Marapis Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 před 7 hodinami, marsimx napsal: Hezké zimní parky nabízel A&F, ale letos je v jejich nabídce nevidím. Nevíte zda je v Praze stále dostupný Wellensteyn? Wellensteyn měli shop v outletu ve Štěrboholech i v tom u letiště já kupoval v Dresden a měli 40% slevu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsimx Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 před 8 minutami, Marapis napsal: Wellensteyn měli shop v outletu ve Štěrboholech i v tom u letiště já kupoval v Dresden a měli 40% slevu Mrknu tam. Děkuju moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 (upraveno) před 1 hodinou, marsimx napsal: Mrknu tam. Děkuju moc! Ve Štěrboholech už není ( nebo před nouzovým stavem nebyl ) Upraveno 3. prosince 2020 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsimx Odesláno 3. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2020 před 33 minutami, semi001 napsal: Ve Štěrboholech už není ( nebo před nouzovým stavem nebyl ) Aha, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Kluci, díky za všechny inspirativní doporučení. Nakonec jsem přeci jen koupil Wolf Pro od Bushmana a asi budu spoko, pač mi sedne jak ulitá. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Tak jsem prikoupil ke Kirune ještě tuto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Hm, vypadá very gůd tedy Zipy už lepší? Já budu asi v létě přešívat jak na kapse,tak hlavní, který už taky habruje...tady udělal inženýr s oboustranným plastovým YKK docela chybku. Ale prý se polepšili a dávají lepší, já mám teď druhou peněženku od Lišky, první zip praskl po dvou letech a už tam je taky mnohem lepší, tak snad. Jsou to super hadry, byla by velká škoda tam cpát špatné typy zipů. Tak pak nějaké postřehy s nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Já první test Fjallraven Singi Down. Je to fakt teplý. O víkendu zkusím -15.Ještě je v procesu upgrade falešný kožešiny za přírodní..přikládám foto transportu materiálu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 4 minutami, African napsal: Hm, vypadá very gůd tedy Zipy už lepší? Já budu asi v létě přešívat jak na kapse,tak hlavní, který už taky habruje...tady udělal inženýr s oboustranným plastovým YKK docela chybku. Ale prý se polepšili a dávají lepší, já mám teď druhou peněženku od Lišky, první zip praskl po dvou letech a už tam je taky mnohem lepší, tak snad. Jsou to super hadry, byla by velká škoda tam cpát špatné typy zipů. Tak pak nějaké postřehy s nošení. Kiruna oproti ni vypadá jako lehká jarní bunda Hele o problém se zipem slyším prvně, já mám na kiruně zip jako nový, že jde hůř, když se zapíná od spoda, to ano, ale chce to jen správný pohyb.. Ale kirunu nosím denně teprve druhou sezonu a praná také nebyla mockrát.. Ale já sem kancelářská krysa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 (upraveno) před 1 minutou, semi001 napsal: Kiruna oproti ni vypadá jako lehká jarní bunda Hele o problém se zipem slyším prvně, já mám na kiruně zip jako nový, že jde hůř, když se zapíná od spoda, to ano, ale chce to jen správný pohyb.. Ale kirunu nosím denně teprve druhou sezonu a praná také nebyla mockrát.. Ale já sem kancelářská krysa Hele tahle Singi Down má přes dvě kila - to mě docela překvapilo... Zipy nevim, ukáže čas. Jinak Kirunu mam taky, asi dva roky a vse v pohode vcetne zipu. Upraveno 15. ledna 2021 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 15 minutami, Dantechno napsal: Hele tahle Singi Down má přes dvě kila - to mě docela překvapilo... Zipy nevim, ukáže čas. Jinak Kirunu mam taky, asi dva roky a vse v pohode vcetne zipu. Tvl přes dvě kila yupik na cca 1,8 a přijde mi to mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Máte někdo zkušenost s Greenland winter jacket ? ( https://www.hudy.cz/greenland-winter-jacket-men-1 ) Sedí velikosti ? Kalhoty jsem kupoval na 2 x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 @semi001 Z jakýho G-1000 dělají ten Yupik ? To je taky original + HD ? Je dobry zase, ze mas tu membranu tak ho muzes nosit i kolem nuly kdyz je dest . Ta Singi je do vetsiho mrazu aby nenavlhlo to peří. Tu asi brat do deste nepujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 @heboš - hele ja mam Greenland Jacket ale bez zatepleni. Ten strih je trosku odlisny od ostatnich co mam ( Kiruna, Skogso, High Coast...). prijde mi takova vic pytlovitej tvar - trosku min mi sedi nez ostatni. Kupuju vse v M -178 cm / 80 kg. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 Měl by to být ten hydratic .. Pocitově mi přijde extrémně teplá, o víkend ji vytáhnu až půjdu s malou ven, má být trochu zima konečně, tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 1 minutou, Dantechno napsal: @heboš - hele ja mam Greenland Jacket ale bez zatepleni. Ten strih je trosku odlisny od ostatnich co mam ( Kiruna, Skogso, High Coast...). prijde mi takova vic pytlovitej tvar - trosku min mi sedi nez ostatni. Kupuju vse v M -178 cm / 80 kg. Díky, tak to by mi M mohlo sedět na 180/75 ... kupujete v Hudy či přímo u Lišky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 2 minutami, semi001 napsal: Měl by to být ten hydratic .. Pocitově mi přijde extrémně teplá, o víkend ji vytáhnu až půjdu s malou ven, má být trochu zima konečně, tak uvidíme Joo tak to vim ten mam na kalhotach Karl Pro. To je dobrej matros, i u ohne se nepropalil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 3 minutami, heboš napsal: Díky, tak to by mi M mohlo sedět na 180/75 ... kupujete v Hudy či přímo u Lišky ? HUDY i Liska.. i jinde, kde najdu nejnizsi cenu - urcite koukni i sem : https://www.outdoorovybazar.cz/panske-obleceni-fjallraven/ Obcas tm maji dobrou nabidku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 6 minutami, Dantechno napsal: Joo tak to vim ten mam na kalhotach Karl Pro. To je dobrej matros, i u ohne se nepropalil.. To rád slyším Tak uvidíme, mám z ni dobrý pocit, nikdy jsem ( mimo kabátu ) neměl tak dlouhou bundu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 před 3 minutami, Dantechno napsal: koukni i sem : https://www.outdoorovybazar.cz/panske-obleceni-fjallraven/ Obcas tm maji dobrou nabidku. JJ , díky stránky znám , sháním bundu do zimy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se