Přejít na obsah

Dýmky

Doporučené příspěvky

Ano ty Larseny mám rád,taková oddychovka od těch "plnotučnějších" směsí,jediná nevýhoda je ta velikost 100gr. a tím pádem cena. Rád bych zkusil i tu

1864 http://tabaky.etrafika.cz/tabak/w-o-larsen-1864 ,ale nemám odvahu na celou stovku gramů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dunhilka je moc pěkná, ta porsche mi opravdu nesedi :). Jak tak ctu zkusenosti s latakii, zjistuju, ze mam velmi uzke obzory ohledne vyrobcu a moznosti... Co mi doporucite z lehkych tabaku? Ja jsem holt spis na Virginii :)

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři

Dunhilka je moc pěkná, ta porsche mi opravdu nesedi :). Jak tak ctu zkusenosti s latakii, zjistuju, ze mam velmi uzke obzory ohledne vyrobcu a moznosti... Co mi doporucite z lehkych tabaku? Ja jsem holt spis na Virginii :)

Virginii ochucenou či neochucenou,latakii lehčí nebo spíše klasickou "uzenku" ?

Odkaz ke komentáři

Mě se i ten Perfection zdál dost uzený,tak jsem dal na radu kovářského /člen dymkanet/  a smíchal jej s DTM Da Vinci,  http://tabaky.etrafika.cz/tabak/dtm-da-vinci  který sice oficiálně nemá být vanilkový, ale ten pudink z něj dost trčí . Míchám ho půl na půl právě s Perfectionem - uzenina zůstane a sladkost a voňavost se posílí.

Odkaz ke komentáři

Kluci, dá se ten dýmkový tabák normálně kouřit? Vzpoměl jsem si že před cca 7 lety jsem měl ubalenou cigaretu která prakticky nebyla cítit tabákem, měla takovou "dobrou" chuť (cigára mi nechutnají) - majitelem to bylo označeno jako Krakonošova dýmková směs, pokud si to správně pamatuju :D

Díky.

Odkaz ke komentáři

Kluci, dá se ten dýmkový tabák normálně kouřit? Vzpoměl jsem si že před cca 7 lety jsem měl ubalenou cigaretu která prakticky nebyla cítit tabákem, měla takovou "dobrou" chuť (cigára mi nechutnají) - majitelem to bylo označeno jako Krakonošova dýmková směs, pokud si to správně pamatuju :D

Díky.

Krakonošove vločky za smiešnu cenu sú napodiv celkom použiteľné, vo fajke mi fajn horel, príjemná aróma na občasné posedenie.

Odkaz ke komentáři

Díky.

Normálně kouřit,/to je v dýmce/ se to samozřejmě dá nebo má kouřit ;) Největší smrad z cigaret dělá ten papírek napuštěný chemií.Doporučuju vyzkoušet, zapálit pouze papír z dutinky a uvidíte.Jinak dýmkový tabák má širší řez a do dutinek se to špatně dává,ale ubalit v ruce do papírku to jde.Podle mne je to ale trochu downgrade kouřit dýmkový tabák v cigaretách,zkus raděj dýmku.

Odkaz ke komentáři

Díky.

A pokud se chceš odnaučit kouřit,ubal si to do spořiče tabáku. http://epouska.evron.cz/cz/e-shop/48378/c3751-kuracke-potreby/sporic-tabaku.html

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...