Monkey Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Rychlé jednání, skvělá komunikace. Jak se řeklo, tak bylo. Rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 4. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2023 Ukázkové hodinkové obchodování:-) Perfektní komunikace, vše přesně dle dohody. Velice příjemný pokec. Rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Děkuji Pavlovi za pohodový a hladký obchod a také za pokec nejen o hodinkàch, ale i o životě Ať Ti hodinky slouží a dělají Ti radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 Přidám se s kladným hodnocením. Perfektní domluva,rychlé odeslání a jako bonus dárek. Moc děkuji Pavlovi za obchod a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Tak já bych s tím nadšením trochu brzdil. Pavel mi slíbil přinýst hodinky v tašce z Lidlu, ale přinesl je v nějaký papírový intošský tašce. No, nějak jsem se s tím srovnal. Zbytek už klasika. Super domluva, hodinky přesně dle popisu a navíc příjemnej pokec při předání, kterej utekl jako voda. Takže tašku promíjím, za fajn obchod díky a kdykoli zase znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej Dlugos Odesláno 22. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2024 Výborná domluva, 100% korektní jednání a navrch skvělý pokec u kafe. Díky za obchod, dělají mi radost. PS: intoušskou kabelu jsem dostal taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2024 Vsechno v nejlepsim poradku! Rychlost, domluva atd. Tasku jsem teda nedostal, ale colu jo . Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 13. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2024 Jak jsme se domluvili, tak se to přesně stalo. A tak to mám rád. Díky za obchod a někdy dáme zase pivíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno neděle v 21:03 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 21:03 Vše klaplo jak bylo domluveno. Mám radost, díky za obchod a třeba někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se