Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nekouřím. Ještě kolem mne GH a spol tabák nešel. Mrknu na ně, co je to vlastně zač.

Mimochodem, díky Tikalovi teď tak trochu nakupuji. Případné podrobnosti po SZ.

Odesláno

Je mi jasné co a kde /za velkou louží/.

Jinak tato mi říká pane díky místnímu členu je to Crown 300 /Poul Winslow/ .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno

Bez čepky je to B144. Pokud dorazíš někdy z Moravských luhů a hájů, dostaneš ji do ruky. IMHO ale není tak originální jako výše postnutá B300.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Kamarád Tikal mi vedl ruce při výrobě této dýmky. Myslím, že se nám (mu) povedla. Musím říct, že sám bych to rozhodně takhle nezvlád. Budu se těšit na další Workshop, opravdu mě to bavilo, neskutečnej relax :-) Díky Radku :-)

Odesláno (upraveno)

To každopádně, už se nemůžu dočkat na další workshop :-)

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno

Tyyvole, to světlo!!!

Nutně potřebuju taky takovou... dílnu.

O kráse dýmky by se daly psát básně, ale ten (spolu)autorský pocit nelze ani s pomocí múz dostatečně zachytit.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Sakra kam jsem to zabludil :crying_anim02:  Rychle pryč nebo neusnu...... jinak čistá práce. Tvar, kresba dřeva, moření už jen zakouřit...

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Viking od Tikala je famózní kousek z old briaru. Pokaždé, když ho vezmu do ruky, nestačím se vynadívat :wub:

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

To je tím, že děláš to napojední náustku moc přesný Radku, kdybys tam nechával tak jako slovutní velcí výrobci na té opačné straně pořádnou krpu, tak by měly tvý dýmnky nasazeny náústky vždy správně :-D

Upraveno uživatelem vintage

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...