Bert Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Nekouřím. Ještě kolem mne GH a spol tabák nešel. Mrknu na ně, co je to vlastně zač. Mimochodem, díky Tikalovi teď tak trochu nakupuji. Případné podrobnosti po SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Je mi jasné co a kde /za velkou louží/.Jinak tato mi říká pane díky místnímu členu je to Crown 300 /Poul Winslow/ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Dobrá liga :-) Gratulace. Zítra sem doufám, také něco lípnu, byť kráska bude sotva na cestě. Můj minulotýdenní úlovek - památka na působení pana Barontiniho u Vauenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Tož také gratulace,líbila by se mi bez té "čepky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Bez čepky je to B144. Pokud dorazíš někdy z Moravských luhů a hájů, dostaneš ji do ruky. IMHO ale není tak originální jako výše postnutá B300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Kamarád Tikal mi vedl ruce při výrobě této dýmky. Myslím, že se nám (mu) povedla. Musím říct, že sám bych to rozhodně takhle nezvlád. Budu se těšit na další Workshop, opravdu mě to bavilo, neskutečnej relax :-) Díky Radku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 moc peknej kousek ... ja mam svoji prvni vlastni dymku uz +7 let ve stadiu lehce obrouseny prirez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Díky :-)Dodávám ještě link na fotky z výroby:http://rxpipes.blogspot.cz/search/label/workshop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Hlavně, že nás to baví, že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) To každopádně, už se nemůžu dočkat na další workshop :-) Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Tyyvole, to světlo!!!Nutně potřebuju taky takovou... dílnu. O kráse dýmky by se daly psát básně, ale ten (spolu)autorský pocit nelze ani s pomocí múz dostatečně zachytit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Adame ta moje nabídka na WS je platná.... Posláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Díky, vážím si jí a těším se. Všechno chce svůj čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Neboj, já také nejsem žádný rychlík... Posláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Sakra kam jsem to zabludil Rychle pryč nebo neusnu...... jinak čistá práce. Tvar, kresba dřeva, moření už jen zakouřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 fotené mobilom, sviatočný fajkar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Viking od Tikala je famózní kousek z old briaru. Pokaždé, když ho vezmu do ruky, nestačím se vynadívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Moc pěkné fotky, ale poč máš na té poslední otočený náustek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Abych ti udělal radost, přece! Sem věděl, že tě to zase praští do očí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) To je tím, že děláš to napojední náustku moc přesný Radku, kdybys tam nechával tak jako slovutní velcí výrobci na té opačné straně pořádnou krpu, tak by měly tvý dýmnky nasazeny náústky vždy správně :-D Upraveno 11. února 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se