Peegee Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Zdravím kolegy z CHM.Přemýšlím o koupi " druhých hodinek do rodiny " a na Uhrforum.de jsem narazil na pána jménem Kemnner a jeho výtvory. Protože nechci masovou záležitost, přemýšlím nad koupí některých hodinek této značky. Co mě zaujalo: - design- cena- safír a antireflex v základu- možnost ovlivnění vzhledu - možnost volby strojku hodinek- cena od cca 220 Euro Přikládám fotky některých hodinek.Zajímají mne Vaše názory. Momentálně čekám na odpověď pana Kemmnera. V případě zájmu to sem postnu. Díky..PG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Myslim, ze ten pan je byvaly production engineer od Frickera. Komponenty bude mit z Ciny, ale kvality bych se nebal. Hlavnim problemem bude "noname" znacka. Komu tohle nevadi, tak dostane podle meho nazoru skvelou value for money. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 V 4. 12. 2012 v 17:57, skalis napsal: Myslim, ze ten pan je byvaly production engineer od Frickera. Komponenty bude mit z Ciny, ale kvality bych se nebal. Hlavnim problemem bude "noname" znacka. Komu tohle nevadi, tak dostane podle meho nazoru skvelou value for money. To, že jsou noname mi vůbec nevadí. Hodinky tradiční značky již mám, ale začínám se nudit a vymýšlím co dál, než je opět vyměním.Zkrátka chronobundus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Kdyz jsem chtel nejaky marine timery, Kemmnera jsem dost sledoval.Nemel bych jedinej problem do toho jit, klidne i s cajna kalibrem, pokud clovek chce srazit cenu.Recenze obecne byly na webu slusny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Ahoj,do dneška jsem měl Kemmner Octopus(už jsou zabalený,zítra jdou k novému majiteli).Musím upřímně říct,že za ty prachy je to hodně muziky,teda alespoň pro mě-super lumi,,masivní tah,velmi slušná přesnost,4mm safír s vnitřním AR...za mě určitě palec nahoru.Na tahu mají téměř 270gramů,což už je dost,nemít podobný potápky,nechám si je...ale bacha na to,17mm výška taky není pro každýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Mrkni na ebay.de,pár modelů tam většinou je,jak pilotky,tak potápky,někdy oblekovky.Kemmner mimochodem prodává pouzdra firmě Tourby watch a myslím,že spolupracuje s více značkama,ale to nechci kecat,někde jsem to četl.V Německu je to celkem populární osoba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 V 4. 12. 2012 v 20:46, villain83 napsal: Mrkni na ebay.de,pár modelů tam většinou je,jak pilotky,tak potápky,někdy oblekovky.Kemmner mimochodem prodává pouzdra firmě Tourby watch a myslím,že spolupracuje s více značkama,ale to nechci kecat,někde jsem to četl.V Německu je to celkem populární osoba... Pročetl jsem různá fóra a většinou jen kladné ohlasy, na prodejce i kvalitu hodinekZajímavé je, že nemá vlastní webové stránky.Jinak s pánem komunikuju mailem, zítra budu mít nabídku. Na Ebay mě nic nezaujalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Jo,já jen vím,že na ebay pár kusů občas je,jak říkám,měl jsem ty Octopus 2000m a dobrý.Viděl jsem x pilotek a nějaký oblekovky,z toho měl zaujaly asi tak jedny,možná dvoje z deseti.Tak uvidíš,jak bude probíhat komunikace...pokud to s ním klapne a něco vybereš,hoď to sem,prosím,zajímalo by mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Jo a delal (nevim, jestli jeste dela) servisni prace pro Eddieho Plattse (Timefactors). Mozna se to tyka jen nekterych modelu. Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 Něco podobného jsem řešil asi před dvěma lety, s Rolandem byla někdy trochu horší komunikace ale jinak se s nim dalo domluvit na různých kombinacich. Já jsem s ním řešil pilotky a nakonec mě trochu vypekl, když mi slíbil broušené pouzdro, hodinky jsem objednal a asi až po měsíci bez komunikace z něho vylezlo, že to nepůjde jelikož tyto pouzdra dodává exkluzivně pro Tourby watches. Ale třeba jsem jediný kdo s ním měl tento problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 5. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 V 4. 12. 2012 v 20:40, villain83 napsal: Ahoj,do dneška jsem měl Kemmner Octopus(už jsou zabalený,zítra jdou k novému majiteli).Musím upřímně říct,že za ty prachy je to hodně muziky,teda alespoň pro mě-super lumi,,masivní tah,velmi slušná přesnost,4mm safír s vnitřním AR...za mě určitě palec nahoru.Na tahu mají téměř 270gramů,což už je dost,nemít podobný potápky,nechám si je...ale bacha na to,17mm výška taky není pro každýho Díky za upozornění, Octopusy mně přijdou zajímavé, ale váha a výška ? no nevím..Navíc už taky jedny potápky mám, takže to pravděpodobně bude model "Marine". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Peegee, ber to tak, ze forum te nejak obohatilo a kratkou recenzi na tema Kemmner Marine to foru vratis.Ja na to koule nemel, protoze jsem zahy zjistil, ze Marine k mymu ukrajinskymu ksichtu proste nejde.Uz jen z principu si myslim, ze nemec by svoje jmeno na shity netisknul.Je to nemec a jde do toho svym jmenem, neni to cinan skryvajici se za nick Graf von Arschenduft. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 5. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 V 5. 12. 2012 v 18:26, bandicoot napsal: Peegee, ber to tak, ze forum te nejak obohatilo a kratkou recenzi na tema Kemmner Marine to foru vratis.Ja na to koule nemel, protoze jsem zahy zjistil, ze Marine k mymu ukrajinskymu ksichtu proste nejde.Uz jen z principu si myslim, ze nemec by svoje jmeno na shity netisknul.Je to nemec a jde do toho svym jmenem, neni to cinan skryvajici se za nick Graf von Arschenduft. Recenze určitě bude , pokud se Roland ozve ...Vypadá to, že mám vybráno.Doufám, že si je budu moct nadělit pod strom...S tím UK ksichtem si nelam hlavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Souhlas s Bandim,to,že to není turbo mega známá značka přece neznamená,že to bude šmejd,naopak si myslím,že v posledních letech se prosazujou menší značky a začínají být víc a víc populární,ať už je to designem,zpracováním a v neposlední řadě cenovkou.Na recenzi se budu těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 ja osobne bych na ruce kemr mit nechtel. je fakt, ze nektery hodinky mi vadi uz nazvem, a ze se pres to neprenesu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Meno Kemmner má s kemrom asi toľko spoločného, ako IWC s WC. Faktom je, že ho dezinterpretujú aj mnohí záujemcovia o tieto hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Ja jsem od villaina ty Octopusy vyměnil a můžu Vám vážení chronokolegové sdělit že jsem konečně objevil HODINKY. I na mém 23,5 cm zápěstí jsou opravdu nepřehlédnutelné, konečně mám hodinky o kterých i vahou na zápěstí vím.Lumi taková že jim i v tomto směru věhlasná SEIKA mohou závidět. 4 mm safír s vnitřním AR, heliák.Celkové zpracování - no prostě echt DeutschShrnutí - než mě nám všem velmi dobře známá nemoc opět rafne, tak toto jsou mé "definitivky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 7. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 V 7. 12. 2012 v 10:44, vladimir72 napsal: Ja jsem od villaina ty Octopusy vyměnil a můžu Vám vážení chronokolegové sdělit že jsem konečně objevil HODINKY. I na mém 23,5 cm zápěstí jsou opravdu nepřehlédnutelné, konečně mám hodinky o kterých i vahou na zápěstí vím.Lumi taková že jim i v tomto směru věhlasná SEIKA mohou závidět. 4 mm safír s vnitřním AR, heliák.Celkové zpracování - no prostě echt DeutschShrnutí - než mě nám všem velmi dobře známá nemoc opět rafne, tak toto jsou mé "definitivky" To rád slyším.Jen se mi ten pán z Německa pořád neozval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 V 7. 12. 2012 v 10:44, vladimir72 napsal: Ja jsem od villaina ty Octopusy vyměnil a můžu Vám vážení chronokolegové sdělit že jsem konečně objevil HODINKY. I na mém 23,5 cm zápěstí jsou opravdu nepřehlédnutelné, konečně mám hodinky o kterých i vahou na zápěstí vím.Lumi taková že jim i v tomto směru věhlasná SEIKA mohou závidět. 4 mm safír s vnitřním AR, heliák.Celkové zpracování - no prostě echt DeutschShrnutí - než mě nám všem velmi dobře známá nemoc opět rafne, tak toto jsou mé "definitivky" A kde jsou chlape fota:smile_anim:? Nemám sice obvod zápěstí 23,5 jako ty, ale blížím se ( 22 ) a sháním hodinky, které nepřehlédnu a budu je na ruce cejtit:smile_anim:. Tak se prosím pochlub, nebo mě pošli odkaz na chlubírnu, kdybych to přehlídl. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 V 7. 12. 2012 v 10:49, Peegee napsal: To rád slyším.Jen se mi ten pán z Německa pořád neozval. Tak s tímhle měl i při komunikaci se mnou problémy, někdy odpovídal v řádech minut, jindy v řádech dnů až týdnů. Psal jsi mu přes mail nebo prostřednictvím eBay? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se