tomas491 Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Zdravím, je mi 18 a chci si koupit moje první hodinky, dost dlouho jsem hledal a nejvíc se mi asi zalíbili (i cenově, víc nedám) tyhle: http://www.hodinky.cz/casio-collection-ef-552pb-1a4vef.html Akorát mám obavy že mi budou příliš velké. Mám dost malou chudou ruku, mam celkově drobnější postavu, tak nechci ať na mně vypadají komicky. vyzkoušet si je asi moc nevyzkouším protože bydlím daleko od prodejny. Vím že se vyrábějí i menší ale všechny ty menší mají styl který se mi moc nelíbí. Je tato velikost na malou ruku hodně? Nebo nevíte o nějaké podobné menší alternativě ? Děkuju. Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem tomas491
sect Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Stránka nenalezena ? Nejsem si jistý jestli to je správný odkaz. Edit: tak už to funguje. Když tak napiš, jaký máš obvod ruky, pokud někdo ty hodinky má, nebo zná, tak ti spíš poradí, když ho bude vědět. Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem sect
Horhe Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Mně je to ukáže. 44 je dost, jestli máš malou chudou ruku, tak je dost pravděpodobný, že budeš vypadat jak šášula.
StanoBare Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Ahoj, hoď sem normálka fotku hodiniek, nad ktorými uvažuješ, tvoj odkaz je nefunkčný. A takisto aj priemer zápästia. I keď to ešte nemusí byť nutne smerodatné, ale aspoň sa niečoho chytíme. Oceňujem, že v tvojom veku takto uvažuješ, že ťa nepreválcoval trend veľkých hodiniek. edit: ach, kým mi to dvakrát spadlo, tak ste to už kolegovia napísali za mňa Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem StanoBare
tiboon Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Mně je to ukáže. 44 je dost, jestli máš malou chudou ruku, tak je dost pravděpodobný, že budeš vypadat jak šášula. skrome si myslím, že 42mm hodinky budou tak akorat, budes mit pocit solidnich hodinek a nebude to vypadat komicky
tiboon Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 sem lempl, blbe quote a jeste se to postlo 2x... pardon
Radimk Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) No, na 17 cm je cca 40-41 tak akorát. Snad už končí doba obrů 44+, co zavazely i ve futrech. Každý si tady tím prošel a postupně se vrací k inteligentnímu diametru. Cesta je k tomu dlouhá ( a drahá), ale tak mi to tady přijde jako současný trend.tak uvažuj..Ale, na druhou stranu černá/červená je dobrá kombinace.. edit: a tyhle mají "přez packy" 49mm, to už je docela dost.. Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem Radimk
tomas491 Odesláno 4. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Teď ještě najít v této velikosti nějaké co se mi budou líbit
Horhe Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Koukni na Skagen, je to sice designovka, ale pouzivaji swiss stroje, kvalitní zpracování, rozumný velikosti a fajn cena
jencekgs Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Myslím že Casia by si měl zkusit na každém rohu obchodních domů. Nevím jestli přesně tento typ, ale velikostně nějaké podobné.
elvin Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Koukni na Skagen, je to sice designovka, ale pouzivaji swiss stroje, kvalitní zpracování, rozumný velikosti a fajn cena Pravda, jsou dost pekny a casto v titanu a nekdy safir sklicko. Co me ale opravdu na nich nejvic vadi, vsechny maji strasne kratke rucicky...!Nesnesu, kdyz rucicky dosahnou sotva na index. To je snad este horsi, nez kratke nohy u slecny...
Horhe Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Neřekl bych. Stále mám tyto a ručky mi přijdou OK.
elvin Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Neřekl bych. Stále mám tyto a ručky mi přijdou OK. ok, Tvuj model neznam, u tech je to fakt celkem v poradku. Ale i tak by podle meho nazoru nejakej ten milimetrna delku nebyl spatnej, aby minutovka netapala ve vzduchu ale ukazala zretelne na carku.Zvlastni je, ze je to asi momentalni vseobecny trend - kratke nozky. Jen malokdy se vidi ta spravna delka si myslim.
Tomas_2002 Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Vůbec bych tu velikost nehrotil. Já jsem jako první koupil Tissot PRS 200 a zdály se mi zprvu obrovský ( mají 43mm). Časem se mi zdála velikost úplně optimální a když jsem si teď koupil Seamastery (41mm) tak se mi zdají tak titěrný, že z nich mám až rozpačitý pocit jestli to nejsou hodinky spíš pro holku než pro Bonda. Navíc každé hodinky působí jinak a když budeš mít vedle sebe dvoje rozměrově stejné hodinky, tak oboje můžou působit jinak. Také jde i o to, co k tomu nosíš. Jeden můj zákazník má na ruce opravdu veliký HODINY ( Spyder od Tonino Lamorghini) a asi by to vypadalo divně, ale protože je oblečenej komplet od Ed Hardy ( HODNĚ výstřední značka) tak to působí dost celistvě a menší hodinky by k tomu podle mě neseděly. Stejně jako když si vezmeš nějaký větší Panerai, k tomu odpovídají přezku do kalhot a nějakou tu koženou kravinu na druhou ruku tak to taky bude působit normálně. Přeci jen jsou hodinky mimo časoměřiče také módní doplněk a to co nosiš buď doplňují, nebo vylučují. Tudíž se podle mě nedá říct, že by obvod ruky měl být přímo úvěrný průměru hodinek....
tomas491 Odesláno 5. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 tak nakonec vemy tuhle http://www.hodinky.cz/casio-edifice-efr-519-1a4.html jsou sice menši jen o milimetr ale budu doufat že budou vypadat dobře, kdyžtak lze hodiny vrátit takže jim je pošlu zpět
roman_d Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Pro mne hodinky od 42mm obvod 18,5cm
elvin Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 napr. muj soused v baraku ma na ruce s obvodem 19,5cm damske omega, co maji prumer jen 32mm... na kuzi extra dlouhe.je za to uz leta vsude obdivovan a slusi mu narame. me se to taky moc libi, ale zadne poradne damske hodinky (zatim,) nemam...
relativ Odesláno 12. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2012 Podľa mňa nerieš milimetre, ale si ich vyskúšaj. Mal som jedny oblekovky 40-ky a po PAM mánii sa mi zdali strašne malé. Vymenil som ich za iné, ktoré sú už OK, a čuduj sa, tiež majú 40.
Návštěvník Radius Odesláno 19. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2012 Trochu se připarazituju do tohoto topicu, mám obvod 18.7cm a chtěl bych hodinky co mají průměr 44,5mm, zatím jsem neměl možnost je vyzkoušet, nechci v tom vypadat jako kašpar, leč mám rád, když jsou hodinky "kus nábytku". Kdo nosí 45ky - kolik máte obvod pařát ???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se