrnc.Mám v merku suby,ale ta cesta k nim bude ještě proklatě dlouhá,ale určitě stojí za to.Nic lepšího jsem zatím na ruce neměl,dokonce ten pocit netroufly ani Breguety za dvakrát tolik.A pěkný fotky.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Děkuji :)

Jinak Suby jsem měl v merku také, nicméně jsem se bál, že přestanou bavit :wallbash: 

Cesta je dlouhá to máš pravdu, ale bohužel čím delší tím ještě dražší :(

Odesláno

Děkuji :)

Jinak Suby jsem měl v merku také, nicméně jsem se bál, že přestanou bavit :wallbash:

Cesta je dlouhá to máš pravdu, ale bohužel čím delší tím ještě dražší :(

Jo,stojí mě to pěkný sebepřesvědčování-nic nechci,nic nepotřebuju,nic nekupuj,smysl má jen vrchol, potom vidím jak se jich tu lidi zbavujou a zas-nemá to cenu,vem něco za půlku,budeš to mít rychlejš, potom zase otočka-žádný kompromisy, a tak pořád dokola.Měl jsem toho na ruce dost,ale žádný velký pocity jako z prvních PO se nekonají,až na jednu návštěvu,že já do toho monobrandu lezl.

Odesláno

Jo,stojí mě to pěkný sebepřesvědčování-nic nechci,nic nepotřebuju,nic nekupuj,smysl má jen vrchol, potom vidím jak se jich tu lidi zbavujou a zas-nemá to cenu,vem něco za půlku,budeš to mít rychlejš, potom zase otočka-žádný kompromisy, a tak pořád dokola.Měl jsem toho na ruce dost,ale žádný velký pocity jako z prvních PO se nekonají,až na jednu návštěvu,že já do toho monobrandu lezl.

Ano to znám, to je tak vždy :) 

Chtěl jsem lézt postupně, než mi jeden kamarád ukázal jaké jsi koupil rolády.. I když jsem je jednou chtěl, zmocnila se mě nepřekonatelná touha mít je hned :D 

Však se za tebou mohu stavit v Nera a ukázat :) 

Odesláno

Ano to znám, to je tak vždy :)

Chtěl jsem lézt postupně, než mi jeden kamarád ukázal jaké jsi koupil rolády.. I když jsem je jednou chtěl, zmocnila se mě nepřekonatelná touha mít je hned :D

Však se za tebou mohu stavit v Nera a ukázat :)

Super  nabídka :-) SZ

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...