pesnoaar Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Já dnes v dýmce Robert Mcconnell Latakia Flake, výborná záležitost. Něco jako Old Dark Fired s latakií, takový dezertní tabák na večer.
MartanJ Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července V mé dýmce dnes HU Director’s Cut. Vynikající !
MartanJ Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července (upraveno) Musím poděkovat mistru Tikalovi, že mě na tuto značku nasměroval. Byl jsem včera v Passau, ale Zulu ani Tuarekh, bohužel, neměli, ale ten Director’s Cut je taky bomba. Ještě jsem koupil HU Nyala, ale tu jsem ještě neochutnal. Upraveno 27. července uživatelem MartanJ 1
pesnoaar Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Jakou latakia smes od HU byste doporucili? Mam rad Skiff a Artisan’s Blend, tak hledam neco komplexniho a odlisneho. Vsechny HU smesi maji podobne slozeni, tak nevim, jake jsou tam rozdily a necham si poradit. Dle popisu me laka Khartoum. Skoda, ze to vse jsou 100g plechovky.
MartanJ Odesláno 3. srpna Nahlásit Odesláno 3. srpna Vyzkoušen HU Nyala. Jsou v tom lehce i brazilské a kubánské dutníkové listy. Aje to skvělé !
Tikal Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna V 27. 7. 2025 v 19:25, pesnoaar napsal: Jakou latakia smes od HU byste doporucili? Mam rad Skiff a Artisan’s Blend, tak hledam neco komplexniho a odlisneho. Vsechny HU smesi maji podobne slozeni, tak nevim, jake jsou tam rozdily a necham si poradit. Dle popisu me laka Khartoum. Skoda, ze to vse jsou 100g plechovky. Tuarekh a Zulu je latakiový skvost https://www.pfeifen-shop-online.de/HU-Tobacco-Tuarekh-100g/en https://www.pfeifen-shop-online.de/HU-Tobacco-Zulu-100g/en 1
Nick06 Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna A co aromatiky? Co vám chutná?Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
pesnoaar Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Z aromatiků 1792 flake, St. Bruno, Fred the Frog, Dreams of Kadath, MB Mixture Scottish, Condor.
JanKuc Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Coniston a enerdale. Jednu dobu jsem nic jineho nebafal. Ale uz to nicim neprekourite, takze s rozmyslem kterou dymku ,,obetovat".
MartanJ Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna (upraveno) Mejdlák Enerdale je výborný, ale opravdu je potřeba mu věnovat dýmku. Jinak mám rád jen některé opravdu lehce aromatizované tabáky, např. MB Scotish Mixture nebo Royal Yacht. Někdy ještě Bagpiper’s Dream, ale ten už je hodně aromatizovaný Upraveno 7. srpna uživatelem MartanJ
bohus76 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna (upraveno) Autumn Evening, Grousemoor, Black Forest, Makhuwa ( Hu tobacco).Erinmoore. Upraveno 7. srpna uživatelem bohus76
Nick06 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Coniston a enerdale. Jednu dobu jsem nic jineho nebafal. Ale uz to nicim neprekourite, takze s rozmyslem kterou dymku ,,obetovat".Coniston byl můj nejoblíbenější mydlák ale prekouril sem se ho a taky byl dost silný. ( i po těch letech vím které dvě faje byli jeho).Docela dost tady uvádí MB scottish mix a taky ho mám otevřený. Ten Rattray Tower je dobrý ale až moc Cavendish. Latakii a Va, Va+PE není problém ale najít dobrý Aromatik mě dělá starosti.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Nick06 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Co je to dobrý aromatik dle Tebe ?To je správná otázka na kterou úplně neznám odpověď. Třeba Autumn Evening je nedostupný a taky za tu cenu.Úplně často to nekouřím ale někdy mě příště honí mlsná a něco co by se hodilo k pivku.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Nick06 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Zkouším k pivu a není to špatné ale....Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
bohus76 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna Co třeba Makhuwa https://www.tabaky.cz/tabak/foundation-by-musico-makhuwa
pesnoaar Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna před 19 minutami, Nick06 napsal: Zkouším k pivu a není to špatné ale.... Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Paddington mam dost rad, ale dostaval jsem se k nemu dlouho. Vykouril jsem pytlik toho vzorku a rikal si, ze uz to mit nemusim. Ale po par dnech mi ta specificka chut zacala chybet a ted kupuju pravidelne Nemel jsem nikdy Royal Yacht, tak nemuzu porovnat, jak povedena kopie to je. 1
Nick06 Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Paddington mam dost rad, ale dostaval jsem se k nemu dlouho. Vykouril jsem pytlik toho vzorku a rikal si, ze uz to mit nemusim. Ale po par dnech mi ta specificka chut zacala chybet a ted kupuju pravidelne Nemel jsem nikdy Royal Yacht, tak nemuzu porovnat, jak povedena kopie to je.máš pravdu , zrovna dokuřuju vzorek a k pivu chutná velmi dobře ( můj #1 je Ascanian)- Paddington si určitě ještě pořídím. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se