Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 256
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Tomasek napsal:
  Luk napsal:
  popshop2007 napsal:

....strojceka, puzdra, ruciciek, .....korunka a sklicko su rovnake....a vymedzovacia vlozka a natahovaci klucik...

Moje diplomaty a skorodiplomaty se liší jen číselníkem.. (ilustrační foto)

:) a datový kolo na skorodiplomatech běhá potmě?

A sakra..... takový detail mi utekl. Zase chtělo být kuře chytřejší než slepice. :)

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Cyber napsal:
Viděl bych to na totální opotřebování původního pouzdra, a nahrazení u hodináře novým ( toto pouzdro se dělalo o mnoho let později, když už logo PRIMu, bylo dávno jiné )

Podívej se také na ručky. Jsou z kal. 50. Vteřinovka je správná.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Fígl je v tom, že tyhle "starý komunistický šmejdy" (to už taky kdosi napsal) se začínají blížit těm novodobým ... no, mám jedny na ruce, takže mě tenhle vývoj spíš těší ... držím jim palce, třeba brzy zlomí 10 TCZK. Spartaky už to dokázaly ...

Odesláno

decebal napsal:
Nojo, ale Spartaků se zachovalo mnohem méně, tam bych to chápal. Taky nějaké sháním.

To je pravda, ale ... Diplomaty jsou docela hezké a těch hodinek, co se zachovaly v dostatečně reprezentativním stavu zase tolik není ... . Což ale neznamená, že rozumím tomu, kam to šplhá ...

Odesláno

jj, zachytil jsem, ono to asi bude jak se kdo zrovna trefí do nákupní nálady ... a taky řemínek a kvalita fota a ... jestli je venku hezky smile.gif ... nicméně minimálně jedny teď mají hodnotu 7 100,-

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...