kloubik Odesláno 8. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2012 (upraveno) Na WUS jsem narazil na vlákno s detailními fotkami Speedmasterů. Odkaz zde (celkem 84 fotek). Malá ukázka: Source: WUS Upraveno 8. prosince 2012 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2012 Pěkně to nafotili,když se na to dívám v týhle velikosti tak si říkám,jak to všechno v tý miniaturizaci nacpou do sebe a ještě tak že to funguje a vydrží pěknou řádku let.Materiály a neuvěřitelná přesnost opracování jednotlivých dílů mě fascinuje,at už cesta jak vznikají je jakákoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Omlouvám se, že vykopávám tuto mrtvolu, ale přijde mi to jako vhodné pokračování. Jde sice o verzi "Dark Side of the Moon", ale je fantastické, co vše je dnes možné pořídit za záběry. Například zachycení té vibrace kolem 13 minuty je fenomenální. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna A komu se postesti, muze podobne vyjevy sledovat na monitoru zive v servisu Onyx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se