nividic Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 náhodou, mně se ten chladič líbí. z jakýho kovu to je? (kdyžtak sz, abys nepohoršoval)
Tikal Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Je to ňákej hliník, nebo dural, což nepohoršuje, ta dýmka už trochu ano
nividic Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 nebuď citlifka jinak včera jsem dal poprvé dýmku a pifsona nastojáka, páč zahrádku ještě nepostavili. a řeknu vám, není to vono.
Tikal Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Dýmka chce klid a pohodu. Konečně máš ten náustek dobře ;-) Posláno Ťapinou
klasik51 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 náhodou, mně se ten chladič líbí. z jakýho kovu to je? (kdyžtak sz, abys nepohoršoval) Je to dural a pohoršuju s ní na dýmce.net už dva roky, možná tři, a rád. Ta dýmka je jako každá jiná. Tabáková komora a krček z jednoho kusu briaru a je to ubrané na soustruhu, aby na to šel navléctten dural. Byla to trochu pakárna pro soustružníka, moc mě nechválil. Má své obdivovatele a také nepříznivce. Je to podobné, jakos Falconem, někdo ho miluje, někdo nesnáší. nividic - dýmka moc pěkná
JaRooN Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Je to dural a pohoršuju s ní na dýmce.net už dva roky, možná tři, a rád. Ta dýmka je jako každá jiná. Tabáková komora a krček z jednoho kusu briaru a je to ubrané na soustruhu, aby na to šel navléctten dural. Byla to trochu pakárna pro soustružníka, moc mě nechválil. Má své obdivovatele a také nepříznivce. Je to podobné, jakos Falconem, někdo ho miluje, někdo nesnáší. Doufám, že tě uklidním, když řeknu, že jsem z těch, kterým se líbí Prostě dýmka, na kterou nemá každý koule
klasik51 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Uklidnil náčelníku. Příští týden bys jí mohl vidět naživo, co říkáš? Pod pergolou u kávy. Domluva po SZ.
JaRooN Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Uklidnil náčelníku. Příští týden bys jí mohl vidět naživo, co říkáš? Pod pergolou u kávy. Domluva po SZ.Jsem pro! Alespoň konečně zakouřím Dejmalku
Tikal Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Doufám, že tě uklidním, když řeknu, že jsem z těch, kterým se líbí Prostě dýmka, na kterou nemá každý koule Jardo, ty už ani nevylézáš
JaRooN Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Jardo, ty už ani nevylézáš Hele, parde, já vylezu a třeba si i vyskočím kdy budu chtít a kam budu chtít... A ještě si u toho vyskakování dám s tebou pivo
little_w Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Dal jsem si ted Kratochvili II. s Orlik Golden Slice. To je kombinace, ktera uz Kratochvili zustane (mam na OGS vyhrazene tri dymky, do kterych uz nic jineho necpu). Ale jsem nastvany... je vikend, takze po krasnych slunecnych dnech v tydnu nastalo opet typicke vikendove anglicke pocasi - 9° - 10°C, od 4 hodin rno vyrtvale prsi... a to jsem jeste vcera zapomnel prikryt gril. No, kdyz je takhle hnusne, mam tendenci kourit rychleji, a to se potom nelibi ani dymce, ani mne. Snad se zitra vycasi.
bohus76 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 To chce spíš nějaké cigarilla než dýmku. Tady také chčije a fučí vítr, takže dýmka prd.
little_w Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Bohusu, na takovou nouzovku mam asi deset krabicek Cullebras... jine suchace uz nesnesu... tedy jeste Toscanella, ale ty si setrim, uz jich mam jen par. Ale Kratochvili zvladnu asi o 5-10 minut rychleji. ;-)
bohus76 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Toscanella jsou fajn,já ještě sem tam pálím Peterson Irish Whisky http://www.etrafika.cz/detail/7991/peterson/doutniky_peterson_irish_whisky_cigarillos_20Oproti Toscanelům hoří rychleji ,je to spíš na zavonění v hubě.
klasik51 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Jj, ty Petersoní jsem měl dvě krabky, už tam mám asi jen tři kousky. Je to fakt málo, neměřil jsem to, ale asi 15 minut.Je to tak akorát, aby dostal člověk chuť na něco dalšího.
bohus76 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Právě jsem se dozvěděl,že pipemaker Pavel Hodula již není mezi námi.Dejte si chlapi nějaký kalíšek či dýmku jako vzpomínku na dobrého člověka.
heboš Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2016 Právě jsem se dozvěděl,že pipemaker Pavel Hodula již není mezi námi.Dejte si chlapi nějaký kalíšek či dýmku jako vzpomínku na dobrého člověka. Tak to je smutná zpráva...byl to báječný chlap,skromný,ochotný,vstřícný...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se