NIGHTinGALE Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Co v tom je vlastne za strojek? ETA 2824, ale krásně vytuněná, není skoro k poznání.Ten rotor se Alpině fakt povedl!
Petr Svenda Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Tak nějak z nich na me zavanul duch starých časů, snad díky jednoduchym (a parádne provedenym) cislicim a prekrasnym ruckam. Cenne detaily-dynko, rotor, korunka, protivaha vterinovky. Moc hezký kousek, fakt. Gratuluji.
dufi Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Tak ještě jedna mobilovka, na lepšim světle.. Nádherný.... elegantní.....
sashator Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Velká gratulace...na to, že jsi to fotil mobilem, tak jsi krásně vystihl detaily, kterých jsem si ani na ofiko stránkách nevšiml (a proto mě předtím moc nezaujaly). Moc povedené hodinky- plastické indexy, decentní ručky přesně vystihující styl hodinek, no a ten rotor je opravdu povedenej
OndraPod Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Moc hezky hodinky! Ty vystouple indexy a cislice vypadaja super a celkove je design moc povedeny. U mne to akorat trochu kazi nazev firmy a pouzity font(na lyzich, nebo zimni bunde by se ale vyjimal skvele..) ale to je spis takovej muj osobni problem
Micey Odesláno 7. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Chlapi, dík za pozitivní ohlasy. Jak tak koukám, prvních 24 hodin udělaly do pěti vteřin plus.
misoo Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 mne sa na nich este velmi paci lestena mini plocha na hrane noziciek... velmi pekny detail
Micey Odesláno 7. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 (upraveno) Tak ještě dvě mobilovky.. a už toho nechám, slibuju:) Upraveno 7. prosince 2012 uživatelem Micey
honza71 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Parádní hoďky. Alpiny chodím očumovat do Koscomu. Co mě na značku kdysi uporoznil Snow, tak je sleduju, a IMHO to dělaj dobře.Gratuluji.No a fotky nemá cenu komentovat.
PhoeniX Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Krásné hodinky s image mnohem dražšího výrobku. Taky jsem se byl nedávno podívat na jejich produkci a pilotky nebo potápky mají v detailech moc pěkně propracované.
obchodnik-o3 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 gratulujem,ta plasticnost indexov a cislic je paradna,alpina ponuka fakt pekne kuskyinak sprav foto s aparatom a odloz do vyberu kalendara na dalsi rok,neviem si predstavit,ze by tam neboli
Micey Odesláno 8. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Dostal jsem se k foťáku, tak tři nový kusy.
Vit Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Moc pekne, gratuluje tez. Pěkné povídání a hezké fotky.
misoo Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 chalan ty chces aby som lutoval ze som nesiel do Alpiny co ?!! paradne fotky, ta s ihlicim sla na plochu !
mrakodrap Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Parádní hodinky. Mé srdce chronomagora radostí zaplesalo, když jsem si prohlížel tvoje fotky. Safra ty bych chtěl taky dostat před objektiv svého foťáku. Ať ti dělají radost.
Daemonultimate Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Paráda od Alpiny a paráda foto od Tebe.
Micey Odesláno 11. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Díky za chválu, pánové. Začínám špekulovat o řemeni, asi bych chtěl něco, co se dá namočit.. mám takovej blok, dávat na hodinky se šroubovací korunkou nenamočitelnej řemen:)
misoo Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 myslim ze by im sekol tento tmavohnedy Rios Navigator http://www.strapshop.cz/rios-hovezina/rios-navigator
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se