Karolos Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Zdravim, před nedávnem jsem dosáhl plnoletosti ve všech státech a tak jsem se rozhodl pořídit mechanické hodinky namísto mých quartzek. I po pročtení mnoha témat si stále nemohu vybrat, takže bych vás chtěl poprosit, zda byste mi nepomohli. Jelikož jsem stále student cena by měla být okolo 7000 (samozřejmě nižší se nebráním). Požadavky:- mechanické (automaty)- nové- čistý spíše elegantně-sportovní vzhled- datum (stačí číslo, den mi nevadí, ale nemusí být)- ideálně luminiscenční- spíše tenčí ručičky- průhled ze zadní strany (ale ne open hearth)- hodně bych uvítal vodotěsnost min. 100m- safírové sklíčko (mám trochu problém s motorikou a občas hodinkama nechtíc říznu)- nelíbí se mi příliš velké číslice - jinak můžou být arabské,latinské nebo vůbec žádné (ale příliš se mi nelíbí "kolečka" místo číslic)- řemínek vzhledem k požadavku vodotěsnosti asi nemůže být jiný než kovový (nebo se pletu? líbí se mi kožené, ale kůže a voda... gumu nechci) Co se týká značek líbí se mi dost hodinek od Seika nebo Steinhartu - ale jiným se také nebráním - kromě teda Orientu a ještě Ruské značky bych moc nemusel. Takže tak - doufám, že jsem neudělal nějaké boty v terminologii (a pokud ano, budu rád když mě opravíte) a že si mé požadavky navzájem neodporují. Raději ještě přidám pár obrázků hodinek, které se mi líbí, ovšem většinou nesplňují mou cenovou hladinu. Předem děkuju za pomoc Nad těmito docela uvažuji, ale ještě bych rád viděl nějaké další. Ještě se chci zeptat - mají zezadu průhled?A ještě sem musím dát tyhle,ty mě fakt berou -ale bohužel jsou za 10k a nejsou vodotěsný, ale jinak
PetrCB Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Ty Seika průhled maj ... mám je na tahu, tak kdybys potřeboval něco vědět, tak se klidně ptej
Karolos Odesláno 3. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Super tím získávají další bonusové body . Jinak díky za nabídku, když mě něco napadne napíšu
Karolos Odesláno 5. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 To mám tak nemožné požadavky?
lubezny Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 ja by som hneď bral tie Steinhart. Už po nich poškuľujem len rozpočet je ešte slabý
Liqid Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Co třeba Seiko 5? Jen chybí safír (mají hardlex) a průhledný dýnko. Ale jsou to ověřený a odolný hodinky.
Karolos Odesláno 5. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Jojo ty Steinharty jsou moc fajn, jen ta cena... Nad těmi 5 uvažuji, ale právě bych chtěl vědět zda ještě existují nějaké další podobné typy. Nechci jednat zbrkle.Ještě se blbě zeptám - každá řada hodinek má více typů, že? Protože tyhle 5 co mi doporučuješ jsou jiné než jsem našel já (a dával je do příspěvku) + mám pocit, že jsem ještě viděl další Seiko 5 kde byli místo čísel "kolečka".
brownwld Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Konkrétně těch co doporučoval Liqid je daleko víc. Ty černé jsou tuším SNZH55, dále je SNZH51,53,57.... Jinak bych řekl, že průhed na strojek mají, ale je pravda, že je to Hardlex (mineral). Nicméně nemyslím, že je takový problém koupit safír, třeba ještě s antireflexem... (tak to mám já ) Jinak vím, že si´říkal že Orient ne, ale koukni na Orient Ray a Mako , jsou tu hodně oblíbené
Karolos Odesláno 7. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Ty Ray i Mako jsou pěkný - o tom žádná. Ale mě na nich děsně vadí to jejich logo
fide Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 A co takhle nějaké hodinky značek jako Zeppelin nebo Junkers? Sám uvažuji v podobné cenové relaci a jediná volba se mi zdají právě Zeppeliny nebo Junkers:).
JaVo1 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 V 7. 12. 2012 v 10:27, Karolos napsal: Ty Ray i Mako jsou pěkný - o tom žádná. Ale mě na nich děsně vadí to jejich logo Co furt má kdo proti logu Orientů ? Mám černý Raye a logo neřeším
Dantechno Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Ja si treba kvuli nemu klasicky Orienty nekoupim - Philip Morris logo me fakt odpuzuje. Orient Star nebo Royal Orient uz vypadaji lepe
marosh Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 V 7. 12. 2012 v 12:39, Dantechno napsal: Ja si treba kvuli nemu klasicky Orienty nekoupim - Philip Morris logo me fakt odpuzuje. Orient Star nebo Royal Orient uz vypadaji lepe Čau Dane, kde jseš? Nějak dlouho jsem Tě tu neviděl...
Dantechno Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Cus cus, vzal jsem si na cca. mesic od fora volno ... A prospelo mi to
Karolos Odesláno 7. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 V 7. 12. 2012 v 12:24, JaVo1 napsal: Co furt má kdo proti logu Orientů ? Mám černý Raye a logo neřeším Nemám proti nim nic, ty hodinky můžou být dost dobré, ale mě to prostě ruší. Ale plně respektuju, že se to někomu může líbit. Jinak ty Junkersky vypadají dost dobře, akorát bude asi problém je sehnat na kovovém tahu.
lub Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 V 5. 12. 2012 v 17:35, Karolos napsal: Jojo ty Steinharty jsou moc fajn, jen ta cena... Nad těmi 5 uvažuji, ale právě bych chtěl vědět zda ještě existují nějaké další podobné typy. Nechci jednat zbrkle.Ještě se blbě zeptám - každá řada hodinek má více typů, že? Protože tyhle 5 co mi doporučuješ jsou jiné než jsem našel já (a dával je do příspěvku) + mám pocit, že jsem ještě viděl další Seiko 5 kde byli místo čísel "kolečka".jestli chceš pěkný hodinky, tak co tyhle? zpracování super, a pokud tě oslovují vzhledem, tak není moc co řešit.pro představu si projdi seiko 5 vlákno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se