mlsoun1 Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Nazdar všichni, tož mi před pár dny dorazili Casia řady G.Hodinky jsem se pokoušel sehnat všude možně,ale nakonec se mi je podařilo zakoupit od jednoho člena fora.Hodinky jsou jak nové,minimálně nošené. Když jsem byl malej,tak jsem vždy toužil po digi,ale rodiče nereagovali a koupili mi raději Primky.Nějak jsem si na ruční-automatický nátah zvykl a pustil jsem digi z hlavy.Jenže před nějakým rokem jsem uviděl tyto a byl jsem z nich paf. Hodinky mají vodotěstnost 20 barů,jsou rádiově řízeny,solárně napájeny a dalších mnoho věcí,které nejsou pro mě zvlášť podstatné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 Mají vše, co mají mít, žádné starosti a seřizování.
mlsoun1 Odesláno 8. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 O to mi šlo.Solár,rádiovky a taky odolnost.
cali Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2012 IMO jedne z najlepsich Gciek, mal som ich, dal som ich otcovi, zacal mu praskat remen na gw5500 tak som mu dal svoje.
Daemonultimate Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Je to ukázka toho,jek se ze stroje dozvědět co nejvíc informací za celkem slušný peníze a ještě v provedení,které něco vydrží a člověk se nemusí bát nějaký tý rejhy nevíc.Na sport,do přírody a fyzickou práci super.Tak at dobře slouží.
Pavel K. Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Jj. To byly moje první Géčka. Sice jsem je měl krátce, ale rád na ně vzpomínám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Super hodinky - NEřešičky, takové já rád. Ať se Ti dobře nosí.
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Díky.Jsou perfektní a dobře se nosí.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 Díky.Jsou perfektní a dobře se nosí. No jo, já je mám taky a jsou fakt super...normálně nejsem moc velkým fandou soláru a rádia, ale k těmto to tak nějak patří - já hlavně využívám jejich funkci rally timer, to se mi fakt hodí, ačkoli jsem slyšel hodně názorů, že to lidi vůbec nepoužívají. Jinak nosí se mi taky dobře, a to mám obvod zápěstí 22cm, ne všechny hodinky mi sednou, ale tyhle ano. Já myslím, že tyhle digi mají přesně to, co mají digi do nepohody mít, a ještě mnohem víc..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se