Přejít na obsah

STEINHART "MARINE Chronograph Edizione BRONZO"

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

šišgotte, jsou to bronzovky se sendvičem, chronem a cosc, vyrobené ve švajcu, limitka? za 1400 euro včetně daně?

tak určitě, kdyby v tom bylo inhouse turbo a pouzdro bylo vodotěsné do 10000 mil pod mořem, asi by to za ty prachy byl lepší dýl, muehehe

dyk vo tom celou dobu píšu ----- mám teda jedinou výhradu a to k té pohádce na strojku - to tam fakt bejt nemuselo

Odesláno

dyk vo tom celou dobu píšu ----- mám teda jedinou výhradu a to k té pohádce na strojku - to tam fakt bejt nemuselo

Ale tak jim to nech. Je to jejich první chronometr, tak se tím chlubí zepředu zezadu. Na tom není nic špatnýho.

Návštěvník YPO
Odesláno

Ale tak jim to nech. Je to jejich první chronometr, tak se tím chlubí zepředu zezadu. Na tom není nic špatnýho.

už sem :shutup:

Odesláno (upraveno)
A pak že Štajn jen opisuje ...
obkresluje, presnejsie povedane.. 

editt: aha, tak to ma dve strany uz tato debata.. tak to tu mate dvakrat, aspon vymenim a rozmnozim pam motiv :)

post-4112-098177000 1354994581.jpg

post-4112-096328200 1354994797.jpg

post-4112-058973600 1354994813.jpg

post-4112-003961800 1354994822.jpg

Upraveno uživatelem instant
Návštěvník YPO
Odesláno

:D moje slovo pohádka je stejné jako tvoje kompilace :D

já vím, že to nevyrábíš, ale tobě se to tam líbí ? = to je nápis jak na pomníku i když to má opodstatnění

steinhart je prostě kontroverzní téma :D, ale je pravda, že chronograf, chronometr + bronz za tyhle peníze se bude těžko hledat

obkreslování né, spíš pěkně kompiluje hehe

jinak ten chronometr není pohádka a není u steinharta první, měly ho už azzura, pokud se nepletu

Odesláno

jinak ten chronometr není pohádka a není u steinharta první, měly ho už azzura, pokud se nepletu

Já je tady tak hájím a ty mi to kazíš :-D No dobře, díky za doplnění mé nevědomosti. Jsou to teda druhý chronometry v nabídce a proto to mají na sobě napsaný 2x. Ty příští to budou mít třeba i ručně vyrytý zboku pouzdra.

A komu se to nelíbí, ať si pr....je nekupuje no ne? ;-) A komu se to líbí, ať slintá, protože jsou stejně vyprodaný. Tak vo co jde?

Odesláno

o nic nejde, jen tady tak plácáme - teda nejde, jedny nám přijdou, takže když je tady moc rozcupujete, tak si je žádný hejl zákazník nekoupí, budu je muset nosit já a vzhledem k jejich velikosti dostanu nekrózu do ruky a tak? mno, beztak to na strojek vydrápali v etě, než by si to tam ryl Günter kružítkem v kanclu?

Odesláno (upraveno)

Neboj, jenom se po nich zapráší. Voni tady sice páni remcají, ale beztak by je chtěli. Akorát na ně nemají ruku (nebo gule)

Ta spona je dost fpoho...

post-1684-036618000 1355007441.jpg

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno

Tak ty je nosit nebudes, nejsou to holt hodinky pro děti :-) Takže te to nemusí trápit.

Oj, nemusím si hodinkama měřit bimbase :D

Navíc chci se svejma chodit taky do vody, takže čistě za mě ne a myslim, že kdyby si je mohli lidi masově nakoupit, tak je tady budou po chvíli zase prodávat..

Každýmu dle jeho chuti.

Odesláno

Oj, nemusím si hodinkama měřit bimbase :D

Navíc chci se svejma chodit taky do vody, takže čistě za mě ne a myslim, že kdyby si je mohli lidi masově nakoupit, tak je tady budou po chvíli zase prodávat..

Každýmu dle jeho chuti.

No přesně tak, kup si jaky chces a ostatní nech bejt.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...