Viktor Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Je to blbý, dal by se tam dát jen úzký (16 mm?) a to by nevypadalo dobře. Nebo ten tvar vyříznout a to bych moc nedoporučoval, jednou jsem se o to pokoušel a akorát jsem zničil řemínek.
steel Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 ano, samozrejme muzes tam dat uzky reminek, ale to bude fakt divny
dido Odesláno 1. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2006 http://www.cappagli.it/immagini/tsatollog.jpg Je to blbý, dal by se tam dát jen úzký (16 mm?) a to by nevypadalo dobře. Nebo ten tvar vyříznout a to bych moc nedoporučoval, jednou jsem se o to pokoušel a akorát jsem zničil řemínek. tak to som necakal ze to bude take komplikovane. Asi teda objednam original, len sa este rozhodujem medzi kaucukom, alebo kovom, no mozno si ten kaucukovy niecim z vnutrajsiej strany oblepim
steel Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 no, ja byt tebou tak ty hodinky vratim :-)
dido Odesláno 1. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2006 To nieje dovod na reklamaciu a este k tomu sa mi aj pacia a su super. Koli remienku ich urcite vraciat nemienim
RomanP Odesláno 1. února 2006 Nahlásit Odesláno 1. února 2006 No po tom zjištění, že tam nebude pasovat je to asi mimo mísu, ale já se přikláním ke kovu. Tah i hodinky. Musím a chci o nich vědět, titan mi přijde v tomhle bída. Mám z toho takový pocit lacinosti nebo plastu, jak někdo nahoře napsal. Donedávna jsem měl a jedny ještě mám v titanu a po tom co jsem zkusil ocel už od ní nejdu.
dido Odesláno 1. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2006 Skoda ze ten Hirsch Carbon nebude sediet, ten sa mi pacil najviac. Ma tu este niekto Tissoty z takym zvlastnym uchytenim? Inac mna ked mam tazke hodiny tak neskor boli zapastie a niekedy mi aj napuchlo. Neviem ako vy ale ja som totiz zvyknuty nosit hodinky nonstop
dido Odesláno 12. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Tak bol som na EKG a sestricka povedala ze o takom niecom vobec nepocula a pacienti si dole hodinky nemusia davat.
MiSyk Odesláno 12. února 2006 Nahlásit Odesláno 12. února 2006 Teď jsem prohlížel hodinky KIBER (odkaz "OBCHOD") a některé mají polyuretanový pásek? Takže nějakej "plasťák", máte s tím někdo zkušenost? Jakou má životnost? Praská? ...
zdenda Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 2 odklizeč někde jsi jednou psal o řemínkách na vojenské hodinky, konrétně mě jde o trabant a vostoky, líbí se mi ty s nýtem u hřídelek. Nemáš povědomí kde je sehat?
odklizec Odesláno 13. února 2006 Nahlásit Odesláno 13. února 2006 Zkus treba tady.. http://81.169.162.205/shop2/index.php?user=watchstrap
bohus76 Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Odesláno 26. února 2012 jak si stim dopadl ? 6let staré vlákno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se