gandalf Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Já mu radím dobře. Vitamín B v potu páchne, až smrdí. Kdysi jsem byl s kamarády na Kubě sbírat orchideje a tillandsie a vitamíny jsme brali. Při návradu do Havany autobusem s námi domorodci odmítali cestovat, jak jsme smrděli. Z četby úpadkové literatury jsem si do té doby myslel, že to má být naopak. Abych se držel tématu, měl jsem Poljoty.
Otto Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Niekedy mam pocit ze trpim ked mam hodinky na ruke a ked ich dam dole tak zijem. Bohova radost z hodiniek co? Člověče tak to já mám takový pocit taky. Můj kámoš má TISSOTky s ocelovým řemínkem a dost často u něj v kanclu vidím hodinky sundané a položené na stole. Na můj dotaz proč tak činí, mi sdělil, že má pocit, že si je musí sundat. To jiný můj známý mi tvrdil, že hodinky s kovovým řemínkem, při nějakém pokusu ukazují, že na které ruce jsou, tak ta ruka je oslabená. Od jiných známých jsem při diskuzi o hodinkách slyšel názor, že bateriové hodinky jsou vůbec nevhodné pro dlouhodobé nošení, jindy jsem zase byl svědkem debaty na téma mechanické hodinky a vysokofrekvenční oscilace ( to je ta 28800kyvů/hod.) a její vliv na člověka. Fakt je ten, že před takovými 100 lety se hodinky nosily tak leda v kapsičce u vesty.
dido Odesláno 31. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Podla mna je to skor o vahe hodiniek. Ked som mal titan, tak som ich nosil rad a ani som onich nevedel, takze som ich nosil stale, to sa mi pacilo. Teraz mam ocel, vazia s tym gumo remienkom 90g a som tak trochu nestastny, cisim sa stale akoby som bol napojeny na nejaky pristroj co ma riadi. Myslim ze sa niekde aj pisalo o tom ze hodinky mozu ovplivnovat tlkot srdca. Preto som ich zacal nosit na pravej ruke a uvidim ci sa to zlepsi. Teraz som remienok a cele hodinky dokonale vyumyval a nastriekal ferrari vonavkou, zatial to drzi, uvidim rano a pocas dna. Inac k tomu ocelovemu remienku asi tolko ze mi poriadne trha chlpy na ruke a to ma serie este viac ako ta guma. Asi si nakoniec vyberiem ten Hirsch Carbon co mi radil Viktor, len neviem ci sa predavaju aj v SR ci CR a kolko moze taky remen stat, nerad by som vyhodil za remen viac ako za hodiny
here Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Já kupuji řemínky značky HIRSCH a absolutně bez problému. Je fakt že ta cena je hrozná. Celá kolekce je např. na adrese www.watchband.de
dido Odesláno 31. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 To je cena s DPH, alebo bez. Nepoznate nejaku predajnu v CR alebo SR? alebo to mam objednat priamo tam?
Otto Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Myslim ze sa niekde aj pisalo o tom ze hodinky mozu ovplivnovat tlkot srdca. To jsem blázen, přesně to jsem slyšel od jednoho starožitníka, když jsem u něho sháněl nějaké staré PRIMky. Při debatě o hodinkách mi sdělil, že žádné nenosí, protože to ovlivňuje tlukot srdce. Kde jste k tomu proboha přišli?
here Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Já si vyberu na internetu jaký HIRSCH chci a jeden kamarád mi ho z německa do týdne přiveze. Cena je většinou stejná jako na watchband.de V ČR jsem je v žádném obchodě neviděl.
dido Odesláno 31. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Ako je mozne ze na adrese od odklizeca: http://www.mkiiwatches.com/ProductDetail.j...0000-1122415051 je ta cena lepsia ako na watchband.de?
dido Odesláno 31. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 Myslim ze sa niekde aj pisalo o tom ze hodinky mozu ovplivnovat tlkot srdca. To jsem blázen, přesně to jsem slyšel od jednoho starožitníka, když jsem u něho sháněl nějaké staré PRIMky. Při debatě o hodinkách mi sdělil, že žádné nenosí, protože to ovlivňuje tlukot srdce. Kde jste k tomu proboha přišli? cital som to niekde na nete a myslim ze je to aj pravda. Idem zistit a podam spravu, alebo zajtra pojdem na EKG a uvidim co mi povedia. Napoja ma na pristroje a hned bude vsetko jasnejsie
here Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 To bude asi proto, že watchband chce víc vydělat.
Jerryl Odesláno 31. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2006 To jakej řemen si máš vybrat ti nikdo neporadí přesně, protože vnímání je podle mě zcela subjektivní. Já osobně preferuju kovovej a to nejlépe ocel. Hodinky musím na ruce cejtit, jinak jsem nesvůj. Nedávno jsem si zkoušel titanový Citizeny, jedny z těch dražších, cca 26.000,-. Byly velký jako kráva, ale ta váha mě zarazila. Byly hnusně lehoučký v poměru k velikosti. Měl jsem pocit, jako když jsem dřív nosil plastový šmejdy. Takže kov, kov, kov.
flax Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Jerryl: Mas asi na mysli titan-karbidove, radiem rizene, Citizen Promaster Pilot. Po pravde kdyz mne dorazily take jsem byl jejich vahou zarazeny a prislo mi to jako nejaka hracka, ale po asi trech mesicich na ne jiz nedam dopustit. I kdyz se jedna o quatz, porad mne fascinuji svou dokonalou presnosti, bezbateriovym provozem, uzkou lunetkou, prakticky neposkrabatelnym povrchem a ted prave i tou vahou, kterou velice ocenuji, protoze jsou nekdy chvile, kdy to muze obtezovat... Ale zpet k tematu, pro denni noseni bych asi take volil z hygienickych duvodu kov/titan. Staci kazdy den strcit pod sprchu, namydlit, splachnout a jsou jako z vylohy...
dido Odesláno 1. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2006 To bude asi proto, že watchband chce víc vydělat. a kto je priamy vyrobca? inac na to EKG zbehnem zajtra. Ta vonavka zatial neskutocne pomohla ked som nastriekal troska na remienok.
mb Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Od Hirsche najdete snad vsechny remeny zde: http://www.thewatchprince.com/category/c.leather/. Ted jim tam nejaky odkazy nefunguji, coz nechapu, jeste pred tydnem valilo vsechno, ale snad je to jen docasny.
babaq Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Mám s nošením hodinek podobný problém, nemůžu se rozhodnout mezi dvěma dírkama na koženém řemínku, buď jsou hodně utažené, nebo zase hodně volné. Kovový tah jsem si na starších Casiích upravil, tam to šlo jemněji, než u kůže. Holt za parádu se trpí :-)
dido Odesláno 1. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Mám s nošením hodinek podobný problém, nemůžu se rozhodnout mezi dvěma dírkama na koženém řemínku, buď jsou hodně utažené, nebo zase hodně volné. Kovový tah jsem si na starších Casiích upravil, tam to šlo jemněji, než u kůže. Holt za parádu se trpí :-) Hej, ale kovovy zase trha chlpy na ruke
steel Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 dido nechci ti kazit naladu, ale ten hirsch na tissot atollo nepujde - jsou to hodinky se specifickym reminkem, musel bys vzit asi rezak a ten tvar do toho reminky vyrezat :-)
Viktor Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 dido nechci ti kazit naladu, ale ten hirsch na tissot atollo nepujde - jsou to hodinky se specifickym reminkem, musel bys vzit asi rezak a ten tvar do toho reminky vyrezat :-) Nojo, dido, bude to chtít jiný hodinky... U specifických tvarů jsi bohužel odkázán na originál řemínky a tahy od výrobce hodinek. Měl jsi dát hned na začátek fotku
dido Odesláno 1. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Tak davam teraz, naozaj myslite ze tej Hirsch Carbon tam nedam? Aku to ma roztec, standard? http://www.cappagli.it/immagini/tsatollog.jpg
steel Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 nejde o roztec ale o tvar, tvuj reminek neni rovny !!! na konci ma dva zuby
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se