straspol Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Nezáviď ... Já nezávidim, to už bych to tady nemohl vůbec číst.. jen jsou fakt hrozný. Ještěže tyhle ale fakt nesbírám....i když...
straspol Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Hmmm, slušnej oddíl , takhle pohromadě jim to docela sluší... tyWOE že já sem lezu...
t.p Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Hmmm, slušnej oddíl , takhle pohromadě jim to docela sluší... tyWOE že já sem lezu...Musíš je mít!Musíš je mít!Musíš je mít!Musíš je mít!Musíš je mít!Musíš je mít!Musíš je mít!Muhehehehe
straspol Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Musíš je mít!Musíš je mít!Musíš je mít!Musíš je mít!Musíš je mít!Musíš je mít!Musíš je mít!Muhehehehe Směj se, jen se směj. Přiznej si, že si tím maskuješ své vlastní zoufalství!!
t.p Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Směj se, jen se směj. Přiznej si, že si tím maskuješ své vlastní zoufalství!!Řekl bych, že takové hromadné fotky, tu přivádí k zoufalství víc lidí...
lukas.78 Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Jeden kousek ze dneška, bohužel bez dýnka. Pokud by jste měl někdo jedno doma (ne zadarmo), nebo věděl kde ho sehnat budu jen rád
bohus76 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 (upraveno) Klidně pošli,ale ne zde na fóru /přečti si pravidla registrace půl roku a padesát příspěvků/.To bylo jen přátelské upozornění,zkusil jsi to,ale taky bys mohl dostat ban. Upraveno 1. ledna 2015 uživatelem bohus76
pa9 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Neboj, čtu, studuju...:-) Mrzí mě, že jsem si nenechal kdysi dávno primky po tátovi, sice nešly, ale ten model mi připomínal omegy seamastery, ručičky i čísla fosforeskovaly. Jenže to už je dějepis.
straspol Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Neboj, čtu, studuju...:-) Mrzí mě, že jsem si nenechal kdysi dávno primky po tátovi, sice nešly, ale ten model mi připomínal omegy seamastery, ručičky i čísla fosforeskovaly. Jenže to už je dějepis.Nojo. Tos udělal chybu, to je škoda. Ale neva, z Kladna to máš na Buštěhradskou burzu co by kamenem dohodil a zbytek došel, třeba tam takové potkáš.
straspol Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 A víš, že jsem tam ještě nikdy nebyl?No vidíš, a máš to za humny. Tak to máš co dohánět
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 No vidíš, a máš to za humny. Tak to máš co dohánět A máš ho na svědomí!
straspol Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 A máš ho na svědomí! myslím že určině ne.
pa9 Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 No, na buštěhradskou burzu jsem se nikdy nepodíval, ale občas přes léto se dostanu na burzu v Zákupech. Asi začnu koukat, co tam mají za hodinářské poklady:-)
Btrokan Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Tak dnes sa mi dostali do ruk jedny Prim sport inak su tu v katalogu
velorexar Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 zatím jen odkaz na fotku, uvidím až to torzo bude doma http://img1.aukcjoner.pl/gallery/019023486/4_f.jpg?1421697134
velorexar Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 přidávám jeden kousek kal. 64, který jsem tu nepostřehl, tak snad sem patří. Foťák to nějak zkresluje, barva ciferníku je modrozelená., cca jako na fotu 2.ještě foto strojku , vyčetl jsem 64 zdají se oba totožné jako v druhém případě, kdy je datum na 6. viz dřívější příspěvek hned níže.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se