Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

To Dynno: Na kolik tě celá legrace vyšla?

To PEtrS: Občas se urodí u hodinářů a to jsem se zařekl, že už nebudu Primky kupovat :)

To Viktor: Budu na tebe myslet, ale asi to nehrozí.

Ještě jsem udělal pár obrázků:

PrimDipl4x.jpg

• Odpovědi 256
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To Kamil: Nuž na 2.990,- Kč, alebo 3.990,- Sk. No mám nachystané na renovácie ďalšie, ale asi budem musieť poprosiť v Elton-e len o bežné opravy, lebo takto nebudem mať už ani na chlieb.... :cool:

Odesláno

Mimochodom, zabudol som, že v rámci renovácie samozrejme vyčistili a nastavili aj strojček. Je prekrásne naleštený. Veď to aj je kaliber 66.1 :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Dynno napsal:
Mimochodom, zabudol som, že v rámci renovácie samozrejme vyčistili a nastavili aj strojček. Je prekrásne naleštený. Veď to aj je kaliber 66.1 :)

Nějaké fotečky hodinek by nebyly?

Odesláno

Tak jsem si nimy trošku pohrál a myslím že vypadají víc než dobře.Je pravda že pozlacení by jim neuškodilo ale to až v další fázi.Už jen řemínek a budou kompletní.

• po měsíci...
Odesláno
  Andreas napsal:
Dobrý den,

napadlo již někoho udělat diplomatům skleněné dno? Jak to vypadá? Možná bych docela měl zájem....

Asi by bylo víc zájemců, ale zřejmě určující bude cena. Pochybuji, že zanedbatelná ;)

Odesláno

Skleněné dno již Diplomaty mít mohou. Ty z nové limitované série ho mají již standardně.

Na snímku níže je ukázka nejen dokazující toto tvrzení, ale zároveň také ukazující naši technologii taušírování platiny zlatem.:)

Odesláno

Zatím ne, ale nevylučuji do budoucna i tuto možnost. Už takové pouzdro vyrobit umíme, je jen otázkou jakou by mělo cenu. Je to každopádně složitější, než vyrobit nové z mosazi.

Pokud to budeme nabízet, tak nejspíše jen jako náhradu za stejný typ chromovaného pouzdra z původních hodinek (Diplomaty 68 nebo 66) v rámci renovace.

• po měsících...
Odesláno
  rur napsal:
Tak a už máme ty prim diplomat na 3000kč co na to říkáte?

Zatím nic, přeci nebudeme ovlivňovat obchod před dokončením ;) Tuším, že oba jsou členové fóra a jsou v obraze.

Odesláno

Taky si myslím, že je to někdo s fora, protože tak pobláznit se může jedině čtenář tohoto fora. Právě to je ta krása, vlastník jedněch diplomatů jsem také, proto chápu.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  rur napsal:
To jen koukám kam se šplhá cena těch diplomatůhttp://www.aukro.cz/item134974312_hodinky_prim_diplomat.html

Cena už asi nebude stoupat.:) Hlavně dávat aukci na 21 dnů je od prodávajícího zvěrstvo. To je moc dlouho, většinou se dává tak na týden nebo méně. Kdo má pak takovou dobu čekat na konec!

Odesláno

Co člověk, to vkus.

Diplomaty představovaly špičku společenské kolekce již v minulosti. Nejspíš i tím, že měly nejzdobnější a přitom stále ještě designérsky čisté pouzdro.

Jsou to stylově čisté a dle mého soudu povedené hodinky, přesto je zřejmé, že některým lidem stojí za to vlastnit Diplomaty, už pro jejich image! Už to že mají doplňkové jméno něco v historii Primu znamená.:)

Odesláno
:) to je do té doby, než je člověk uvidí naživo, nebo si je dá na ruku....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...