Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super jednání, všechno klaplo na 1* Z hodinek jsem nadšenej! Díky za obchod u pivka a průpravu do budoucna, myslím, že určitě nebyl poslední :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Spáchali jsme drobný nehodinkový obchůdek. Všecko bylo fajn. Díky za pokec a těším se zase někdy příště.

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Rychlý, korektní a příjemný obchod. Vřele doporučuji. Děkuji za obchod.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Naprostá spokojenost, rychlá domluva, již druhý obchod a opět na jedničku. Všem doporučuji :) 

• po měsících...
Odesláno

Přidávám se ke gratulantům :D Tohle byl fakt skvěle proběhlej obchod a celkový jednání na koupi hodinek co ani neprodával :D Moc díky, je to sympaťák.

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Díky za super obchod. Hodnotím jako prodávající. Příjemná a bezproblémová komunikace. Rychlá akce. Vše v pořádku.

Já mohu jen doporučit.

PS. A buď na ně hodnej, nejspíš zase skončí u mě 😁😁😁

Odesláno

Nojo, co nadělám. Jeden rychlej obchod, vše jak bylo domluveno, ale předcházela tomu opravdu velkoryse gentlemanská nabídka. Za mě TOP, díky.

• po měsících...
Odesláno

Co dodat k harcovníkovi fóra? 

Z pozice kupujícího skvělej průběh, hodinky v reálu dle popisu, kdykoliv rád znovu, neváhejte a točte.

Těšim se na příští vostrej Birell.

Micey.jpg

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

I já bych se chtěl připojit ke spokojeným zákazníkům. S Petrem je super komunikace, je ochotný a zboží které prodával bylo přesně podle popisu. 

Ještě jednou díky za obchod

• po měsících...
Odesláno

Musím se přidat s pozitivním ohlasem. Asi vůbec nejrychlejší obchod, co jsem zažil. Poslal jsem peníze a pár minut po tom už zásilkovna hlásila převzetí balíčku. TOP! Mohu jen doporučit.

Děkuji za super obchod a příště zas 

Lukáš 

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...