Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak nějak z nich na me zavanul duch starých časů, snad díky jednoduchym (a parádne provedenym) cislicim a prekrasnym ruckam. Cenne detaily-dynko, rotor, korunka, protivaha vterinovky. Moc hezký kousek, fakt. Gratuluji.

Odesláno

Tak ještě jedna mobilovka, na lepšim světle..

post-6006-081191700 1354790370.jpg

Nádherný.... elegantní.....

Odesláno

Velká gratulace...na to, že jsi to fotil mobilem, tak jsi krásně vystihl detaily, kterých jsem si ani na ofiko stránkách nevšiml (a proto mě předtím moc nezaujaly). Moc povedené hodinky- plastické indexy, decentní ručky přesně vystihující styl hodinek, no a ten rotor je opravdu povedenej

Odesláno

Moc hezky hodinky! Ty vystouple indexy a cislice vypadaja super a celkove je design moc povedeny.

U mne to akorat trochu kazi nazev firmy a pouzity font(na lyzich, nebo zimni bunde by se ale vyjimal skvele..) ale to je spis takovej muj osobni problem ;)

Odesláno

Parádní hoďky. Alpiny chodím očumovat do Koscomu. Co mě na značku kdysi uporoznil Snow, tak je sleduju, a IMHO to dělaj dobře.

Gratuluji.

No a fotky nemá cenu komentovat. ;)

Odesláno

gratulujem,ta plasticnost indexov a cislic je paradna,alpina ponuka fakt pekne kusky

inak sprav foto s aparatom a odloz do vyberu kalendara na dalsi rok,neviem si predstavit,ze by tam neboli

Odesláno

chalan ty chces aby som lutoval ze som nesiel do Alpiny co ?!! :D paradne fotky, ta s ihlicim sla na plochu ! :speak_cool:

Odesláno

Parádní hodinky. Mé srdce chronomagora radostí zaplesalo, když jsem si prohlížel tvoje fotky. Safra ty bych chtěl taky dostat před objektiv svého foťáku. Ať ti dělají radost.

Odesláno

Díky za chválu, pánové. Začínám špekulovat o řemeni, asi bych chtěl něco, co se dá namočit.. mám takovej blok, dávat na hodinky se šroubovací korunkou nenamočitelnej řemen:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...