Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

náhodou, mně se ten chladič líbí. z jakýho kovu to je? (kdyžtak sz, abys nepohoršoval)

:)

Je to dural a pohoršuju s ní na dýmce.net už dva roky, možná tři, a rád. :lol2:

Ta dýmka je jako každá jiná. Tabáková komora a krček z jednoho kusu briaru a je to ubrané na soustruhu, aby na to šel navléct

ten dural. Byla to trochu pakárna pro soustružníka, moc mě nechválil. Má své obdivovatele a také nepříznivce. Je to podobné, jako

s Falconem, někdo ho miluje, někdo nesnáší. :whistling: :)

nividic - dýmka moc pěkná

Odesláno

Je to dural a pohoršuju s ní na dýmce.net už dva roky, možná tři, a rád. :lol2:

Ta dýmka je jako každá jiná. Tabáková komora a krček z jednoho kusu briaru a je to ubrané na soustruhu, aby na to šel navléct

ten dural. Byla to trochu pakárna pro soustružníka, moc mě nechválil. Má své obdivovatele a také nepříznivce. Je to podobné, jako

s Falconem, někdo ho miluje, někdo nesnáší. :whistling: :)

Doufám, že tě uklidním, když řeknu, že jsem z těch, kterým se líbí :D

Prostě dýmka, na kterou nemá každý koule ;)

Odesláno

Uklidnil náčelníku. Příští týden bys jí mohl vidět naživo, co říkáš? Pod pergolou u kávy. :cheers:

Domluva po SZ.

Odesláno

Uklidnil náčelníku. Příští týden bys jí mohl vidět naživo, co říkáš? Pod pergolou u kávy. :cheers:

Domluva po SZ.

Jsem pro! Alespoň konečně zakouřím Dejmalku ;)

Odesláno

Doufám, že tě uklidním, když řeknu, že jsem z těch, kterým se líbí :D

Prostě dýmka, na kterou nemá každý koule ;)

Jardo, ty už ani nevylézáš :lol2:

Odesláno

Jardo, ty už ani nevylézáš :lol2:

Hele, parde, já vylezu a třeba si i vyskočím kdy budu chtít a kam budu chtít... A ještě si u toho vyskakování dám s tebou pivo  :cheers:

:gora:

Odesláno

Dal jsem si ted Kratochvili II. s Orlik Golden Slice. To je kombinace, ktera uz Kratochvili zustane (mam na OGS vyhrazene tri dymky, do kterych uz nic jineho necpu). Ale jsem nastvany... je vikend, takze po krasnych slunecnych dnech v tydnu nastalo opet typicke vikendove anglicke pocasi - 9° - 10°C, od 4 hodin rno vyrtvale prsi... a to jsem jeste vcera zapomnel prikryt gril. No, kdyz je takhle hnusne, mam tendenci kourit rychleji, a to se potom nelibi ani dymce, ani mne. Snad se zitra vycasi.

Odesláno

Bohusu, na takovou nouzovku mam asi deset krabicek Cullebras... jine suchace uz nesnesu... tedy jeste Toscanella, ale ty si setrim, uz jich mam jen par. Ale Kratochvili zvladnu asi o 5-10 minut rychleji.  ;-)

Odesláno

Jj, ty Petersoní jsem měl dvě krabky, už tam mám asi jen tři kousky. Je to fakt málo, neměřil jsem to, ale asi 15 minut.

Je to tak akorát, aby dostal člověk chuť na něco dalšího. :lol2:

Odesláno

Právě jsem se dozvěděl,že pipemaker Pavel Hodula již není mezi námi.Dejte si chlapi nějaký kalíšek či dýmku jako vzpomínku na dobrého člověka.  :rip:

Odesláno

Právě jsem se dozvěděl,že pipemaker Pavel Hodula již není mezi námi.Dejte si chlapi nějaký kalíšek či dýmku jako vzpomínku na dobrého člověka.  :rip:

Tak to je smutná zpráva...byl to báječný chlap,skromný,ochotný,vstřícný...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...