turner Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Jo jo myslel jsem tim, že to jsou jedny z poslednich rok asi 93-94. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 93 - 95 se vyráběly strojky kal.64 a taky montovaly. Tohle musí být po roce 95. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaf Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Zdravím, přikládám své PRIM SPORT III s mechanickým strojkem. Jen neznám správný typ. Pokud někdo víte, budu rád, když mi to upřesníte. Moc děkuji. ;-)https://www.rajce.net/f1384120200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack1_C1 Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Ahoj, nevíte prosím od kdy do kdy se vyraběli a cenu? Dostal jsem je od rodičů v roce cca 1992 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaf Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Ahoj, nevíte prosím od kdy do kdy se vyraběli a cenu? Dostal jsem je od rodičů v roce cca 1992 Myslím, že se vyráběli do roku cca 1995. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2019 Pro oba. Vyráběly! Vždyť to je hrozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaf Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Pro oba. Vyráběly! Vždyť to je hrozný.OK. Máš pravdu, ale na jeho otázku jsi neodpověděl. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 (upraveno) OK. Máš pravdu, ale na jeho otázku jsi neodpověděl. ;-)To je fakt. Za to si to snad ani nezaslouží. Já to tedy stejně nevim. Jen jdu kolem. Sorry za rejpani. Upraveno 18. července 2019 uživatelem maldaCZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buky Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 ...nevíte prosím jestli tohle je origo řemínek?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buky Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 ...a co tyhle, jsou to také PS3? Nemá je někdo náhodou v lepším stavu, abych viděl jak mají vypadat. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 To maldaCZE : tak nevim, tady si hodne clenu mysli, ze kdyz hodinky jdou, tak jsou životne (žiji) proto ta koncovka "li" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Buky: ten zelený remeň nebude pôvodný a tie druhé by mali byť tak isto ps3/4, majú červeno-modrú pepsi lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Dovolil bych si nesouhlasit v té první části, s touto gumou mohly být klidně prodané jako nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 (upraveno) Tiez sa pridám, viem ze ide o športy 3, ak by mi ich vedel niekto presnejšie určiť na roky bol by som len rad.. Našiel som ich ako decko pri snorchlovani pod vodou na zlatých pieskoch (BA), bol som sklamaný ze nejdu, keď som ich však ukázal otcovy, povedal ze ich stačí natiahnuť a ožili. Chvíľku som ich ponosil, potom prišla doba digitalok a celé roky boli schované v sufliku. Pred cca 2 rokmi som začal vnímať hodinky ináč, spomenul som si na ne a začal nosit s tým ze mi už nevadí to cigánske zlato a ten luxus si užívam. Nikdy neboli otvarane/servisovane, ale robia denne aj tri minúty do plusu. Už mám naplánovaného hodinara, tak uvidím po dekadach, co je vo vnútri. A ešte ma zaujíma ci tam nikdy nebol lum na tomto modeli? Upraveno 19. února 2021 uživatelem DrSlamastika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Zdravim, tie co som postoval o prispevok vyssie maju kaliber 64? Vie mi dakto povedat rok? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 PS3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 8 hodinami, senior1949 napsal: PS3 Neuvěřitelná sbírka!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 9 hodinami, senior1949 napsal: PS3 Není tam náhodou pár kusů MPM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Nejsem si toho vědom, ale přít se nebudu . Nechám to na uvážení kolegů .Navíc jsem primkovou závislost vyléčil, takže je mi to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Před hodinou, Honza.manta napsal: Není tam náhodou pár kusů MPM? Které konkrétne myslíš? Já tam tedy žádné MPM nevidím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se